Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
van gal, zaedno so toj precedatelot na kogo imeto nesakam da mu go zapamtam...ali ako ne znaes Pique e prodaden na Mancester za 1.8m evra

van gal, zaedno so toj precedatelot na kogo imeto nesakam da mu go zapamtam...ali ako ne znaes Pique e prodaden na Mancester za 1.8m evra
sigurno deka e prodaden :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:!pique pootpisa dogovor koga napolni 17 godini bidejki toa se godinite vo spanija koga igracite potpisuvaat profesionalen dogovor so klubot zavisi od tyoa kolku se dobri,i koga gerard pique bernabey napolni 17,imase ponudi od barcelona arsenal i manutd za dogovor toj go odbra manchester i potpisa 5 godini.ne znam kaj gi naogas informaciive,ama zatoa ja sum tuka!pozdrav

e ajde togas, Krkic ima 16godini sto ne mu ponudi nekoj drug tim dogovor ? Se razbira deka e presreken vo Barsa, deka toa mu e maticen klub.
Se razbira deka golema uloga ima Rajkard i Laporta vo toa da go zardzat vo timot, a ako ne sakaat tie "javno" ke go izjavat toa i ponudite brzo ke stignat do krkic.

Ete svati sea zasto Van Gal i negoviot partnet-precedatel na barsa vo toa vreme gi pustija Fabregas i Pique ?

e ajde togas, Krkic ima 16godini sto ne mu ponudi nekoj drug tim dogovor ? Se razbira deka e presreken vo Barsa, deka toa mu e maticen klub.
Se razbira deka golema uloga ima Rajkard i Laporta vo toa da go zardzat vo timot, a ako ne sakaat tie "javno" ke go izjavat toa i ponudite brzo ke stignat do krkic.

Ete svati sea zasto Van Gal i negoviot partnet-precedatel na barsa vo toa vreme gi pustija Fabregas i Pique ?
neli kupen bese pique za 1.8 mil??????

e ajde de ti objasnimi, toa ja so go rekov post pogore, ne svati ?

najdobriot klub na svet!!!

visca el barca!!!

Mission Hills-Barcelona 0-4
Стрелци: Чави, Ето, Анри, Дос Сантос
Со овој меч се завршува турнеата во Јапан.
Нареден меч е на 15август со Баерн Минхен па на 25 со Интер

Mission Hills-Barcelona 0-4
Стрелци: Чави, Ето, Анри, Дос Сантос
Со овој меч се завршува турнеата во Јапан.
Нареден меч е на 15август со Баерн Минхен па на 25 со Интер
Xavi, Toure and Iniesta were again absolutely superb in the middle, and the form seemed to have rubbed off on Oleguer, who had one of his best games in a long long time.
:zver:

baern-barca igraat vo sreda kolku sto znam :) ako znae nekoj na TV negde da odi neka pise bas kje bide interesno za gledanje makar sto ne mi se veruva deka pred natprevar so werder hicfeld kje pusti prva postava na teren...

a i neznam zasto baren prifatil da igra prijatelska koga im pocna prvenstvoto

a Oleguer i turam igraa najdolgo na natprevarite vo Azija...toa bidejki Puyol, Marquez i Millito ne se na turneata

Ќе биде убава утакмица, не ми е важно кој ќе победи, важно Барса да игра убаво :)

italiasport ke dava prenos, ali mene mi ja isklucija i mi pustija real madrid tv:nenene: sea ne znam kaj da gledam...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom