Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
pfff kako da ne
do vcera vikase son na sekoj igrac e da igra u real sea i barca ja dodade
kako ne ... gluposti se toa

Па да тврдев и сеуште тврдам дека сон на секој играч е да игра во Мадрид..зарем некаде погрешив???..па и за Барса секогаш истото сум го мислел ама ти па од толку што си окупиран со мојте постови не знаеш што поточно ми е поентата на постовите и веднаш провоцираш!

Им 6-7 клубови чии имиња звучат горе-доле исто привлечно, големата тројка од Италија, Баерн, Реал, Барса, Манчестер... Кога јас почнав да гледам фудбал (крај на 90ти) Јуве дрмаше и веројатно секој играч сакаше таму, сега па веројатно Јуве се последни од овој список кај кои играч би направил трансфер ако може сам да бира. Поентата е дека во рамките на овој список има промени зависно кој како стои во моментот но великани си се великани и како име секогаш ќе се привлечни тие дестинации.

Им 6-7 клубови чии имиња звучат горе-доле исто привлечно, големата тројка од Италија, Баерн, Реал, Барса, Манчестер... Кога јас почнав да гледам фудбал (крај на 90ти) Јуве дрмаше и веројатно секој играч сакаше таму, сега па веројатно Јуве се последни од овој список кај кои играч би направил трансфер ако може сам да бира. Поентата е дека во рамките на овој список има промени зависно кој како стои во моментот но великани си се великани и како име секогаш ќе се привлечни тие дестинации.

Точно. Сечиј сон е да игра во моментално најдобриот. Но за 10-15 илјади евра повеќе на неделната плата повеќето играчи ке изјавуваат дека отсекогаш сакале да играат баш во тој клуб. Ова важи за повеќето играчи, не за сите.

Го прати некој Екичи во Нирнберг? Како игра, каков е, би можел ли да го замени Ван Бомел наредната сезона?

Точно. Сечиј сон е да игра во моментално најдобриот. Но за 10-15 илјади евра повеќе на неделната плата повеќето играчи ке изјавуваат дека отсекогаш сакале да играат баш во тој клуб. Ова важи за повеќето играчи, не за сите.

Го прати некој Екичи во Нирнберг? Како игра, каков е, би можел ли да го замени Ван Бомел наредната сезона?

Не. Ни тој ни Алаба. Ќе ни треба засилување за таму догодина. Ако вГаал има 2 грама памет нема да остави на така важна позиција во тимот деца догодина.

Не. Ни тој ни Алаба. Ќе ни треба засилување за таму догодина. Ако вГаал има 2 грама памет нема да остави на така важна позиција во тимот деца догодина.

Search: Ван Гал и вгодина.

Error//: Not matches found.

Fala bogu ..... a za Mehmet , go imam sledeno i ke ti kazam deka ke mu treba tutor nekolku godini i toa ne mi se veruva deka ke prerasne vo dobar igrac , barem ne tolku dobar da Bayern ima potreba od nego :) imase potencijal ali sea gledam deka ima zastanato na toj stadium isto kako Kroos kaj koj gledam deka nema napredok !

--- надополнето ---

Inaku Schalke izjavija deka Neuer ne e na prodazba :(

http://www-fcbayern-fans.blogspot.com/2010/12/tymoschuk-ostaje-u-bayernu.html

Тимошчук ке останел во Баерн само ако игра константно како што играше во изминатиов период. Тоа зависи од ЛВГ, дали ке се одлучи да го игра него или неговото милениче Марк Ван Бомел.

http://www-fcbayern-fans.blogspot.com/2010/12/tymoschuk-ostaje-u-bayernu.html

Тимошчук ке останел во Баерн само ако игра константно како што играше во изминатиов период. Тоа зависи од ЛВГ, дали ке се одлучи да го игра него или неговото милениче Марк Ван Бомел.

Timo e podobar od Van Bommel ama ne ni e dovolen za vo LS ako sakame da staneme sampioni !

Што сте направиле бе, безвезе муабети на минатава страна, на кого му е поголем.:nesvest:
За во среда во дуелот со Базел, повторно Крафт ќе стои меѓу стативите. Тоа е супер одлука, исто како што имаше и Бут изјавено пред некој ден, мора почесто да игра за да собира искуство. Од година ако не се купи некое голманиште, Крафт ќе биде прва опција.
А Спасо, Тимошчук е супер и за во ЛШ само ако игра на неговата природна позиција.

Што сте направиле бе, безвезе муабети на минатава страна, на кого му е поголем.:nesvest:
За во среда во дуелот со Базел, повторно Крафт ќе стои меѓу стативите. Тоа е супер одлука, исто како што имаше и Бут изјавено пред некој ден, мора почесто да игра за да собира искуство. Од година ако не се купи некое голманиште, Крафт ќе биде прва опција.
А Спасо, Тимошчук е супер и за во ЛШ само ако игра на неговата природна позиција.

Nema da ima kondicija i brzina za destruktivec ako na primer ima prvenstvo vo nedela i vo vtornik LS , nema dovolno da izdrzi !

Nema da ima kondicija i brzina za destruktivec ako na primer ima prvenstvo vo nedela i vo vtornik LS , nema dovolno da izdrzi !

Да, ама таков распоред два-три пати годишно максимум може да се случи. За таква ситуација потребна е солидна клупа. И секако, Тимо нема уште долго да биди на фудбалските терени, има 31/2 години (не знам точно) и е во својата најзрела форма. Мора да се искористи максимално уште тоа малку (временски) но многу (фудбалски) што се нуди од него.

Да, ама таков распоред два-три пати годишно максимум може да се случи. За таква ситуација потребна е солидна клупа. И секако, Тимо нема уште долго да биди на фудбалските терени, има 31/2 години (не знам точно) и е во својата најзрела форма. Мора да се искористи максимално уште тоа малку (временски) но многу (фудбалски) што се нуди од него.

Mnogu fudbalski od nego ne ocekuvam , ocekuvam barem vo Bundes da zari kako destruktivec posto vo LS znaeme kakvi destruktivci ima i kakvi napagaci so koi bi moral da se sooci , Timo ima 31 godina i moze da bide solidna zamena , inaku kako zamena za Van Bommel zosto da ne go zememe Montolivo , deckovo e fenomenalen !!

^ Го неам многу гледано како игра, ама според читаното, добар играч е. Е сеа не го поврзуваа него со Арсенал, преддоговори ти реков ми рече?

^ Го неам многу гледано како игра, ама според читаното, добар играч е. Е сеа не го поврзуваа него со Арсенал, преддоговори ти реков ми рече?

Imase nesto DA ama ne mi se veruva deka ke otide tamu , treba da sme mnogu glupi da izgubime igrac od toj kalibar , go imam sledeno i toa mnogu , vo posledno vreme i po forumi i celi utakmici , detevo e ZVER i super zamena za Van Bommel , a i btw bez 20-25 miliona nema da moze ni da pomislime da go zememe , inaku ke povtoram Montolivo sprema mene so Svhweini vo centar ke bidat :vozbud::vozbud::vozbud: mnogu dobro duo , Montolivo baska e i mnogu brz , a i mnogu intelegenten za razlika od dedovo Van Bommel ..... Ne smeeme da ispustime igrac od takov kalibar , ako ponudime povekje pari od Arsenal sigurno ke dojde , a nie neli sme daleku daleku podobri na finansiski plan pa taka ocekuvam da ne se stedat pari za taa pozicija posto ni e potrebna gledano na dogorocen plan !

Абе никој не се пофали, како поминавте на собиранка?
И ајде викендов нареден ако има заинтересирани да му направиме фудбалче на некој фан клуб.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom