M
Mario Gómez
Гостин
Sisaj motku brkati.:pusk:Ej zolt baern najde vo germanija selo bez kucinja godinava,ebati kilavata liga kade nieden klub osven baern ne nosi klasa igraci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sisaj motku brkati.:pusk:Ej zolt baern najde vo germanija selo bez kucinja godinava,ebati kilavata liga kade nieden klub osven baern ne nosi klasa igraci...
Чекај бе алоо,уште не сме ја земале титулата.Што ако во последното коло Баерн изгуби од Херта а Шалке тепа со 18-0?? Тогаш нема титула :pos2::pos2::pos2:Cestito titula braka BAVARCi so sreka neka ni e pozzz.
Чекај бе алоо,уште не сме ја земале титулата.Што ако во последното коло Баерн изгуби од Херта а Шалке тепа со 18-0?? Тогаш нема титула :pos2::pos2::pos2:
Пеер,отчекуваш од мене да научам песни на германски?:pos2::pos2::pos2:
И да не сакаш во студио да ги снимиме песните на македонски јазик што ќе ги измислиме алоооо?:pos2:
Во секој случај мала е веројатноста да научиме неколку песни до финалето (бар така мислам)![]()
Чекај бе алоо,уште не сме ја земале титулата.Што ако во последното коло Баерн изгуби од Херта а Шалке тепа со 18-0?? Тогаш нема титула :pos2::pos2::pos2:
Закон е сликата.:wink:
А за песните, еве јас ќе се потрудам, не велам дека ќе научам, пошто тапа сум германски, ама ќе се потрудам. Па вие никој не ми го научивте третиот њутнов закон.![]()
Закон е сликата.:wink:
А за песните, еве јас ќе се потрудам, не велам дека ќе научам, пошто тапа сум германски, ама ќе се потрудам. Па вие никој не ми го научивте третиот њутнов закон.![]()
Не седи под дрво со зрели јаболки за да не ти падне јаболко на глава?
Чекајте,не трчајте ко луди.Тоа треба да се изведе мудро и солидно :pos2: У сабота ако се собираме за со Хертита,ќе направиме мудар и солиден план а богами и програма:pos2: Да бе, баш така е.:pos2:
Иначе до кај сме со организација за финале, еве и Наум ми пиша ќе идел.
Боби[Мкд];3526505 напиша:Румениге самиот ќе присуствува и ќе ја координира акцијата на сослушувањето во среда, а Бекембауер ќе потегне од неговите врски во УЕФА.:pishtoldz
Боби[Мкд];3526505 напиша:Румениге самиот ќе присуствува и ќе ја координира акцијата на сослушувањето во среда, а Бекембауер ќе потегне од неговите врски во УЕФА.:pishtoldz