2
~2A
Гостин
Ne teraj oftopic ima moderator(ka)i shto se fanovi na ovoj klub.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па се нервирам. Бамбер бриџ њат т фак? Ај ќе отворам ја тема за Карпош 93 игра у североисточна лига па пишувајте таму,многу интересен клуб со срце,душа и органи..Ама барем 100 страни да испишете.
*khm*Серија Б*khm*се нервираш оти темата за француска лига има помалце од оваа а постои веќе 2 години или повеќе?![]()
*khm*Серија Б*khm*![]()
ако уште постоеше, ако немаше 200 страници еве јас![]()
111 страни за бамбер бриге? Јел сте бре нормални сунце вам ваше.
Уаааааа! Хејтерииии!Па се нервирам. Бамбер бриџ њат т фак? Ај ќе отворам ја тема за Карпош 93 игра у североисточна лига па пишувајте таму,многу интересен клуб со срце,душа и органи..Ама барем 100 страни да испишете.
Ќе кукурикаш ко заклан петел откако ќе те банираат, дудwач.![]()
+ 1 фан
не успеав да ја прочтам цела тема, стасав некаде до 40 страна, ама и мене ме зафати bamber bridge fever, можеби дури повеќе и од new year fever
Едноставно, темава зрачи со позитивна енергија.
Ништо џабе, си го пропуштила најдоброто....
Уште траеВечерва ќе ја превртам цела
Цело време гледав во "нови мислења" некој пишува на темата бамбер бриџ и се чудев кој е тој клуб, а јас немам слушнато... Штета што не отворив одма, сум ја пропуштила забавата![]()
Што се смешкате така невино, прецедателе?![]()
Стереотипен Македонец ако не го каже ова...Што се смешкате така невино, прецедателе?![]()