Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa i ne ke bese fer da pominat natamu. Liverpool isigraa fenomenalno. Neznam kako ne dadoa gol. Pozdrav i Liverpool CHAMPION

ајде сеа да ве видам фалете се

ajde barcelona kade ste sea a??
i vo domasno go jadevte od sevilla a sea i vo liga sampioni ne odite dalje
epa drugari moi toa e nejce mnogu falenje ce gi zgazime liverpool ova ona..
saka igranje fudbal na pr. ROMA - LYON
FORZA ROMA

ajde barca out :pos: kaj se navivacite placat aj sea da ve vidam so sho ke se cepate a?

ajde ajde, zatoa Real ke go papaat na veliko Barcelona 3-0 R.Madrid

Struja_5 напиша:
Pa i ne ke bese fer da pominat natamu. Liverpool isigraa fenomenalno. Neznam kako ne dadoa gol. Pozdrav i Liverpool CHAMPION
Исто ко и против Манчестер, едноставно нема кој да ја смести топката у мрежа. Сите напаѓачи освен Белами немаат квалитет за Ливерпул. Затоа се јаки во останатите линии, па ете се компензира некако.

Што се однесува до Барселона, ми се чини дека некој ја пее Лабудовата песна у Барса од триото Роналдињо-Ето-Рајкард. Крај ке каже кој!

leomessi напиша:
Samo pazi real da ne primi 3-4 utre
Богами ако се здиви Ван Бомел ко у Мадрид шо се здиве.. нека му ја мислат Реал

Barca treba da e srecna so ovoj rezultat..trebase liverpool da gi nabuta 2-3 gola.. mnogu sansi imaa...Najdobro bi bilo Ronaldinho da si odi zs vise ne mu ide..a mozat golema para da zemat od nego...

Kajk напиша:
ajde ajde, zatoa Real ke go papaat na veliko Barcelona 3-0 R.Madrid
може и ќе го папаат али пак изгубивте од ливерпул,а и не верувам дека реал ќе изгуби толку.како и да е го папавте на бернабе па наш ред е ние да го папаме.

Реал можеби ќе поминат натаму, ама немаат шанси во четвртфинале ќе го јадат од некој. А за Роналдињо? Му мина ќефот на него нека го продадат и нека си го земат Кристиано Роналдо :vozbud:

ivan1real напиша:
може и ќе го папаат али пак изгубивте од ливерпул,а и не верувам дека реал ќе изгуби толку.како и да е го папавте на бернабе па наш ред е ние да го папаме.
pa da de ubao si vikas vas e redot da go papate
ali sabota okolu 12 taman posle utakmicata ,idi da ja vidis tabelata i da vidis kako BARCA ve gleda od gore so 8 boda prednost

ivan1real напиша:
ајде сеа да ве видам фалете се
Тука сме.
Постои една разлика меѓу вистински фан, и вистински фан.

Не е до фалењето. Туку до бодрењето на екипата и кога добива и кога губи. Не значи дека добар фан е само оној кој критикува, се сили и најавува победи на секоја утакмица- тоа е само дел од начините на справување со адреналинот и напаленковците од спротивната трибина.

Браво момци... Можевте и повеќе, требаше и повеќе, ама ќе беше незаслужено ако тоа се случеше. Честитки за Ливерпул. Поука за Барселона.

Вака, ни остануваат само две титули за освојување. Тоа е :)

ivan1real напиша:
Где плови овај брод? Толку.

п.с. Ќе го папате...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom