Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе нели Рибери ќе кажеше одамна за договорот, неговото евентуално продолжување или заминување од Баерн? Се нешто ново излегува, де секс скандалот, де казната со црвениот картон, де врнело дожд...:tapp:
Сега читам на една страна, негов сон било да игра во Реал или Барселона, па сакал да игра во ист тим со Чави итн.
Не знам колку се овие муабети измислици или вистина, но редно е веќе да кажи на што е.
Овој клуб направи и премногу за него, а ретко кога читам негови убави зборови за Баерн, многу ретко, скоро никогаш.
Сето тоа можеби се новинарски игри, извртувања на зборови, или чисти измислици, но стварно нервира.

Абе нели Рибери ќе кажеше одамна за договорот, неговото евентуално продолжување или заминување од Баерн? Се нешто ново излегува, де секс скандалот, де казната со црвениот картон, де врнело дожд...:tapp:
Сега читам на една страна, негов сон било да игра во Реал или Барселона, па сакал да игра во ист тим со Чави итн.
Не знам колку се овие муабети измислици или вистина, но редно е веќе да кажи на што е.
Овој клуб направи и премногу за него, а ретко кога читам негови убави зборови за Баерн, многу ретко, скоро никогаш.
Сето тоа можеби се новинарски игри, извртувања на зборови, или чисти измислици, но стварно нервира.

До Август ако биде арно е ја викам...

:salut:

За Фросина сликава.
30165_124401757573275_100000103531331_319587_7308895_n.jpg

:baeh::baeh:

Боби[Мкд];3528346 напиша:
За Фросина сликава.
30165_124401757573275_100000103531331_319587_7308895_n.jpg

:baeh::baeh:
Веќе ја видов сликава :angry3::angry3::devil1::devil2::duel: Ова Боби не ти го простувам ама стварно и веќе воопшто немам желба за да се логирам овде...ајде пријатно

Гледам сте почнале со славење.....со среќа....и да знаете за вас ќе бидам во финалето во ЛШ:cug::cug::cug::cug:

Честито освоена титула:smir: со мало закаснување..

Гледам сте почнале со славење.....со среќа....и да знаете за вас ќе бидам во финалето во ЛШ:cug::cug::cug::cug:

Па си ја слават освоената титула во Бундес Лигата.:smir: Иначе секоја поддршка е добредојдена.:wink:

Честито освоена титула:smir: со мало закаснување..

Ако е забаено, да не е забоарено.:)

Имаме најголеми приходи од спонзорски договори од сите екипи во светот.

Bayern Munich
Deutsche Telekom
£25.5m a year, three-year deal
(from 2010-11)
Manchester United
Aon
£20m a year, four-year deal
(from 2010-11)
Liverpool
Standard Chartered Bank
£20m a year, four-year deal
(from 2010-11)
Real Madrid
Bwin.com
£18.3m a year, four-year deal
Schalke 04
Gazprom
£17.5m a year, five-year deal
(from 2012-13)
Juventus
Betclick
£15m a year, two-year deal
(from 2010-11)
AC Milan
Emirates
£14m a year, four-year deal
(from 2010-11)
Chelsea
Samsung
£14m a year, five-year deal
Borussia Dortmund
Evonik
£12m a year, four-year deal
Inter
Pirelli
£9m a year, ten-year deal
Tottenham
Mansion.com
£8.5m a year, four-year deal
Manchester City
Etihad Airways
£8m a year, three-year deal
Arsenal
Emirates
£6m a year, eight-year deal

Покрај т-ком
спонзори се уште
Adidas Arabella Starwood, Audi, Coca-Cola, HypoVereinsbnk, Konica Minolta, Paulaner, Lufthansa, Nikon, YellowStrom, Lotto, Kulmbacher, Medion, Allianz, Sony Ericsson

Ајдеееее и јас се вратив и да ја честитам титулата.
Бев изолиреан од фудбал 3 дена и сега ненаситно ги гледам сите клипови,какви само моменти се ежам,и се начукав здраво ко ми кажа Никола дека Шалке изгуби.

Останаа уште 2 ама тој на 22 е најпосакуван,тоа да биде и незнам што ќе се случува со нас(ќе биде лудо и незаборавно, па и мудро и солидно:pos2:)
Продолжувам да гледам славјето.
ПОЗДРАВ БАВАРЦИ !!!
А да и Фрос ме извести на полувреме се извинувам.

Ајдеееее и јас се вратив и да ја честитам титулата.
Бев изолиреан од фудбал 3 дена и сега ненаситно ги гледам сите клипови,какви само моменти се ежам,и се начукав здраво ко ми кажа Никола дека Шалке изгуби.

Останаа уште 2 ама тој на 22 е најпосакуван,тоа да биде и незнам што ќе се случува со нас(ќе биде лудо и незаборавно, па и мудро и солидно:pos2:)
Продолжувам да гледам славјето.
ПОЗДРАВ БАВАРЦИ !!!
А да и Фрос ме извести на полувреме се извинувам.

1. Мило ми е што јас прв ти соопштив таква важна вест за да можеш на раат да се очукаш.:)
2. Се извади на крај.:pos2: Ќе го кркаше за малку.:pos2:

Утре за Рибери ќе се знае околу 18:00 колку што разбрав... Не се надевам премногу ама ај да оставиме некоја минимална шанса...

Утре за Рибери ќе се знае околу 18:00 колку што разбрав... Не се надевам премногу ама ај да оставиме некоја минимална шанса...

Нема да е лошо да игра...Ради екипата не ради него.Ми е гајле за него,и онака не заслужил сезонава.Ама добро е заради тимот,да имаме таков играч на располагање во финалето!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom