Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
хахаха Јакинта бил една класа подобар од Гомез незнаеш дали да се смееш или да плачеш колку се забуљани у тоа итаљанската лига

Токму од тие причини не планирам да влагам во дебата со нив.

Иначе и јас сум со истиот став со Баварец,децата нека си останат во Дортмунд,убаво е кога имаш јака конкуренција,со тоа и Бундеслигата добива на квалитет.

Полн состав освен Олиќ, Кроос и Контенто. Робен и Гомез не тренираа нешто деновиве ама ќе играат.

Не е битно шо ќе напрајме денес, само Робен да не се повредит, сеа ќе ода една свеќа да запаља и да се помолам.

Denes ako igrame vo polna parea ke bide super trening za so Inter . Ednostavno ovaa denes mora da se dobie radi moralot !

Некој од вас сака да се кладиме по 6месеци ник, аватар, тајтл и потпис? Нормално, за кој ќе оди во 1/4 финале, не само првиот натпревар. :smir:

Абе пеери, ќе имаме денес фан-собир или јок?

--- надополнето ---

Токму од тие причини не планирам да влагам во дебата со нив.

Иначе и јас сум со истиот став со Баварец,децата нека си останат во Дортмунд,убаво е кога имаш јака конкуренција,со тоа и Бундеслигата добива на квалитет.
Епа и јас ќе ве дружам у ставот зашто и јас сакам конкуренција :pipi:

Џони Вајсмилер напиша:
Не што мислам дека е во неговата класа..туку мислам дека Гомез дури е полош од Јакинта..овој барем подвижен е ..тој вашиот како труп ненамесен некој е...

funny-kid-tells-joke-to-dog.jpg

Полн состав освен Олиќ, Кроос и Контенто. Робен и Гомез не тренираа нешто деновиве ама ќе играат.

Аха. Очекувам најмалку три голови да им збрцате. :)

Некој од вас сака да се кладиме по 6месеци ник, аватар, тајтл и потпис? Нормално, за кој ќе оди во 1/4 финале, не само првиот натпревар. :smir:

Чек малку ти не ќе да си за Интер а сакаш да се кладиш за нив? Па добро нек ти биде ник не се кладам премногу глупо би било ама потпис проблем јок. Баерн оди во 1/4 финале.

Чек малку ти не ќе да си за Интер а сакаш да се кладиш за нив? Па добро нек ти биде ник не се кладам премногу глупо би било ама потпис проблем јок.

За Интер е, има кладба во тајтл, аватар и потпис... ако не си знаел или пак се заебаваш.:)

Чек малку ти не ќе да си за Интер а сакаш да се кладиш за нив? Па добро нек ти биде ник не се кладам премногу глупо би било ама потпис проблем јок. Баерн оди во 1/4 финале.

:pos2::pos2::pos2: не го ду*и и ти па:)

Аха. Очекувам најмалку три голови да им збрцате. :)

И ние очекуваме али Баерн и се е можно :tv::party3::cug:

--- надополнето ---

За Интер е, има кладба во тајтл, аватар и потпис... :)

Аха му тргнало значи со кладбиве па да го искористи моментот сака. Ок бе се кладам само да не нема место после 15ти Март кај него во потписите?

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Зашто бе??? Зашто???

Ја разбирам дека не не сакате ради икс причини,али за Јуве си а за Интер ќе се кладиш,за екипата што дефакто ве прати у втора лига,ради што тек сега глава кревате полека,едноставно не разбирам....

:pos2::pos2::pos2: не го ду*и и ти па:)

:nesum: :salut:

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Зашто бе??? Зашто???

Ја разбирам дека не не сакате ради икс причини,али за Јуве си а за Интер ќе се кладиш,за екипата што дефакто ве прати у втора лига,ради што тек сега глава кревате полека,едноставно не разбирам....

Не бе брат види што викаат луѓево дечкото си е за Интер само нешто ми кажува дека изгубил кладба претходно... Могуќе од некој Јувенташ... хмммм...? :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom