Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Mene Subotic mn povekje mi se dopagja od Hummels a i ne ni treba uste eden mlad centralen defanzivec, ni treba nekoj kako Chiellini

Прегледај го приврзокот 37990

Ribery:Fur Immer FCB!

http://www.sport.de/cms/fussball/bundesliga-1/news-liga1/bayern-spezial.html?&startid=569043

Неможеш да не го сакаш.Дефинитивно еден од најспецифичните фудблери кои играле за Баерн.И не само како фудбалер,туку како личност!

Што кажува? Ај во кратки црти ако сакаш.

Што кажува? Ај во кратки црти ако сакаш.

Дека кога ќе му истече договорот во 2015 ќе потпише уште еден 5 годишен!!!

На фамилијата и било ТОП во Минхен,и он бил многу среќен!

Ај малку да разгледаме што е можно утре од ждребот:

- Интер: секако мора со репсект да се гледа кон актуелниот шампион, мислам дека лани убаво осетивме на своја кожа што тим е Интер но сепак за мене утре ова е најдобриот можен противник кој може да го добиеме. Сигурно ќе влеземе мотивирано во овој двомеч, за потценување не може да стане збор, верувам дека од грешките од лани е научено важна лекција и дека годинава може да се одмаздиме за финалето.

- Арсенал: фактички има 25% шанса да се паднеме со нив, што е многу. Мислам дека се преценети а имаат „големо име“ и затоа ги сакам скоро исто колку Интер.

- Милан: според сегашната форма веројатно најсилниот можен противник за нас утре. Имаме стари нерачистени сметки со нив и ако оваа година не би ги поминале - тогаш не знам кога. Квалитетот е на наша страна тука сум убеден.

- Валенсија: ако Милан се најсилни во моментов за мене Валенсија се најнезгодни можни противници. Не ги посакувам воопшто, може да е крајно зезнато со нив. Цврста, стабилна екипа се и покажуваат многу солидни партии и без Виља.

- Марсеј: слично незгодни ко Валенсија но сепак за нијанса послаби. Мислам дека тука има потенцијал за потценување и тоа е најголемата опасност.

- Лион: бујрум нека повелат, сигурно ќе се мотивирани да се одмаздат, имаат и искуство многу но сепак мислам дека ќе изгорат во сопствените амбиции ако се паднат со нас. Освен тоа знам дека овие нема да ги потцениме и со „цела сила“ би влегле во овој двомеч.

- Копенхаген: да не се лажеме ако ни се паднат овие ќе почнам да мислам за 1/4 финале. Сигурно не се „слаби“ чим се меѓу 16те најдобри но единствена опасност против нив би била да се потценат, ама онака МНОГУ. Во секоја друга варијатна одиме сигурно понатаму.

Мои желби: Интер или Арсенал.
Да се одбегнат: Валенсија и можеби Марсеј.

ja mislam deka arsenal ke se padne so schalke, italijancive ke vkrstat so anglicanive taka da za nas ke ostanat ili francuzive,Valencia ili Kopenhagen.

Ај малку да разгледаме што е можно утре од ждребот:

- Интер: секако мора со репсект да се гледа кон актуелниот шампион, мислам дека лани убаво осетивме на своја кожа што тим е Интер но сепак за мене утре ова е најдобриот можен противник кој може да го добиеме. Сигурно ќе влеземе мотивирано во овој двомеч, за потценување не може да стане збор, верувам дека од грешките од лани е научено важна лекција и дека годинава може да се одмаздиме за финалето.

- Арсенал: фактички има 25% шанса да се паднеме со нив, што е многу. Мислам дека се преценети а имаат „големо име“ и затоа ги сакам скоро исто колку Интер.

- Милан: според сегашната форма веројатно најсилниот можен противник за нас утре. Имаме стари нерачистени сметки со нив и ако оваа година не би ги поминале - тогаш не знам кога. Квалитетот е на наша страна тука сум убеден.

- Валенсија: ако Милан се најсилни во моментов за мене Валенсија се најнезгодни можни противници. Не ги посакувам воопшто, може да е крајно зезнато со нив. Цврста, стабилна екипа се и покажуваат многу солидни партии и без Виља.

- Марсеј: слично незгодни ко Валенсија но сепак за нијанса послаби. Мислам дека тука има потенцијал за потценување и тоа е најголемата опасност.

- Лион: бујрум нека повелат, сигурно ќе се мотивирани да се одмаздат, имаат и искуство многу но сепак мислам дека ќе изгорат во сопствените амбиции ако се паднат со нас. Освен тоа знам дека овие нема да ги потцениме и со „цела сила“ би влегле во овој двомеч.

- Копенхаген: да не се лажеме ако ни се паднат овие ќе почнам да мислам за 1/4 финале. Сигурно не се „слаби“ чим се меѓу 16те најдобри но единствена опасност против нив би била да се потценат, ама онака МНОГУ. Во секоја друга варијатна одиме сигурно понатаму.

Мои желби: Интер или Арсенал.
Да се одбегнат: Валенсија и можеби Марсеј.

Ќе го докажеме, против Вас... Само да се падниме ! :) :smir:

gi sakam Valencia ili Arsenal...ili Kopenhagen sekako :tv: ne sakam so italijanite ili francuzite da se padneme zatoa sto ke bide mn dosadno so niv :kafe:

Ќе го докажеме, против Вас... Само да се падниме ! :) :smir:

Баш би сакал да се паднеме. Офанзиво играат двете екипи, одбраните се кокошарници па голови гарант ќе има :smir:.

За саат-време ќе знаеме...

Хахаха тооооооооооооооо :vozbud:

Како знаев а? Ми се оствари и желбата. Слатка одмазда хир ви кам :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom