Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
naredni natprevari:
-15Avgust Bayern-Barsa (Prijatelska)
-26Avgust Racing-Barsa (La Liga)
-29Avgust Barca Inter (Prijatelska)
-02Septemvri Barsa-Bilbao (La lIga)

ako najde nekoj na live stream deka kje odi neka pise. mislam deka kje bide praznik za oci utakmicata :)

Нешто на еуроспорт ги даваат во жио Јувентус-Барселона младинци сигурно ако сака некој нека ги гледа 0-0 е.

Нешто на еуроспорт ги даваат во жио Јувентус-Барселона младинци сигурно ако сака некој нека ги гледа 0-0 е.

Epa barselona odi natamu so e super. Ama neznam rezultat od qatar-psg. Ako pobedi katar tie odat natamu mesto juve.

Еве општо за Купот,
http://www.thechampionsyouthcup.com/fixtures/
А еве и резултатите
Јувентус - Барселона 0-0
Катар - ПСЖ 1-1
Јувентус и Барселона одта понатаму.

Kaj go najde rezultatot za katar-psg? uste go nema na stranata. Ko japisav prvata poraka ni juve barsa ne bese pisan.

inaku ako ve interesira Inter-Mancester 2:1

so znaci

Barcelona-Mancester vo cetvrt
i ako e tocno 1-1- za katar
Inter-Juventus

Еве зошто се брзал Анри за Барселона...

Сексапилна Шпанка го пресели Анри во Барселона
Францускиот фудбалер Тиери Анри не можел да и одолее на андалузиската манекенка и актерка Паз Вега додека заедно снимале реклама за патики. Позади сцената пламнала искрата меѓу двете ѕвезди, која потоа го запали бракот на Анри со неговата сопруга Мери Клер. По сето тоа, Анри реши да го напушти Арсенал и да се пресели поблиску до својата нова љубов, а Барселона беше најдобрата опција.
Откако се разведе од сопругата, излезе на виделина и скриениот мотив што го натерал францускиот репрезентативец да ја прекине навидум хармоничната четиригодишна брачна идила со Мери Клер. На еден од најдобрите напаѓачи во светот му се допаднал друг модел, овојпат со шпански шарм.
На атрактивната Паз Вега не и било воопшто тешко да го шармира поранешниот фудбалер на Арсенал уште за време на снимањето на рекламата за патики. Анри и Паз малку трчале заедно, малку се запознавале меѓусебе, а луѓето што биле на снимањето веднаш забележале дека францускиот фудбалер брзо потклекнал пред шармот на сексапилната Шпанка, која се прослави во филмот „Секс и Луциа“.
Со заминувањето во Барселона, Анри го раскина и четиригодишниот брак со Клер Мери, со која ја има двегодишната ќерка Теа.
И по доаѓањето во Шпанија, Анри и Вега грижливо ја кријат својата врска, бидејќи 31-годишната актерка е во брак со богаташот Орсон Салзаро, кој е сопственик на синџир ресторани и продавници за чевли. Но, иако тие на своите романтични вечери ги одбегнувале луксузните ресторани на нејзиниот сопруг, сепак, на еден од нивните состаноци се забележани од папараците и нивната тајна врска излезе во јавност. А тоа ја расветли и причината зошто Анри за свој нов клуб ја одбра токму Барселона.

http://www.spic.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=1&EditionID=335&ArticleID=13833

Гласина е тоа само.....плус Паз Вега е закон. :vozbud: И јас би отишол во Шпанија за неа. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom