Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро од кај искочи муабетов???

Што фали да си продолжиме во Ајриш???? Таман уште малце ако поодиме ќе го прекрстат во Баварија Паб!

Lele zamisli da se prekrsti vo BAVARIAN PUB :) :) e duri togas treba da dobieme popust na pivo :) :)

Добро од кај искочи муабетов???

Што фали да си продолжиме во Ајриш???? Таман уште малце ако поодиме ќе го прекрстат во Баварија Паб!

Излезе од таму што многу се изглупираа персоналот на Ајриш кога заврши финалето. Ти замина порано мислам, не виде. Да не ја тупам со тоа, нема смисла сеа тука, али сите едногласно се согласивме дека повеќе таму многу тешко дека ќе појдеме пак.

Излезе од таму што многу се изглупираа персоналот на Ајриш кога заврши финалето. Ти замина порано мислам, не виде. Да не ја тупам со тоа, нема смисла сеа тука, али сите едногласно се согласивме дека повеќе таму многу тешко дека ќе појдеме пак.

Е што беше проблемот????

Е што беше проблемот????

Ти пишав на профил.:wink:

Иначе, има едно интересно интервју со жена му на вГаал на официјалната. Открива повеќе за приватно каков е Луис и за неговиот карактер. Вреди да се прочита.
http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2010/23664.php?fcb_sid=d19fb670af30923644a61b2af90250bf

Lugje po se izgleda deka ke treba da im oprostime na personalot od Irish bidejki nema drugo mesto za gledanje fudbal vo gradov kako so mislam jas.

Фората е што сакаме да останеме во центар за да е фер да може да доаѓаат сите. Е сега во центар на ул. Македонија се фенси кафиќи и ресторани таму да се дереш и да гледаш не може ќе те избацат... На кеј друга опција ја не гледам ако некој има идеја нека каже.

Фората е што сакаме да останеме во центар за да е фер да може да доаѓаат сите. Е сега во центар на ул. Македонија се фенси кафиќи и ресторани таму да се дереш и да гледаш не може ќе те избацат... На кеј друга опција ја не гледам ако некој има идеја нека каже.
Фората е тоа што никој не презема ништо практично,никој нема ни да се растрча за да види што и како има во центарот на овој мочан град. Леле бе,Скопје стварно е село у градско одело...

Алтинтоп го продолжил договорот една година со Баерн, ај аирлија.

Фората е тоа што никој не презема ништо практично,никој нема ни да се растрча за да види што и како има во центарот на овој мочан град. Леле бе,Скопје стварно е село у градско одело...

Ако имаш време растрчај се види што да ти кажам :toe:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3595455 напиша:
Алтинтоп го продолжил договорот една година со Баерн, ај аирлија.

http://www.fcbayern.telekom.de/de/a....php?fcb_sid=a18677c0fe574c15d13c34d39db7718a

altintop_ima_270410.jpg

:ojea: :zver:

Јееаа Алтиии... Ми се направи кефот исто ко со Рибери.

Дај бе да го шитнеме за кур не го бива што ќе му праиме на тој Робен пропала инвестиција... :pipi:

Тимот стои и за наредна сезона. Со Кроос, Брено и Браафхајд се враќаат две позајмици што значи малку поголем кадар (сега за сега ни Герлиц, ни Лел, ни Тони ни Ренсинг немаат најдено нови клубови). Е сега ако земеме светска класа ЦД и крилен бек имаме реален проблем на пренатрупаност на позиција ЦД. Чаре - јас би му дал на вБајтен договор за преведувач - покорисен е така :toe:

Абе Брено се опорави од повредата? Нели нешто посериозно се повреди на крајов на сенонава во Нирнберг.

Mi se napraj kejfot za Altintop lugje:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom