Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој има сателитска ке може да го гледа Баерн на германската програма SAT.1 на Astra.

Znaci ajde malku von tema i moram ova da go spodelam so vas , jas se izbesiv doma od smeenje :))) spotov e vrv

3 MAX od maktel isto taka ima programi na koj ke najdes sekakov fudbal si ima i pseben paket SPORT .

Ајдееее сеа глеам ако Рома изгуби во Романија од Клуж а ние му поклониме на Базел победа Рома испаѓа :pos2: „Не сме такви“ знам ама сепак ако би се случило не би бил нешто посебно тажен :baeh:

Ненормално ми е криво за тој факинг пораз од Рома буквално им го поклонивме, мислам дека од последниве 2 сезони тој најмногу ме боли :zid:

Еј а кога сме кај филмови: само јас го сакам Интер сега во 1/8 финале или имам и истомисленици? (зш еве испаѓа ќе се втори а ние први 99%) Не дека сме којзнае колку поарни од нив сезонава ама колку за да ги плеснеме мислам тамам ќе биде :icon_lol:

И јас го сакам Интер.

Ајдееее сеа глеам ако Рома изгуби во Романија од Клуж а ние му поклониме на Базел победа Рома испаѓа :pos2: „Не сме такви“ знам ама сепак ако би се случило не би бил нешто посебно тажен :baeh:

Ненормално ми е криво за тој факинг пораз од Рома буквално им го поклонивме, мислам дека од последниве 2 сезони тој најмногу ме боли :zid:

Боли затоа што е поклонет, немора да се глупираме и да губиме од Базел,Ромите и така ќе игубат во 1/8финале.

Да ама тие два натпревари таму ние под новогодишна елка им ги оставивме. А можеше да ги пратиме во Лига Европа :jaj: Тоа е тоа јбг шо ќе се праи...

http://www-fcbayern-fans.blogspot.com/2010/12/korupcija-u-wolfsburgu-dzeko-mora-u.html

Џеко морал во Баерн. Поради тоа што имало корупција во Волфсбург ке преминел во Баерн за сума од 30-40 милиони евра. Наводно ова веќе го договориле браќата Хенес. Играчот бил принудуван да потпише нов договор кој ке го обврзува до 2015 и ке може да биде продаден за 80 милиона на Реал, а Џеко не го сака тоа.

Јас лично сум против Џеко да премине во Баерн.

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en-us/match/50414/bayern-vs-basel/preview

Настапите и постигнатите голови на Гомез наспроти главниот играч на Базел :vozbud:

Штознам, некако премногу ми се тешкаши за во напад, body balance, ке изгледаат како одбранбени. Ке ни треба некој брз, агилен, како што беше Олиќ.

Заедно Џеко во комбинација со Гомез некако не ми иде.Според мене едниот напаѓач или во случајов(пошто играме со еден играч во шпицот) полушпицот да биде некое брзо дете технички потковано.
А за Џеко што е комплетен напаѓач и брзина,дриблинг,игра со глава,сенс за гол,знае да задржи топка,многу го разбира фудбалот нема што.
Го чекам со отворени врати па макар и да се опрчиме 35 мил.

Wow wow wow... На офанзива составена од Џеко, Гомез, Робен и Рибери и требаат „тенкови“ позади, „радничка класа“ деструктивци со само една мисла во главата „kill kill kill kill...“ А ние немаме такви туку ги имаме Швајни и Кроос (како пример овие двајца). А дека кој било од четворкава офанзивна или па Швајни би седнал на клупа без да дига џева малку тешко.

Џеко врти сучи не би бил поефтин од 40 милиони. А Ноер? А централен и лев бек? А дефанзивна средина? Офанзивата е последна на листата за засилувања а ако веќе се засилуваме таму тогаш во прва линија замени ни требаат а не „ѕвезди“. Треба да ни се јасни приоритетите.

И мислам дека е глупост и изворов баш читав интервју сеа со Нерлингер и кажа јаснод ека се сондира пазарот но само за интервенција позади зимава.

Wow wow wow... На офанзива составена од Џеко, Гомез, Робен и Рибери и требаат „тенкови“ позади, „радничка класа“ деструктивци со само една мисла во главата „kill kill kill kill...“ А ние немаме такви туку ги имаме Швајни и Кроос (како пример овие двајца). А дека кој било од четворкава офанзивна или па Швајни би седнал на клупа без да дига џева малку тешко.

Џеко врти сучи не би бил поефтин од 40 милиони. А Ноер? А централен и лев бек? А дефанзивна средина? Офанзивата е последна на листата за засилувања а ако веќе се засилуваме таму тогаш во прва линија замени ни требаат а не „ѕвезди“. Треба да ни се јасни приоритетите.

И мислам дека е глупост и изворов баш читав интервју сеа со Нерлингер и кажа јаснод ека се сондира пазарот но само за интервенција позади зимава.

Се е тоа јасно брат,ама Џеко ејјјј ти текнува.Филмови не се одмет.

ПЕДЕР ЏЕКО!!!!!!!

ЏЕКО!!!!

Шала на страна,еден моите dream трансфери,па имале ние и 10 напаѓачи.

Верувајте Џеко да дојде сосема ќе се смени перцепцијата за Баерн,прво околу моралот во екипата,а потоа и целокупната слика за Баерн.Како лани кога на крајот од летото дојде Робен.

Е сега друго прашање е такичката поставеност.Да бидеме реални,ситуација во која би ги имале и џеко и гомез и робен и рибери 100% фит во текот на полусезоната е малце нереално.Знаеме колку се осетливи посебно Робен и Рибери.

Такашто носење на Џеко неможе да ни штети,едноставно неможе!

Е сеа нормално да не се опрчат со него и ништо друго да не земат.Него да се земе бек и по можност централен.

Значи ЏЕКО,лев бек и централен!( И ОДИМЕ НА ТИТУЛИ во вториот дел од сезоната)

И јас го сакам Интер.

Боли затоа што е поклонет, немора да се глупираме и да губиме од Базел,Ромите и така ќе игубат во 1/8финале.

Зарем има некој фан на другите екипи што моментално не го сака Интер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom