Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пеп Гвардиола стај го лево криво у ОВК

*KaTaLoNeC* gledam i ti si kako mene strasno navivas za Barca isto taka i LaVista :D:D

Како може од сеа да се знае тимот за наредна сезона ссс...(иако е неточен)
ехеее уште колку трансфери ќе има :)
2007/2008 наредната сезона ? Да не си грешка :) :pos:

Ги има помешано играчите во тој пост, не гледаш дека стоат Деко, Рони, Ето, ПИКЕ, КЕИТА, КАСЕРЕС, АЛВЕС - тие што дојдоа сега, со тие што нема да играат наредната сезона. А да, штотуку заврши 2007/2008 сезона.:):)

Eve go celiot Tim na Barcelona 07/08

Golmani:
-Victor Valdes
-Pinto
-Jorquera

Odbrana:
-Jose Martin Caceres
-Gaby Milito
-Rafael Marques
-Carles Puyol
-Sylvinho
-Gerard Pique
-Lilian Thuram
-Eric Abidal

Sreden Red:
-Oleguer
-Seydou Keita
-Xavi Hernandes
-Eidur Smari Gudjohnsen
-Iniesta
-Deco
-Yaya Toure
-Rueda
-Eto'o
-Ronaldinho
-Thierry Henry
-Ezquerro

Napad:
-Lionel Andres Messi
-Bojan Krkic
-Fali
-Pep Guardiola

Vo zivotot ne sum sakal tolku nekoj fudbalski club kako sto ja sakam Barcelona.
*KaTaLoNeC* gledam i ti si kako mene strasno navivas za Barca isto taka i LaVista

:lol:
Леле страсно навива типов за Барса.Поголем фан од него не сум видел до сега.Само што има минијатурни грешки од кои што не верувам дека некој свати што сакал да ни напише :).
сезона 07/08 во составот не беа како што знам Gerard Pique,Jose Martin Caceres,Seydou Keita и напаѓачот Pep Guardiola.Нешто многу малку напаѓачи има Барса ?-Не им требаат тука им се
Pep Guardiola и Rafael Romero Serrano, “Fali” :vozbud:.Оваа сезона најдобри стрелци ќе бидат а ?
Олегер,Ето,Анри,Гудјонсен,Роналдињо сите овие средина играат ? уф не сум знаел:kesa:

Мора некоја титула да му дадеме за овие познавања,заслужува :no1::pos:

Добро бе што сте запнале толку, ебаве сеирџиите.

Хммм да, и Алвес сакаше да игра за Челзи така да, ова не значи ништо.

И морам овде да ја пофалам одличната игра на Чави и Иниеста - посебно на Чави:vozbud:

Хммм да, и Алвес сакаше да игра за Челзи така да, ова не значи ништо.

И морам овде да ја пофалам одличната игра на Чави и Иниеста - посебно на Чави:vozbud:
Алвес сакаше да си оди од Севиља во поголем клуб. Како најзаинтересиран тогаш беше Челзи и зато тој велеше оти сака да оди таму. Но сепак примарно беше дека сака да си оди од Севиља, шо е многу различно од ова со Бензема.

:vozbud:

И на мене ми се допаѓа тоа што го читам. Давид игра во ненормална форма, сите бевме сведоци вчера кога ја рушеше руската одбрана и стави 3 гола во мрежата на русите.

Добар трансфер ќе биде, ако се исполни.

Со душа чекам да почне другата сезона, и Ел Класико ! Поздрав Каталонци !

Абе и јас сум страстен навивач на Барса но оваа сезона не и одесе најдобро!!бо сепак FORCA BARSA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom