Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Го прати некој Екичи во Нирнберг? Како игра, каков е, би можел ли да го замени Ван Бомел наредната сезона?

Екичи заедно со Гиндоган се најдобри во Нирнберг и тој не може да го замени Ван Бомел затоа што не игра во дефанзивната средина туку е офанзивен играч (крило) и има постигнато два гола за Нирнберг досега и мислам дека до крајот на сезоната ке стане уште подобар така да мислам дека ке се врати во Баерн како замена за Алтинтоп на кој му истекува договорот со Баерн во јуни

Екичи заедно со Гиндоган се најдобри во Нирнберг и тој не може да го замени Ван Бомел затоа што не игра во дефанзивната средина туку е офанзивен играч (крило) и има постигнато два гола за Нирнберг досега и мислам дека до крајот на сезоната ке стане уште подобар така да мислам дека ке се врати во Баерн како замена за Алтинтоп на кој му истекува договорот со Баерн во јуни

Moze da bide dobar samo za transfer lista za Bayern vo nikoj slucaj , preku vakvoto mi e vekje od talenti !!

Па би било добро ако би можел да го замени Алтинтоп. Јас незнаев многу за него, знам само дека има супер оценки на фудбал менаџер 2010 или 2009 и таму пишува дека игра средина, истите позиции како и Ван Бомел. А како што гледам цело време е стартер за Нирнберг.

Екичи добро игра годинава и точно е дека со Гундоган е најдобар играч годинава во Нирнберг. Млад е и добро е што игра, сигурно е и голем талент но не верувам дека може сега соодветно да го замени Бомел, секако дека се различни типови, Бомел е чистач а Екичи е поќе креативец. Секако дека како замена на клупа би бил доволно спремен за Баерн.

Муабет кој ми се бендиса: Видал од Леверкузен кандидат за да го замени вБомел! Многу добар впечаток ми остави типот сезонава но 1) млад е и 2) сега потпиша продолжување на договорот (но аз добра пара ова не би било проблем)

Муабет кој ми се бендиса: Видал од Леверкузен кандидат за да го замени вБомел! Многу добар впечаток ми остави типот сезонава но 1) млад е и 2) сега потпиша продолжување на договорот (но аз добра пара ова не би било проблем)

montolivo e daleku podobar od Arturo ! Zalno ako go zememe Vidal a Montolivo ostane vo Firenza !

Артуро Видал ке биде многу добра замена за Ван Бомел, тој има договор со Леверкузен до 2012 и сеуште не го продолжил, според некои германски медиуми демек требало наскоро да го продолжи договорот но проблемот за Баер Л. е што и Коло Коло ги има 30% правата за негов трансфер па Леверкузен сега преговараат со Чилеанците за да ги откупат неговите права но ке треба и да платат неколку милиончиња така да Баерн ако се заинтересира сериозно мислам дека ке го имаме со сигурност од јуни 2011.

Чудно ама ај... Manchester City Chasing Bayern Munich Midfielder Mark Van Bommel
линк

:se_ molam:pop:

Ако го земат уште зимава одам да запала свеќа во првата црква.

--- надополнето ---

montolivo e daleku podobar od Arturo ! Zalno ako go zememe Vidal a Montolivo ostane vo Firenza !

Видал на собирот против Баер баш го зборевме и искрено едино Шахин би ми бил подобар трансфер на таа позиција (ама Шахин мислам дека во Германија само за Дортмунд би играл... освен ако не го премислат со некое милионче но сепак доста тежок трансфер).

Чудно ама ај... Manchester City Chasing Bayern Munich Midfielder Mark Van Bommel
линк

Чудно но би било добро да се оствари уште на полусезона и да ни дадат некоја паричка за него. Во тој случај Монтоливо кај нас, тој нема забрана за настап во ЛШ.

А за Монтоливо си правите/ме филмови само, или има некаде некоја шпекулација што го поврзува со нас?

А за Монтоливо си правите/ме филмови само, или има некаде некоја шпекулација што го поврзува со нас?

Мислам Спасо спомна нешто за него. А за нешто конкретно... филмови.

Еј а кога сме кај филмови: само јас го сакам Интер сега во 1/8 финале или имам и истомисленици? (зш еве испаѓа ќе се втори а ние први 99%) Не дека сме којзнае колку поарни од нив сезонава ама колку за да ги плеснеме мислам тамам ќе биде :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom