Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
RIjIn1Z.png

Пази го ти рекордеров. :D

А Сабаховић па, вика не му требал некој си Томиџери куп. Дечко иди легни си бе, од вакви ликови како тебе не просперираме. Требле годинава. Сите ќе го јадат.

Да не ја посетам ниту еднаш после постот на Рики темата „Barclays Premier League“.. means :eek: BAMBER ftw!

Јас без заебанција и мртов сериозен сум дај да вадиме кредити од банки и да им идеме една утакмица ... им улетаме со бакљи , топовски удари ќе незнаат кај се :)) браво бе момци неделава ми тргна ужас ама откако ве читам од прееска што се вика срце ми се напуни браво :)

Ако има некој што живее во Ливпул, Манчестер или Престон, може да оди на една утакмица, во близина е Бамбер Бриџ.

Јас без заебанција и мртов сериозен сум дај да вадиме кредити од банки и да им идеме една утакмица ... им улетаме со бакљи , топовски удари ќе незнаат кај се :)) браво бе момци неделава ми тргна ужас ама откако ве читам од прееска што се вика срце ми се напуни браво :)

Такви сме ние од оваа страна на железничка,се разнежнуеме на вакви небитни клубови :Д

Пиша некој од нивните на страната :D

Си сменил сликце, сето таман го стокмил.

Олку позитивен фудбалски ден сум немал никогаш во животот. Олку радост ни победа на Барселона над Реал, не сум почувствувал. Толку искрена, спонтана ситуација од двете страни. Не може да не се сака клубов. А и статусите нивни се целосно искрени, по малку збунети што се случува но се гледа дека добиваат мотив дечките :D

Абе ја си четувам со фудбалеров, мајке ми. Многу фин човек, вика јако би било да дојдеме таму да дадеме поддршка. И ме прашуваше зашто баш овој клуб сме го избрале. И више не бил на позајмица, потпишал за клубов :D

МЕ ПРАША ЗА ВЕЛИЧЕ ШУМУЛИКОВСКИ ХАХАХАХАХАХААХАХАХ :pos:

velice shumlikoski?

he played for preston north end 2 mins from bamber bridge

that is the team i support haha

пиши му да му кажат Камерон да попушти критериум за визи и ќе дојдеме, ее со визер лесно е сеа.

А да го купиме ние клубов да си играме реал лајф менаџер? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom