Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лелелееее тие се гостински официјални?? Ги немав видено досега. Е тие не ми се бендисуваат ама ич.:uvo:

Аман бе, пак ли со овој Милер... па нека го седни веќе еднаш на клупа. Денес и десет гола да даде, пак не можам да го поднесам.

Лелелееее тие се гостински официјални?? Ги немав видено досега. Е тие не ми се бендисуваат ама ич.:uvo:
Убав си е дресот... ама за некоја друга екипа, боите не се баш за Баерн. Дали е официјалниот гостински дрес не знам, ги гледав уште пред месец-два.

Не бе, не се официјални дресовите, досега само домашниот е презентиран. Нагаѓања се другите два.

Не заебави оној гостинскиот е како од Munich 1860.:tapp:

Аман бе, пак ли со овој Милер... па нека го седни веќе еднаш на клупа. Денес и десет гола да даде, пак не можам да го поднесам.

Убав си е дресот... ама за некоја друга екипа, боите не се баш за Баерн. Дали е официјалниот гостински дрес не знам, ги гледав уште пред месец-два.

Да да на тоа мислев и јас, боите воопшто не се нашите.
А за Милер, нема што да се чудиш, вГаал запнат е да го игра цела сезона, па ни Чак Норис нема да го премисли во тоа. Мене ми се бендисува што научи да го игра Контенто бек, а не Бади. Се надевам дека ова ќе потрае, а не само ако има некој од вБајтен или Мичо повредени.

А ова е задната страна од домашниот дрес:
903xpf.jpg

Мислам дека она Т од T-Home го огрдува дресот, без тоа дресот ќе беше далеку поубав. Но, тоа е што е, спонзори, пари... :)

Боби дај тој стримот што ми го пушти минатиот пат, да видам со овој нет што го имам во Прилеп дали ќе тргни воопшто.

Боби[Мкд];3522517 напиша:
Васко, детуле, не го дрви веќе.

Туку денес ќе играме во новите дресови.

922532723-bayern-spielt-20102011-bundesliga-gestreiften-heimtrikots-bilder.9.jpg

:vozbud:

Сакам нешто вакво да видам:

-Muller-Gomez-
-Ribery-Schweini-Bommel-Altintop-
-Contento-Badi-Micho-Lahm-
-But-

:vozbud::vozbud:

Ќе го дрвиш ти како кога СОКРАТ те учел!!

Благодарам господине баерномразач.:wink::smir: (ова го напишав оти ти го прочитав постот во темата кој клуб го мразам):) Мислам дека баш овој стим го барав. Но како што гледам и на Еуроспорт интересно е. Новиве дресови супер стојат, што сакате кажувајте.

Почнува потопот на Бохум. Милерррррррррррррр

Дресовите ми се допаѓаат.

Инаку рутинирано 2:0 по две одлични акции на Лам.

Сега Гомез фор Олиќ, Алтинтоп фор Робен.

Шалке губи. вака до крај и шампиони сме:vozbud::vozbud::vozbud:

Милеррррррррррррррррррррррррр.....Пак да кажувате лошо за него. ШАМПИОНСКАТА титула е скоро наша....Уште 20 минути..:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Браво Милер хет-трик ...:helou:

Иначе Шалке губи 0-2 :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom