Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ехх, секој фан на Баерн мора да го памти . Многу добар фудбалер кој заради повредите на 27-28 години стави крај на кариерата. Да не беа тие повреди што ги имаше нон стоп со лигаментите според мене ќе беше еден од најдобрите фудбалери у претходните години.

Ехх, секој фан на Баерн мора да го памти . Многу добар фудбалер кој заради повредите на 27-28 години стави крај на кариерата. Да не беа тие повреди што ги имаше нон стоп со лигаментите според мене ќе беше еден од најдобрите фудбалери у претходните години.

Тој имаше големи психички проблеми кои беа најголема причина за негово откажување.

Тој имаше големи психички проблеми кои беа најголема причина за негово откажување.

Da imase psihicki problem so vid na depresja koja ja zdobil bas poradi povredite koi mu dojdoa epten naglo nekolku edna po druga i mu ja pomatija psihata inaku sea e OK deckoto si drzi sindzir kafulinja niz Minhen jas barem taka znam ...BEZ SOMNEZ KE BESE EDEN OD NAJGOLEMITE FUDBALERI NA BAYERN ALI TOA E .... Se nadevam sea deka ako go zemat Eden Hazard ke bide super slicen na Sebastian Deisler

--- надополнето ---

nekoj neka prevedi toa na kraj so e 2007g SEBASTIAN DEISLER !

--- надополнето ---

So sigurnost i ke bese najdobar brat ali toa e jebemti psiha jebemti :( :(

Пред некоја година читав за Дајслер продавал сувенири во Сингапур ли беше,знам негде натака.
Во секој случај огромен неостварен талент...за жал.

Ke bese dobar i za Germanija ali toa e :( mi bese eden od omilenite igraci :(

--- надополнето ---

Пред некоја година читав за Дајслер продавал сувенири во Сингапур ли беше,знам негде натака.
Во секој случај огромен неостварен талент...за жал.

prodaval suveniri be hahahha :) :) :) vo parabola ti go kazale 100 % inaku nema da e loso da znaeme so 100 % tocnost sto e so nego vo momentov sepak ni bese wonderkind :)

Ke bese dobar i za Germanija ali toa e :( mi bese eden od omilenite igraci :(

Голем фудбалер во секој случај.Памтам 26 број носеше многу јако десно крило беше(ама не ко Робен :))
И во Херта имаше многу јака сезона и го земавме...за жал го совладаа повредите и падна во депресија :(

Голем фудбалер во секој случај.Памтам 26 број носеше многу јако десно крило беше(ама не ко Робен :))
И во Херта имаше многу јака сезона и го земавме...за жал го совладаа повредите и падна во депресија :(

Ke bese podobar od Robben veruvaj , go sledev sekoj negov poteg i se gledase deka stanuvase zbor za preintelegenten igrac ...Robben se znae so mu e fintata , dribling u levo i shoot , a kaj ovoj ne bese taka voopsto, Deisler pravese i mnogu asistencii imase i strasna tehnika .

Честитки Филип и Клаудија. :)

Philipp_20Lahm_20Hochzeit__16995441__MBQF-1279098766,templateId=renderScaled,property=Bild,heigh.jpg
D3S__4566.jpg

Само Отл присуствувал на свадбата, ниеден друг колега од Германија или Баерн. :(

Имаме ние еден таков како Дејслер :wink:

Дајслер беше страшен фудбалер. Колку ми е криво што не се одвиваше баш најдобро неговата кариера ама тоа е тоа. Ако сте играле некоја од постарите верзии на PES како 2004 и 2005 Дајслер има супер оценки и е еден од најдобрите во Баерн и Германија.

Озил да дојде... и Ван Дер Вил ако треба нека игра, и Демихелис нека игра, не е проблем. :pos:

--- надополнето ---

-------- Kroos -- Schweinsteiger
Robben ------- Özil --------- Ribery
--------------- Müller------------

:P:P

За надежта на Германскиот фидбал како што времето го нарекуваа Дајслер ми е многу криво шо не успеа да покаже шо знае, знам дека од херта дојде во Баерн, и дека изведуваше слободни како никој друг, и бекам не му беше рамен :) Се повреди си ги скина лигаментите и падна во депресија, скоро една година не играше и кога се опорави постојано се здобиваше со ситни повреди и го одалечија од прв тим, иако добиваше шанса често. На 26-27 години се повлече од активен фубал :(

a-schweini__17002599-1279136107.jpg

Швајни шетал низ Минхен со дресот од Лампард, ohh boy...:pos2::pos2::pos2:

Забегува малце, и вчера изјавил дека сакал клубот да ги разгледа внимателно понудите за него, не одма да ги одбива.:toe:

Инаку Реал изгледа Кедира ќе го земат, така да се спасивме од нив... по којзнае кој пат. :pos:

--- надополнето ---

Освен ако не тргнат по Милер. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom