Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Милер на позајмица би го пратила? Фрос си зема апчиња сабајлево?
ДА!!! И една клоца успат би му удрила.А оној Клосе сосе партали би го фрлила у канта за отпадоци!!!

--- надополнето ---

Не бе каква позајмица на Милер, детено златен потенцијал има во него, не би ме чудело мене утре другиден Реал да рипнат со некоја висока понуда за него.
Пак ќе кажам, неговата ПРВА професионална сезона на свои 19/20 години ја изигра перфектно. Сеа да видиме на Светсково како ќе се покажи.
Од Реал и не може нешто паметно да се отчекува!! Многу се прости.
Видов како ПЕРФЕКТНО изигра у финалено заради кое се разболев!!!Да направеше Мартин некоја глупост ко неговата,тогаш ќе ме избркавте од фан-клуб (немаше само да не ме викате на утакмици),а можда и ќотек ќе добиев...

ДА!!! И една клоца успат би му удрила.А оној Клосе сосе партали би го фрлила у канта за отпадоци!!!

Ај ако не ти е тешко кажи зошто. (за Милер). Немој да ми речиш за две три промашени шанси, на секој би му се случило и се случува.

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Од Реал и не може нешто паметно да се отчекува!! Многу се прости.
Видов како ПЕРФЕКТНО изигра у финалено заради кое се разболев!!!Да направеше Мартин некоја глупост ко неговата,тогаш ќе ме избркавте од фан-клуб (немаше само да не ме викате на утакмици),а можда и ќотек ќе добиев...

Ако гледаш само на една утакмица, ај ко така да го избркаме и Олиќ што промаши во финалето, и на Робен што му фати две-три Цезар, и да не набројувам, за сите ќе најдам по нешто. Не треба така да гледаме на работите. А за Мартин, отрпна бе, после сите тие нафрлувања од сите.:)

Ај ако не ти е тешко кажи зошто. (за Милер). Немој да ми речиш за две три промашени шанси, на секој би му се случило и се случува.

Зашто пола сезона го немаше нигде (а сезоната не е само пола);Гомез заради него не доби реална шанса ко што заслужува а впрочем и осеќам дека следнава сезона ќе биде камен (Милер).+ еве гледам за Германија игра со број 13....лелееееее ужасно се изнервирав. :nerv:
И најважно од се-има милион фудбалери подобри од него у моментов!!!

Зашто пола сезона го немаше нигде (а сезоната не е само пола);Гомез заради него не доби реална шанса ко што заслужува а впрочем и осеќам дека следнава сезона ќе биде камен (Милер).+ еве гледам за Германија игра со број 13....лелееееее ужасно се изнервирав. :nerv:
И најважно од се-има милион фудбалери подобри од него у моментов!!!

Абе како така не доби шанса Гомез? Па втор стрелец е годинава зад Робен. Одлично, за прва сезона. Ќе ги биде бе, и Милер и него ќе растураат, слушај ме.

--- надополнето ---

Едит: Грешка, не е втор, ама меѓу најдобрите е.:) јбг касно е, ми се спија.

Абе како така не доби шанса Гомез? Па втор стрелец е годинава зад Робен. Одлично, за прва сезона. Ќе ги биде бе, и Милер и него ќе растураат, слушај ме.

--- надополнето ---

Едит: Грешка, не е втор, ама меѓу најдобрите е.:) јбг касно е, ми се спија.

Не се сложувам! Ама ако случајно згрешам (тоа ќе го дознаеме следната година) слободно удри ми бокс. Ама нема да згрешам...

Не се сложувам! Ама ако случајно згрешам (тоа ќе го дознаеме следната година) слободно удри ми бокс. Ама нема да згрешам...

Нормално дека нема да ти удрам бокс, ама ќе честиш едно пиво ако сум во право.:wink:

Епа неаме договор!

Зошто да немаме договор? Еве го учинокот на Милер и Гомез сезонава на кои и на двајцата им беше прва професионална во Баерн :
Томас Милер – 19 гола (13-Бундеслига, 2-Лига на Шампиони, 4-ДФБ Куп)
Марио Гомез – 14 гола (10- Бундеслига, 3- ДФБ Куп, 1-Лига на Шампиони)

Ти викам супер се дечките, дајте им малку време, ретки се тие ко Робен што од прва им тргнува перфектно.

Ако му најде некој маана на Милер за прва сезона... дај не зезај на 19 години каков учинок има... константноста и ладната глава пред гол ќе си дојдат - се во свое време. Нема позајмувања никакви - наредната сезона ќе е сезона после СП - ќе има каснења во подготовки, повреди, замор... сите ќе си добијат шанса. Иако на долг рок живо ме интересира како ќе заврши ситуацијата со Милер и Кроос во екипа... се надевам дека вГаал ќе погледне некоја касета од времето на Хицфелд и ќе го проучи концептот на „ротација“...

... се надевам дека вГаал ќе погледне некоја касета од времето на Хицфелд и ќе го проучи концептот на „ротација“...

Абе сега не цедиња ќе му дадат, се им е преснимено и изрежано на цеде.:pos2:

Добро,вие сте во право.Стварно како можев да го речам тоа за Милер?? Милер е цар.Сакам цела кариера да остане во Баерн.Го сакам!!!:nesvest:

Ако Милер немаше добра сезона за негови 19 години,тогаш незнам кој имал на негови години во светот во прва професионална сезона таков учинок ко Томче.

Добро,вие сте во право.Стварно како можев да го речам тоа за Милер?? Милер е цар.Сакам цела кариера да остане во Баерн.Го сакам!!!:nesvest:

Абе не е работава за лутење, само си правиме муабет (во пишана форма). И нормално ако не го сакаш Милер не можи никој тоа да ти го оспори, и секако дека ќе си го поддржуваш твојот став. Еве и Баже ака Bavarec, на точак ќе го возел Швајни пред некоја сезона надвор од Минхен, па да сум бил тогаш на форум, ќе требало да се колиме.:)

Абе не е работава за лутење, само си правиме муабет (во пишана форма). И нормално ако не го сакаш Милер не можи никој тоа да ти го оспори, и секако дека ќе си го поддржуваш твојот став. Еве и Баже ака Bavarec, на точак ќе го возел Швајни пред некоја сезона надвор од Минхен, па да сум бил тогаш на форум, ќе требало да се колиме.:)

А тебе кој ти рече дека се налутив јас??? Можда едноставно сфатив дека вие сте во право и сеа го сакам Милер (како да не).
Не се налутив воопшто,само имам многу поразличен став од вашиот во врска со Томе и тоа е тоа.

А тебе кој ти рече дека се налутив јас??? Можда едноставно сфатив дека вие сте во право и сеа го сакам Милер (како да не).
Не се налутив воопшто,само имам многу поразличен став од вашиот во врска со Томе и тоа е тоа.

Работата е што,по однос на нашиот став говорат фактите,тоа е разликата со твоето мислење.

Дефинитивно Милер ја имаше една од најдобрите дебитантски сезони,кои било кој играч ги имал.Дефинитивно има голем потенцијал,и мислам дека Ван Гал свесно одеше на тоа,да жртвува можеби дел од успехот колективен,за да им даде шанса на младите како Милер да прераснат во големи играчи.Делумно и заради тоа изгубивме ЛШ.Мое мислење е дека и премногу шанси доби Милер,на сметка на еден Гомез,но тоа е тоа.Наредна сезона ќе биде дупло подобар,тоа е сигурно,но има и нов момент,а тоа е конкуренцијата..Сезоната е долга,такада ќе има место за сите.

Околу одбраната,тоа е нашиот најголем проблем.Тоа е точката што не издаде во ЛШ.Таму е нивото под просекот(освен Лам).Бадштубер е добар,но му треба еден екстра квалитетен партнер како Видиќ.Со Демикелис и Ван Бајтен ништо не правиме,ако така останеме наредна сезона.Нема титули без добра одбрана!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom