Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали ќе дочекаме Робен и Рибери и двајцата фит да играат заедно? А и Рибс во форма да е.
Швајни и Лам некако забушават. Милерчо и Гомез сум презадоволен од нив.

И јас не би ризикувал со Рибс. Последни 20мин за загревање може.

А формата на Швајни овие првиве 3 кола не е на ниво на крајот на 2010. Од друга страна Милер беше послаб минатите 6 месеци а сега пак распали како што го знаеме. Тоа е предност кога имаш вакви играчи, бар на пола ќе им е „денот“ (или месецот :smir:) и ќе можеш да сметаш на нив.

Плус тоа нек се опорават 100% двајца од Рибс, Робен и Кроос и, бидејќи Милер секогаш игра прва, исто ко лудациве двајца на крлата, тоа значи дека Швајни ќе си се врати од 10ка на 6ка кај што му е и местото.

Изјавиле некогаш Баерн дека се заинтересирани за Хазард или тоа е само наша желба?

Изјавиле некогаш Баерн дека се заинтересирани за Хазард или тоа е само наша желба?

Наша ќе да е.

--- надополнето ---

Налетав на нешто интересно. Управата сака да му го продолжи договорот на Крафт. Но малиов би го продолжил под услов да не го земаат Нојер на лето. Ако се земал Нојер, Крафт можно било да биде дел од тој трансфер, односно да се направи трампа.
Види го ти Томас, покажува заби уште од мал. Тоа мене ми се допаѓа, се гледа дека има карактер и дека е детерминиран да си ја оствари целта, не прифаќа помалку. На кого ме потсеќа ваков карактер.....:raz:.....многу нормално дека на Оли (The Terminator) Кан.
Е сега мое мислење. (без тепање само). Се држам на моите ставови од старт дека сакам да остане во Баерн многу години. Имам неверојатна доверба во детево и мислам дека нема да ја изневери.

^ И големиот Сеп изјавил дека Крафт го потсеќал на него и дека не ни треба Ноер туку дека веќе имаме одличен голман во КРАФТ.

^ И големиот Сеп изјавил дека Крафт го потсеќал на него и дека не ни треба Ноер туку дека веќе имаме одличен голман во КРАФТ.

ако до Мај Крафт си брани топ тогаш ке му се продолжи договорот и башка ке се заштедат 20милиона.Со 80 милиона летото и со решена голманска позиција може да се донесе тоа што се бара(Коентрао,Хазард и компанија)

ако до Мај Крафт си брани топ тогаш ке му се продолжи договорот и башка ке се заштедат 20милиона.Со 80 милиона летото и со решена голманска позиција може да се донесе тоа што се бара(Коентрао,Хазард и компанија)

Кои црни 80 милиони,30-40 ако потрошат на засилувања летово ќе бидеме задоволни.:)

Дортмунд 0 - 0 Шалке. Утре да тепаме доодиме до -12 бода.

ШАЛКЕ 04!

Нојер перфектен натпревар изигра на неговото последно ривиер дерби. :vozbud:

--- надополнето ---

Rib in, Rob out, пишува на официјалната страна, Робен паднал на фитнес тестот, уште бил грипосан. Рибери е назад во тимот, но би требало да почне од клупата.

Робери стана мит. :)

Со кој состав ќе искочиме и дали ќе имаме доволно играчи да попуњиме составот?
Да имаме 7 замени како другите утакмици или пак ќе има на клупа само 4-5 играчи?

Крафт

Лам Тимошчук Бади Густаво

Оттл Прањич

Милер Швајни Алтинтоп

Гомез

Резерви : Брено, Бут, Клосе, ванчкљјтен, Рибери. Робен не е ни на клупа. Не знам зошто не го игра Брено. Го фалеше фалеше, и одеднаш 3-4 натпревари со ред не го става.

Just a Boy напиша:
Вака сега не може да најдам соодетна тема за овоа па тука ке пробам....
Имам постелини Баерн Минхен од официјален фан стор од Минхен купени.Е сеа менувам за нешто од јувентус по таа цена или за 2-3 работи..Зависи шо колку вреде.
Еве слики.
Прегледај го приврзокот 40164Прегледај го приврзокот 40165Прегледај го приврзокот 40166

Или ако не биде ништо за менување идеме на продавање па јас ке си купам со тие пари нешто од јУВЕ....Модератори јас се стварно извинувам за оф топик ама не знаеше каде..ако има соодветна тема префрлите.Постелините се една зимна една летна.

Некој заинтересиран......??????...Модераторите ке ме пукат....

Ауф какво прво полувреме. Гомез и Алтинтоп стрелци. Добро играат, сигурни се, нема грешки. Играчите на Келн многу маваат, ко што вика коментаторов нека заврши побрзо полувремево да не не преживее некој играч на Баерн. Иначе Гомез имаше неколку маестрални потези, го има на секаде на теренот, и малку среќа му фалеше да го постигне својот втор гол на натпреварот.

Добро играме, Гомез ме изненадува како е се подобар и подобар, иако на крај промаши шанса за 3:0 сепак добро игра. Алтинтоп добар гол, човекот си има шут и може да се стави да игра позади Гомез и да има повеќе слобода во шутевите, но сепак еу послаб од Рибери и Робен. За малку и да заборавев Прањиќ добри топки дава, Отл солиден не е толку забележителен но и ретко греши.

--- надополнето ---

Ова го можеме само ние 2:2:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom