Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо си е заслужено си е заслужено......:toe:
Честит трипл дабл...воревр....:smir:

:helou:Абе Барса нека не менва нишо.Колку помалце менваш толу подолго на врвот.Јас од искустви знам:helou:

Знае што прави Пеп. Ако бара поголем состав, управата ќе му го дозволи. Си ја знае он работата, а наредната сезона одиме кон нови титули:smir:

Абе каков ибрахимович каков форлан видете го дечконо Виља што прави и така неидеме во лш дај соберетего срамота е таков играч таков напаѓач да кисне во валенсија!

Се што знам е дека годинава му истекува договорот со Алмерија, така да би дошол кај нас за безпари :). Имал најголема минутажа во Алмерија сезонава... и тоа.:pos2:

Videoto na pep pred natprevarot so mancester.Neverojatno!

Леле бе како не и текне на Барса да си зима еден од Шахтар Или William или Luis Adriano, Незнам зошто се Занесуваат по Звезди? Многу проста Трансвер политика се Води во Големиве Клубови Сите трчкаат по звезди Уместо да си земаат Некој Млад.
Колку само талентирани деца има во Француското Првенство и во останатите (Француското го Спомнав зошто има Најмногу),
Бен Арфа е Звер може да игра Крило, Добар е Гуардадо од Депортиво Лакоруња, Вилиам од Шахтар, и мн мн мн други само незнам зошто Трчаат по Форлан и Ибрахимович Кога двајцата имаат по 29 Години незнам ни зошто Би биле во Барса покрај Анри Ето Меси+Кркич, Уместо Ако си го земаат Вилиам супер е како лево крило мислам дека ке си се вклопи во Барса како и сите до сега Бразилци.. Само незнам уште не ми е јасно зошто одиме по Глупите Стапки на реал и се Залетуваме по Звезди!:toe:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Леле бе како не и текне на Барса да си зима еден од Шахтар Или William или Luis Adriano, Незнам зошто се Занесуваат по Звезди? Многу проста Трансвер политика се Води во Големиве Клубови Сите трчкаат по звезди Уместо да си земаат Некој Млад.
Колку само талентирани деца има во Француското Првенство и во останатите (Француското го Спомнав зошто има Најмногу),
Бен Арфа е Звер може да игра Крило, Добар е Гуардадо од Депортиво Лакоруња, Вилиам од Шахтар, и мн мн мн други само незнам зошто Трчаат по Форлан и Ибрахимович Кога двајцата имаат по 29 Години незнам ни зошто Би биле во Барса покрај Анри Ето Меси+Кркич, Уместо Ако си го земаат Вилиам супер е како лево крило мислам дека ке си се вклопи во Барса како и сите до сега Бразилци.. Само незнам уште не ми е јасно зошто одиме по Глупите Стапки на реал и се Залетуваме по Звезди!:toe:

Има разлика од нас до Реал. Тие купуваат ѕвезди, ние правиме ѕвезди. Сите што се во тимот со исклучок на Анри, или се дојдени како просечни играчи или се излезени од младинската школа. И нормално ова лето посакувам и јас да дојде некое екстра засилување:toe:

Секоја чест за Пеп неверојатен е човекот нема зборови со кои може да се опише знае на неверојате начин да ги мотивира играчите.

Како прво не не сепоредувај со Реал Мадрид и дека одиме по нивните стапки знаат тие во управата и Пеп што им треба за другата година ти само уживај.

Абе каков ибрахимович каков форлан видете го дечконо Виља што прави и така неидеме во лш дај соберетего срамота е таков играч таков напаѓач да кисне во валенсија!

Точно.... Виља не би требало да игра у Валенсија...пропаѓа се повеќе и повеќе тој тим.... Ако Барса успее да го доведе.... нека им е честито... и со среќа.... :helou:
Би бил одличен ... но незнам дали толку баш ви е потребен шпиц .... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom