Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Cestito titula braka BAVARCi so sreka neka ni e pozzz.

Cestito titula braka BAVARCi so sreka neka ni e pozzz.
Чекај бе алоо,уште не сме ја земале титулата.Што ако во последното коло Баерн изгуби од Херта а Шалке тепа со 18-0?? Тогаш нема титула :pos2::pos2::pos2:

Чекај бе алоо,уште не сме ја земале титулата.Што ако во последното коло Баерн изгуби од Херта а Шалке тепа со 18-0?? Тогаш нема титула :pos2::pos2::pos2:

Кажи, и јас така викам, сите запнале титула титула.:pos::pos:

31075_387622249719_363175334719_3746065_3643984_n.jpg

:pos2::pos2::pos2:сликава бееее
Иначе ова момче што трча како лудо е заслужно за многуте успеси сезонава (вклучувајќи ја тука и 22-та титула):pipi:

Пеер,отчекуваш од мене да научам песни на германски?:pos2::pos2::pos2:
И да не сакаш во студио да ги снимиме песните на македонски јазик што ќе ги измислиме алоооо?:pos2:
Во секој случај мала е веројатноста да научиме неколку песни до финалето (бар така мислам):toe:

Тапа си :back:

Втората е лесна маааааааа :baeh:

Шансите за тоа да се случи се статистички незначајни односно сведени на статистичка грешка. Од друга страна статистиката е жива кучка. На пример: секој втор човек на планетва е Кинез. Од 1000 души на форумов нема ни еден Кинез :pipi:

Закон е сликата.:wink:
А за песните, еве јас ќе се потрудам, не велам дека ќе научам, пошто тапа сум германски, ама ќе се потрудам. Па вие никој не ми го научивте третиот њутнов закон.:)

А за песните, еве јас ќе се потрудам, не велам дека ќе научам, пошто тапа сум германски, ама ќе се потрудам. Па вие никој не ми го научивте третиот њутнов закон.:)

Не седи под дрво со зрели јаболки за да не ти падне јаболко на глава?

а тој гласи:....??????

Не седи под дрво со зрели јаболки за да не ти падне јаболко на глава?

:pos2: Да бе, баш така е.:pos2:
Иначе до кај сме со организација за финале, еве и Наум ми пиша ќе идел.

:pos2: Да бе, баш така е.:pos2:
Иначе до кај сме со организација за финале, еве и Наум ми пиша ќе идел.
Чекајте,не трчајте ко луди.Тоа треба да се изведе мудро и солидно :pos2: У сабота ако се собираме за со Хертита,ќе направиме мудар и солиден план а богами и програма :pipi:

Румениге самиот ќе присуствува и ќе ја координира акцијата на сослушувањето во среда, а Бекембауер ќе потегне од неговите врски во УЕФА.:pishtoldz

Боби[Мкд];3526505 напиша:
Румениге самиот ќе присуствува и ќе ја координира акцијата на сослушувањето во среда, а Бекембауер ќе потегне од неговите врски во УЕФА.:pishtoldz

Стварно бе, не дека мене којзнае колку ми значи да игра Рибери на финалето, покажавме дека сме супер и без него, туку ми е криво за човекот. Трубеше, трубеше и трубеше за вакви натпревари и на крај да го гледа од трибини. А еве и самиот Лисандро изјави дека двајцата одеа на топката и Рибери немал никаква намера да го повреди. Е не знам што сакаат повеќе од ова.

ај честито нека ни е титулата,една од многуте сезонава :pivo: :bayern:

Боби[Мкд];3526505 напиша:

Дефинитивно мислам дека ќе пробаат максимум во оваа ситуација,и мислам дека ќе успеат.Шансите се мали,врски незнам колку може да помогнат,но дефинитивно Румениге е човек со голем кредибилитет во УЕФА,такашто заедно со аргументите кои се на наша страна,мислам дека Рибери ќе игра во финалето.

Човекот е класа,а за едно финале,тоа може да биде пресудно!

п.с.

ЧЕСТИТО ТИТУЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ееее вака се слави титула!!!!!

robben-tanzfinger-15991512__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

robben-finger-15991513__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

robben-nassgeschwitzt-15991510__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

demichelis-15991518__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

klose-15991507__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

robben-bommel-15991508__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

robben-schoene-frau-15991516__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

robben-tablett-15991511__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

robben-schoene-frau-15991517__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Тоа ти е....Кафански луѓе!!!!!!

Ајде вака да ги гледаме уште во 2 наврати сезонава.Особено тој последниот,и ќе биде уште по забегана прославата!!!!Тогаш и ние ќе забегаме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom