Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
До овој момент утревечер ја играме утакмицата на сезоната!

Беше како што беше сезонава,конечно ја играме вистинската игра,онаа од минатата сезона,а осминафиналето мора да се помине,па макар треба да го елиминираме шампионот!!!

Позитивен резултат(ПОБЕДА) е Императив!

Епа ак не кај и да идете вие таму и ние,онака кошмар да ви бидеме и онака цените се поевтини, :pos: мала шала,ме викаше другар кај злате исто,таму работи затоа па незнам се двоумам сеа :)

Ај едно интермецо: кошаркарите од наредна сезона ќе играле прва лига. После Маинц вГаал, Хенес и некои играчи биле да го гледаат одлучувачкиот натпревар за промоција и Баерн победил. Нешто ми кажува дека за 2 сезони ќе се собираме за Евро-Лига во Баскет :tv:

Ај сеа бек он топик. И Кроос ќе стартува по се изгледа, одиме офанзивно, со идеја што помала задача да ни остане за средување во Минхен. Мене ми е малку преофанзивна таа формација со Швајни и Кроос ама мислам Ченто беше што кажа дека вака многу помалку топки би губеле на средина. Кроос и Швајни се двајцата топ плејмејкери. Ако изиграме ко што знаеме во офанзива убеден сум дека со поволен резултат ќе си дојдеме назад. Ако Интер па се дрзнат со Леонардо онака асално да нападнат (сепак не верувам дека се толку глупи) тогаш тек во контри Робен и Рибс ќе ги скинат.

Значи:

-----------Карфт
Лам---Тимо--Бади---Густаво
-------Кроос--Швајни
-Робен----Милер----Рибери
-------------Гомез

Би можело Прањич при поволен резултат да влезе место Кроос па Густаво на средина. Хамит тешко, до крај гарант изигруваат Робен и Рибс. Клосе минимални шанси да влезе ако не дај Боже ептен не ни е ден па да бркаме резултат.

AUF GEHT'S IHR ROTEN ! BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYERN !!!

--- надополнето ---

Епа ак не кај и да идете вие таму и ние,онака кошмар да ви бидеме и онака цените се поевтини, :pos: мала шала,ме викаше другар кај злате исто,таму работи затоа па незнам се двоумам сеа :)

Во кој Злате? Ако е кај што чмаам ја конобар гарант го знам инвентар се сторив таму више :pos2:

^ Доле во трговски(гтц) на тоа злате мислам јас,и таму е добро за гледање сум бил повеке пати...

Е не во тоа мада сега кога спомна може некад и таму да се сместиме ќе видиме како ќе оди. Сега одиме во Злате 5ка (позади Верото ново) :tv: :cug:

O4ekuvam da gi ebeme zabarive i toa so minimum 3 gola , Robben osekam ke im klait 2 gola : :)

Значи не одите во Ајриш вечерва,епа ништо од напната и забавна атмосфера штета!

Имам лошо чувство за вечерва, не знам зошто...сепак ви посакувам многу успех против жабариве и поред мене едно нерешено со даден гол би бил добар резултат.

Имам лошо чувство за вечерва, не знам зошто...сепак ви посакувам многу успех против жабариве и поред мене едно нерешено со даден гол би бил добар резултат.

Ја сонував убај работи, ако сум запамтил убо 4 гола дадовме.
:olee::olee:

Ај одам ја да решам уште некоја задача. и се гледаме таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom