Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
stvarno ne mi e jasno kako moze da navivate za barca a da sakate da si odi RONALDINHO
Epa decki zal mi e ali ronaldinho presece iveti deka ke ostane,i na site onie koi sto se barca samo onaka i koj sto go sakaat klubot i negovite igraci koga samo pobeduvaat ,slobodno neka ne pisuvaat na ovaa tema , tuku neka si otvorat nekoja tema vo koja ke pisuva fan club barca (ali samo koa ke pobedi ili osvoi nekoi trofej)
Da ve prasam zaso ne sakavte da si odi ronaldinho lani koa gi nokautirase real na sred bernabe, ili koa go pobedi Werder sezonava za 15 minuti,ili togas dobar vi bese a sea koa ednostavno nemozese sam da ja nosi ekipata neka si odi.
OVA E CISTO PREDASTVO NA EKIPATA
kakvi pari be, zar ima nesto poskapo ili nesto povredno od magijata sto ja pravi na terenot, a i samo da vi kazam LAPORTA mu ponudi na Rajkard kogo saka da go kupi t.e kaza deka barca ima pari za koj saka igrac, taka da nema poteba da stravuvate ,katalonskiot tim e bogat i moze da se donesat zasiluvanja bez prodazba na zvezdite
Stavrno zal mi e sto citam deka onie istite koi sto pred nekoj den vikaa ronaldinho treba da ostane ,nikoj nema da si odi ,sega odednas pisuvaat sosema nesto drugo i zborat nekoi gluposti

ivan1real znaes ti ubavo kako igra Eto'o protiv Real Madrid... Se secavate li prosla sezona 3-0 ? Ronaldinho koga go posramoti Sergio Ramos i koga navivacite od Real mu aplaudiraa na Ronaldinho? Zatoa cuti, traj , molci i ne zbori. Btw Real ce go jade od Baern

Иако ми е тешко што испаднавме сепак Ливерпул си заслужи да оди понатаму.Да играше Барса барем и пола како лани со Челзи немаше да има проблеми ама едноставно немаше доволно желба и жестина во играта.Сеа да се сконцентрираме на првенство.

ANTON напиша:
stvarno ne mi e jasno kako moze da navivate za barca a da sakate da si odi RONALDINHO
Epa decki zal mi e ali ronaldinho presece iveti deka ke ostane,i na site onie koi sto se barca samo onaka i koj sto go sakaat klubot i negovite igraci koga samo pobeduvaat ,slobodno neka ne pisuvaat na ovaa tema , tuku neka si otvorat nekoja tema vo koja ke pisuva fan club barca (ali samo koa ke pobedi ili osvoi nekoi trofej)
Da ve prasam zaso ne sakavte da si odi ronaldinho lani koa gi nokautirase real na sred bernabe, ili koa go pobedi Werder sezonava za 15 minuti,ili togas dobar vi bese a sea koa ednostavno nemozese sam da ja nosi ekipata neka si odi.
OVA E CISTO PREDASTVO NA EKIPATA
kakvi pari be, zar ima nesto poskapo ili nesto povredno od magijata sto ja pravi na terenot, a i samo da vi kazam LAPORTA mu ponudi na Rajkard kogo saka da go kupi t.e kaza deka barca ima pari za koj saka igrac, taka da nema poteba da stravuvate ,katalonskiot tim e bogat i moze da se donesat zasiluvanja bez prodazba na zvezdite
Stavrno zal mi e sto citam deka onie istite koi sto pred nekoj den vikaa ronaldinho treba da ostane ,nikoj nema da si odi ,sega odednas pisuvaat sosema nesto drugo i zborat nekoi gluposti

Vo pravo si. Ne znam samo zosto go kritikuvaat tolku koga ima 17 gola vo spanskoto i e vtor na listata na strelci. Ako gi pratat utakmicite na Barca ke vidat kolku klucni golovi ima postignato samo ovaa sezona. Ili Barca ispadna od ligata pa sega toj e kriv??? Ne mozi da sudite po edna ili dve utakmici. Vistina e deka vo posledno vreme Barca ima poslabi rezultati od ocekuvanoto, ama timot se sostoi od 11 igraci znaci ne mozi da go obvinime samo Ronaldinho.
BARCA4EVER

Abe BARCELONA ne moze sekoja godina se da pobeduva.Sekoj tim vo svetot paga vo krizi i ne moze se da pobeduva .ajmo barca samo napred:baeh:

Абе Реал е топ екипа ама не се уиграни незнае Капело треба ја да им отидам :pos2::pos2::pos2::pos2:
п.с БАРСА:zver::zver:

РОНАЛДИЊО:

Ливерпул не надигра

"Бевме подготвени за овој предизвик, но не очекувавме дека Ливерпул ќе одигра толку добро. Домаќините излегоа на теренот максимално сконцентрирани, со одличен план за игра. Тие многу добро ги знаеја нашите добри и лоши страни, воопшто не ни оставија простор за игра. По голот на Гудјонсен се понадевавме на чудо, но вистината е дека Ливерпул нe надигра, а ние со прикажаното на Енфилд не заслуживме да се пласираме во натамошните борби", прокоментира најдобриот фудбалер на Барса.

Барем е реален
ag.gif

Pa sigurno ke bide realen poso drvo e vise cel mesec, se izgubi. sea use so real da ne igra i top ke bide za Barca:nenene:. Mora da tepa Barcelona zaradi moralot na timot. VAMOS BARCELONA

Abe sto vi e.... Barcelona ce gi zgazi Real . Real Madrid se vo golema kriza. A plus Eto'o e sver na derbinjata zatoa... 3-0 za Barca

Samo pobedite gi broite,a porazot od liverpul go zaboravivte

staki напиша:
Samo pobedite gi broite,a porazot od liverpul go zaboravivte

Нели имаш и нешто попаметно да споделиш со нас?

Ако не.... воздржи се од глупави коментари.

Како можно засилување се Албелда или Фрингс. Ама за жал можеби Деко ќе го напушти Камп Ноу ама тоа е јебига. Сега чекаме Ето и Меси да се вратат во форма и да се уиграат со Роналдињо како лани. После се е лесно :)

LELE VECER BARCELONA PETARDI KE PUKA NA NOU CAMP
, real ke go cica, ako ne sea ebati sezonata

pcjodamaster напиша:
Како можно засилување се Албелда или Фрингс. Ама за жал можеби Деко ќе го напушти Камп Ноу ама тоа е јебига. Сега чекаме Ето и Меси да се вратат во форма и да се уиграат со Роналдињо како лани. После се е лесно :)

Ne se sekiraj...ako Deco si ide ke dojde Wesley Sneijder od Ajax (8Mil) pa taka Barca moze da dobie duplo povise pari so prodazba na Deco, a i Sneijder ne e neso slab :zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom