Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Па се нервирам. Бамбер бриџ њат т фак? Ај ќе отворам ја тема за Карпош 93 игра у североисточна лига па пишувајте таму,многу интересен клуб со срце,душа и органи..Ама барем 100 страни да испишете.

немој сега и ти како хитлер на видеото, и отвори да може ќе те викнат на интервју во Антена 5

111 страни за бамбер бриге? Јел сте бре нормални сунце вам ваше.

Па се нервирам. Бамбер бриџ њат т фак? Ај ќе отворам ја тема за Карпош 93 игра у североисточна лига па пишувајте таму,многу интересен клуб со срце,душа и органи..Ама барем 100 страни да испишете.
Уаааааа! Хејтерииии!
smilie_protest.gif

Колку мислења прочита пред да пишеш во темава ?
Последното ? Последните две ? Или ни толку ?

Прочитај ја од почеток темава, ќе ти стане јасно зашто се испишани 111 страни.

Отвори тема, па да видиме колку страни ќе се испишат...
И Фан Клуб: Студеничани да отвориш, бадијала...Темава е нешто посебно, верувај ми :)

Ќе кукурикаш ко заклан петел откако ќе те банираат, дудwач. :cautious:

ај да не тераме оф-топик се надевам нема да ме банираат за глупост како од серија а

+ 1 фан :)
не успеав да ја прочтам цела тема, стасав некаде до 40 страна, ама и мене ме зафати bamber bridge fever, можеби дури повеќе и од new year fever :)
Едноставно, темава зрачи со позитивна енергија.

+ 1 фан :)
не успеав да ја прочтам цела тема, стасав некаде до 40 страна, ама и мене ме зафати bamber bridge fever, можеби дури повеќе и од new year fever :)
Едноставно, темава зрачи со позитивна енергија.

Ништо џабе, си го пропуштила најдоброто....

Ништо џабе, си го пропуштила најдоброто....

Вечерва ќе ја превртам цела :)
Цело време гледав во "нови мислења" некој пишува на темата бамбер бриџ и се чудев кој е тој клуб, а јас немам слушнато... Штета што не отворив одма, сум ја пропуштила забавата :)

Вечерва ќе ја превртам цела :)
Цело време гледав во "нови мислења" некој пишува на темата бамбер бриџ и се чудев кој е тој клуб, а јас немам слушнато... Штета што не отворив одма, сум ја пропуштила забавата :)
Уште трае :)

Што се смешкате така невино, прецедателе? :D
Стереотипен Македонец ако не го каже ова...

... у секое второ мислење на темава го користам тоа смајли, слободно провери :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom