Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Овоа го може само нашава посрана одбрана...еден Новакович ни ја ора одбраната....и пак се потврди дека NO ROBBEN NO PARTY!

Што им е проблемот на овие шупаци , прво го одиграа добро не им дозволија шанса да направат, второ полувреме за црн к.. не ги бива.

ОДБРАНТА ПОД ИТНО НА КЛОЦИ.
ВАН ГАЛ ЦРКНИ.
НЕРЛИНГЕР ЕГА ТЕ ГРОМ УДРИ.

Немам коментар. Уствари имам. Зошто не го исклучи Бадштубер на почетокот???? Сигурно немаше три гола да примиме така.

значи сакам оваа сезона да не освоиме ама баш ништо,да играме квалификации за ЛШ,а во ЛШ да изгубиме од Интер ама убедливо!!!Па да видам дури тогаш дали ќе се освести посраната управа дека нешто не е како што треба..аматери

--- надополнето ---

а замислете со победа ќе бевме на 2 место....ебате кретените!!

Фала шо ни кажа, инаку се ближит 23-ти, имат некоја опција да се откажиме од играње во ЛШ?

До кога вака ќе биде бе? До кога воа шо треба да биде одбрана ќе ни биде најголем противник?

Бадштубер - жими куров! Ништо подобар не беше ни Крафт.

Од вакви посрани тимови ја изгубивме титулата, а ништо чудно и да не влеземе во ЛШ.

У пичку матер.....

Не ми е воопшто за титулата, се виде одамна дека годинава изгубена е. Повеќе ми е за формата и играта. Се ближи натпреварот со Интер, и со ваква игра во одбраната ќе го кркаме пак.
Таман помислив дека Се си дојде на место, по 10 минути ме демантираа на најдобар можен начин. А Хенес и Румениге пак нека прават колбаси и нека се смешкаат на трибини.

Не ми е воопшто за титулата, се виде одамна дека годинава изгубена е. Повеќе ми е за формата и играта. Се ближи натпреварот со Интер, и со ваква игра во одбраната ќе го кркаме пак.
Таман помислив дека Се си дојде на место, по 10 минути ме демантираа на најдобар можен начин. А Хенес и Румениге пак нека прават колбаси и нека се смешкаат на трибини.
Од коа си замина Бекембауер си прает со сакает заедно со Гејлингер а Ван Гал си тера со инаетот негов, секој играч му менува природната позиција и вика дека Густаво е одлично засилување, си испокара со пола тим и сега си го лади. Дефитивно навивачите мора да реагираат, од Подолски и Ренсинг да изгубиш, тоа е веќе катастрофа.

Aбе со кој умммм ве пишувам незнам ни јас... Реков Дортмунд нерешено и ајде че тепа овие тиквариве!!! Или беше местена оти не видов јас денеска ливче без Баер, или па сте стварно за нигде.

Резултат: - 6890 ден.

Јас мислам дека за трите гола е крив Демикелис :pos2::pos2::pos2:
Бадштубер бе ... :nesvest: Ќе леташ Ван Гал како партал наскоро!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom