Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде честито победа и пласман во полу финалето иако се плашев дека можеме да примиме гол ама Пеп после 2 примен гол добро ја постави играта и не му даде на противникот да има ниту една шанса
П.С да не знае некој кога е ждрепката за полу финалето

едит:не прочитав значи обезбеден пласман во финалето со Севиља најверојатно

Конечно заврши натпреварот нека ни е честито полуфиналето,знае некој што се случи со Пујол, ме интересира дали е сериозна повредата зашто гледам побарал да биде заменет.

Пујол беше сменет поради некоја повреда. Тоа не ми се допаѓа воопшто, со оглед на тоа дека Милито и Маркез се аут, ако е нешто сериозно со Пујол (иако не изгледаше така) ќе мора со Пике и Касерес во одбрана да играме. Инаку многу ми е мило за Боки, овие 2 гола беа одлични за покачување на самодовербата.
За головите што ги примивме нема што многу да се коментира освен дека ако не се одбиеше од Пујол немаше да примиме гол. А вториот беше ремек дело. Се на се, игравме добро, имавме шанси, шутиравме, дававме голови. Како и секогаш.

Честито победа убај сме само кога Водиме со 2-3 разлика некако бргу се Опуштаме..
тоа ни е единствена мана.! :smir:

Немаме навика да се опуштаме, обично кога дадеме еден гол, дадеме и втор и трет и тн. Денес незнам што се случи, ќе има што да збори Пеп на играчите. Сепак ова е куп и не е приоритет.

Cestito polufinale, se nadevam zasluzeno zatoa sto gledav do 2-0. Ama koga e vo prasanje Barca retko se slucuva da e nezasluzeno.

Иако купот е најмал приоритет сезонава сепак одлично е што се стигна до полуфинале и секако мора да се искористи шансата што нареден противник е релативно слабата Мајорка. Во финале секако би се играло со прв тим и секој трофеј е само плус.
Добро е и за Бојан што даде 2 гола да му се врати самодовербата.

Леле коа го примивме и вториот гол си викам овие ке ни збрцаат уше еден!Ама ај на крај се излезе добро!ЧЕСТИТО ПОЛУФИНАЛЕ

Cestito neka ni e polu finale,vcera ne ja gledav utakmicata no siguren sum deka igrale odlicno,btw sega gi vidov golovite i mozam da kazam bravo za Bojan,a povredata na Puyol ne e seriozna,ke bide 10 dena nadvor od terenite i nema da igra samo protiv Santander vo nedela i prvata so Mallorca.
Neka pise nekoj kako odigra Gudjonson vcera.

Cestito neka ni e polu finale,vcera ne ja gledav utakmicata no siguren sum deka igrale odlicno,btw sega gi vidov golovite i mozam da kazam bravo za Bojan,a povredata na Puyol ne e seriozna,ke bide 10 dena nadvor od terenite i nema da igra samo protiv Santander vo nedela i prvata so Mallorca.
Neka pise nekoj kako odigra Gudjonson vcera.

Не беше лош Гудјонсен. единствено се нервирав на Хлеб малку.:smir:

Ајдееееее Задриѓаниве почнаа се просечни играчи да купуваат кој е следен на листата:pos2::pos2:

Одиме во полуфинале со мајорка заслужена победа на барса а утре пак со расинг се надеваме на победа друго ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom