Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
ql3DeAr.jpg

Мала поддршка до BBFC ;)

1525131_554567197965985_98091774_n.jpg

Тоа е таа слика - сликано со мобилен екран од апарат. :D Ваљда сликиве после ќе ги гледаме убаво на сајтот.

хуманитарна е текмава, само напомена :D

Знаат, ја објавија на нивниот профил статијата :D

знам за ова само муабетот ми беше да не користат гугл транслејт за да видат што има пишано на кајгана, да имаат чист, прилагоден и обработен текст, не измешани зборови од гугл :)

честита победа иначе

знам за ова само муабетот ми беше да не користат гугл транслејт за да видат што има пишано на кајгана, да имаат чист, прилагоден и обработен текст, не измешани зборови од гугл :)

честита победа иначе
Абе истото се збори, ваљда ќе сфатат и од гугл транслејт, пошто целата приказна ја раскажав 4-5 пати веќе само со различни зборови :D

Мајкоо, одете на ФБ не прашуваат за мислење за новиот дрес, да сме кажеле која опција ни се свиѓала :cuc:

Англичаните биле ладни, дигнати, фецес да јадете :)

Мајкоо, одете на ФБ не прашуваат за мислење за новиот дрес, да сме кажеле која опција ни се свиѓала :cuc:

Кај бе? :eek:

Каде бе ? o_O
Ништо такво не видов на ФБ :unsure:

loool грешка, ова било за тој клубот подружница на ББ, АФК Бриг, што ви рече Малколм да го лајкнете, ама сепак бараат македонското друштво да каже што мисли. Јас го имав лајкнато и дека исто лого речиси имаат се смешав :d

https://m.facebook.com/home.php?soft=jewel=1&__user=1026921984

сеа од мобилен е ова ама ќе се снајдете. Ајде пишете им.

loool грешка, ова било за тој клубот подружница на ББ, АФК Бриг, што ви рече Малколм да го лајкнете, ама сепак бараат македонското друштво да каже што мисли. Јас го имав лајкнато и дека исто лого речиси имаат се смешав :d

https://m.facebook.com/home.php?soft=jewel=1&__user=1026921984

сеа од мобилен е ова ама ќе се снајдете. Ајде пишете им.
Не се снајдов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom