Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо бе, не си оди Швајни, само онака шпекулации.

Инаку Ван Дер Вил е дупка, му се тресат нозете, назад слаб, напред не помага. Се надевам дека Ван Гал и Кајзер гледаат внимателно од трибините.

Милер на овој светско ме имресионира , инаку кога играше Баерн во Лига на шампиони го сметав за дрво големо али сеа ме предомисли.

Инаку почнаа тие холанѓани да доодат у Баерн у пм. Едно не ми е јасно ЛУСИО го продадеме , Hummels го продадеме кој стана најдобар млад дефанзивец во Германија(според мене), а остави ме ги Демикелис,Ван Бајтен а и ќе го забравеше Бадштубер. Трансфер политиката за дефанзивци ни е за никаде.

THOMAS MULLER-Toor machine секоја чест ѕверко,го има сенсот за постигнување голови нек сибе матер.

Ako ne se zemi stopper od svetska klasa ovaa sezona ke bide propast za Bayern.

Imame prilika da odbereme stoperi nekolku od niv si najdoja timovi slusam Carvalo ce si odel vo inter pa zasto nie da ne go zememe eftin iskusen bi bil super tandem so Breno

Ako ne se zemi stopper od svetska klasa ovaa sezona ke bide propast za Bayern.

Тоа е и повеќе од јасно.
Ме фаќа страв од почетоков на првенствово,сите се преморени немаат доволно време за одмор и за припреми,а имаме многу тешки противници на стартот.

Милер на овој светско ме имресионира , инаку кога играше Баерн во Лига на шампиони го сметав за дрво големо али сеа ме предомисли.
Исто :) Пред да почне СП јас сакав Милер да иде негде на позајмица 1-2 год. па да го вратиме назад под услов ако се покаже во новиот клуб,ама сега не сакам такво нешто да се случи !!!

Исто :) Пред да почне СП јас сакав Милер да иде негде на позајмица 1-2 год. па да го вратиме назад под услов ако се покаже во новиот клуб,ама сега не сакам такво нешто да се случи !!!

Дајте го кај нас :pos2: мајтап бе....тој е створен за кај вас...едноставно кога го видов прв пат знаев дека е талент невиден...само нешто осцилираше со формата ама сепак........исто и Швајни....се сеќавам на неговите почетоци......него сега видов Мехмет Шол ви е менаџер на вториот тим или така нешто.....и тој бил роден во Германија а??????

Дајте го кај нас :pos2: мајтап бе....тој е створен за кај вас...едноставно кога го видов прв пат знаев дека е талент невиден...само нешто осцилираше со формата ама сепак........исто и Швајни....се сеќавам на неговите почетоци......него сега видов Мехмет Шол ви е менаџер на вториот тим или така нешто.....и тој бил роден во Германија а??????

Да роден е во Карлсруе каде што ја започна кариерата и од 1992 до 2007 ми се чини играше во Баерн.
Легенда на клубот:vozbud:

Дечки,прееска си мислев,и ми текна на Себастијан Дајслер.
Дали го памтите добро и ме интересира зошто на толку млада возраст се пензионираше од фудбалот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom