Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мартинчо најубавиот.:baeh::baeh:

Туку знаете што прочитав. Овие ненормалниве Бохум го отпуштиле тренерот, ако добро разбрав од германски. Ако е така, не гледам зошто да не тепаме в сабота.:toe:

Taman si ja razbral rabotata,mozeme slobodno da tepame ekipa kakva sto e Bochum i so rezervniot sostav :)

A za finaleto bi trebalo da se sobereme 100 dusi vo Irish pub i tie neka dojdat 100 pa ke bide fenomenalno a nema da bide loso da najdeme bakli decki a ? Sto ke kazete?
I koga ke pobedi BAYERN da zapalime 5 bakli edna po edna za 5-ta titula ...mislam deka ke napravime cool atmosfera i na televizija da ne davat :) :) :)

Taman si ja razbral rabotata,mozeme slobodno da tepame ekipa kakva sto e Bochum i so rezervniot sostav :)

A za finaleto bi trebalo da se sobereme 100 dusi vo Irish pub i tie neka dojdat 100 pa ke bide fenomenalno a nema da bide loso da najdeme bakli decki a ? Sto ke kazete?
I koga ke pobedi BAYERN da zapalime 5 bakli edna po edna za 5-ta titula ...mislam deka ke napravime cool atmosfera i na televizija da ne davat :) :) :)
Нема да бидете единствени што ке имате пиротехника во вас(бакли,димни,петарди) Во случај на победа на Интер ке гори градот од пиротехника овие денови треба да ми набават:helou:Иначе нз колку ке бидеме,ако доаѓаат и дечките од Велес ке бидеме многу

Нема да бидете единствени што ке имате пиротехника во вас(бакли,димни,петарди) Во случај на победа на Интер ке гори градот од пиротехника овие денови треба да ми набават:helou:Иначе нз колку ке бидеме,ако доаѓаат и дечките од Велес ке бидеме многу

Kako stomi stoi malku ke bidete izgleda ili pak navivacite vi se slabi...ja se digam od Strumica i prisustvuvam vo Irish a ovie navivacive na Inter od veles i "AKO DOJDAT" ajde gledaj da gi nagovoris inaku ke bidete malcinstvo.

Kako stomi stoi malku ke bidete izgleda ili pak navivacite vi se slabi...ja se digam od Strumica i prisustvuvam vo Irish a ovie navivacive na Inter od veles i "AKO DOJDAT" ajde gledaj da gi nagovoris inaku ke bidete malcinstvo.
Друже они си се собираат во Велес таму се 30 души сигурно,ние последниот пат бевме 20 души во ајриш:toe:Сега за финале очекувам над 30 души само од Скопје и вие да сте негде 30 души ке нема место во Ајриш за сите.Тоа се 60 души вкупно не верувам дека ке има место за сите 60 а камоли и за тие од Велес,ке видиме ке се договириме каде да гледаме

Боби[Мкд];3519649 напиша:
Фулам или Атлетико. Лесни екипи за суперкупот во август.:back:

Во право си филозофче.Победникот ќе игра против нив!!!!!!!
Секоја чест на заклучокот,Прав онака филозофски заклучок!

И без тоа Германија е 3то место. :):helou:

Германија ќе биде 3 место на листата само ако победи или ако изигра нерешено.Не се важат пеналите ако ги има!!!!!!!

И без тоа Германија е 3то место. :):helou:

Германија ќе биде 3 место на листата само ако победи или ако изигра нерешено.Не се важат пеналите ако ги има.

:pos2::pos2:
фала за одговорот
значи ако интер тепа пак геманија е 3та
поздрав:smir:

Германија ќе биде 3 место на листата само ако победи или ако изигра нерешено.Не се важат пеналите ако ги има.

^Ај бре луѓе за тие муабети во темите Будес Лига и Серија А. Стопати имам пишано, не ја тупете тука за тоа.

Утре го пречекуваме Бохум на Алијанц Арената. Тие се во големи проблеми, на табелата се во зоната за испаѓање, и вчера го отпуштија и тренерот. Сосема непромислен потег. Ние се бориме за титулата, и не смееме утре под никаков случај да кикснеме (и нерешено е кикс). Ако треба и со цел прв тим, само да се атакува на победа.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/ribry-sperre-entscheidung-naht-meta-741553.html

Конечната одлука околу тоа дали Рибери ќе игра или нема да игра во финалето во Мадрид ќе се донесе на 5 мај(Среда)

Портпаролот на УЕФА изјавил дека најверојатно и Рибери ќе биде присутен на тоа сослушување,каде ќе се одлучува по жалбата на Баерн.Нов момент во целиот случај е и изјавата на Лисандро дека Рибери воопшто немал намера,туку дека и двајцата оделе на топка.

Ајде со Господ напред да се надеваме дека ќе може да игра во финалето.Штета е пред се за него,да не игра.Но ако остане одлуката иста ќе го прифатиме и тоа.

I jas ga procitav izjavata na Lisandro se nadevam deka ce razbera tia od :drk:UEFA deka nebilo namerno no i samiod Lisandro toa go kazuva jas neznam sto treba povece da naprava:pipi:Da se nadevame deka ce igra nekako nema kejf bes nego da se gleda finaleto(barem za mene)
Utre so Bohum osven 3 boda nisto ne ni treba siguren sum deka vGaal ce izleze so najsilniot sostav,normalno so Conteto lev bek istiod go sakam i vo finale LS da go vidam 1 sostav a ne so Badi bek da igrame:tapp:

Излегоа на продажба новите дресови. ЕБЕЊЕ СЕ!

253_11333.jpg

http://shop.fcbayern.de/en/97/517/-fcb-Home_Shirt_2010_2011--/:vozbud::vozbud::vozbud:

Еј ко црвена ѕвезда, овие се класика, ретро од пред неколку децении.

Ѕвезда и ПСВ копираа од кај нас.

Боби[Мкд];3521547 напиша:
Еј ко црвена ѕвезда, овие се класика, ретро од пред неколку децении.

Ѕвезда и ПСВ копираа од кај нас.

Кој копирал од вас море филозофце.Биди реален додуша ти играше џамлии кога звезда ве помина во полуфиналето 1990-1991 и се пласира во финалето на тогашниот КУП на Евроспките Шампиони.Ве победи во минхен 2-1,а на маракана заврши 2-2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom