Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во пакет со Силва.

И нека се ослободат од ѓубрето веке еднаш...

Фала ти Иване. Знам дека не живееш на дарк сајд оф д мун, и добро знаеш каков сајт е гоал.ком, али сепак ќе ти откријам нешто што се вика вадење од контекст, колку да не свршаваш за џабе.

Новинар: Дали се точни шпекулациите дека блаблабла трансфер блаблабла во Реал Мадрид?

Карим: Реал Мадрид ми се допаѓа, но сеуште блаблабла.

-----------

Се кладам дека ако наместо реал мадрид, новинарот го прашал за Барселона - Манчестер - Челзи - Баерн - наведи ти... Ќе го добиел истиот одговор :)

Ал добро, кога нема на шо, ќе се радуваме на патки :)

Jose Martin Caceres знај некој шо играч е добар или ?
Ако сака Реал Бензема да го купи минимум 40 милиончина ќе траба да фрли.

За Касерес сите викаат дека е супер играч и дека е подобар од Пике, ја лично немав можност да го гледам како игра сезонава...

Еве го детето во акција:

Со именувањето на Сколари за менаџер на Челзи, он сериозно сака да го донесе Деко во Челзи...а истото го сака и Мурињо. Значи со одлични игри (на Евро) ке му рипне цена и плус што ке се борат Интер и Челзи за него ке извадиме добра пара.

А од другите вести...Чави и Ињеста се во интензивни преговори и убедувања за Барселона да го купи Виља.
На тренинзите Чави и Виља тренираат заедно, трчаат заедно...а Ињеста преку медиуми го повикува. :)

Само Виља да дојде и не ни треба ништо друго во нападот. Го имаме Анри, Бојан и сигурно Пеп ќе донесе некој од младинската школа. Само најмногу ме загрижува местото на Рони, немаме соодветна замена за него.
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4415-b2c5-b2e88a30a6ff&ln=3&typeBack=Шпанија
И оваа вест ми се допадна!

Гомез е многу добар играч и не би имал ништо против да дојде. Сепак Виља е уште подобра опција.

Само Виља да дојде и не ни треба ништо друго во нападот. Го имаме Анри, Бојан и сигурно Пеп ќе донесе некој од младинската школа. Само најмногу ме загрижува местото на Рони, немаме соодветна замена за него.

И оваа вест ми се допадна!
Gomzes сака ама дали Барса сака да го купи:muu:

...Чави и Ињеста се во интензивни преговори и убедувања за Барселона да го купи Виља.
На тренинзите Чави и Виља тренираат заедно, трчаат заедно...а Ињеста преку медиуми го повикува. :)

:icon_cool

ама многу пари се бре, 38-40 мил. дава барса, реал 45, челзи 55 :icon_eek:

Тука зависи каде сака да оди играчот, ја знам дека Валенсија прифаќа понуди над 40 мил. а Барса е спремна да даде толку пари... А и да не биде ништо со Виља, има и други напаѓачи за кои е заинтересирана Барселона и нема да се остават без напаѓач тоа е сигурно.

Вториот тим на Барселона на чело со Гвардиола се избори за промоција во Секунда Б дивизија.
Во првата утакмица, Барселона Б победи 2-0...а денеска, на втората утакмица победи 1-0 со голот на Виктор Васкез.
Еве ги стартните 11(и измените):
Oier; Córcoles, Chico, Xavi Torres, Espasandín; Sergio Busquets (Valiente, 75’), Víctor Vázquez (Abraham, 53’), Dimas, Gai (Jeffren, 60’), Pedrito and Guerra.

Во која група избори пласман, пошо се четири?
Ок видов

Би кажал браво за Пеп, се гледа дека има квалитет и дека е добар тактичар. Тоа што Барселона Б цела сезона немаат изгубено натпревар на домашен терен го докажува тоа.
Секако, браво и за играчите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom