Иначе гледам вие коа игра Баерн се собирате во Ајриш можно е за финалето и вие и ние во Ајриш,по што последниот пат со Челзи таму гледавме
Верувајте дека може флаши да летаат:wink:,ке мора полиција да има до нас

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аааа ми се свиѓа ова....Почнува жарчето да се распалува полека.Така треба,ама прво да ги решиме домашните првенства и пропратни купови.
Уште од сега ви кажувам, немојте да бидете како децава од фан клуб: Барселона, без разлика дали ќе победи Баерн или не.
Поздрав.
Иначе гледам вие коа игра Баерн се собирате во Ајриш можно е за финалето и вие и ние во Ајриш,по што последниот пат со Челзи таму гледавмеВерувајте дека може флаши да летаат:wink:,ке мора полиција да има до нас
Можам да ти кажам дека сме мирни до 0-0,али коа ке дадеме гол да не си во АјришАко сте неандерталци ќе летаат флаши,ако сте прави навивачи како нас...(прашај го персоналот каква е атмосверата во Ајриш ко игра Баерн)
Иначе да поинтересно ќе биде и вие да дојдете и заедно да ја гледаме:smir:
Можам да ти кажам дека сме мирни до 0-0,али коа ке дадеме гол да не си во Ајриш![]()
Понастрана од мене ако дадете.:baeh: (шала).
Јас цело време кажував дека ќе биде супер за финале да се падниме со вас, покрај фругите работи, заради Ајриш пабот. Има да го окупираме од двете екипи. Само се надевам ќе имате кворум, досега ние сме 40 и каунтинг нагоре сеуште.:smir:
Дечко,ај те молам не се сили ти толку многу!:baeh:
А за Ајриш односно за собирот таму за финалето,не сме 40 луѓе Никола,мнооогу повеќе сме.Ама коа ќе дојдеш во Скопје ќе ти дадам инструкции (наредби) за да се организираме![]()
Си го сменила аватарот, и си викам кој е овој сеа што ми аплицира, не заприметив име дури после.:smir: Абе јас пишав дека сме 40 + , капиш? Уште од старт почнувам со таа бројка, а очекувам ако не дупло да се собереме. А ко ќе се вратам Скопје, одма чекам наредби, шефице.:salut:
Мора организација на нивоУ...(затоа сум јас тука):baeh:
хаха поминав еднаш од ајриш коа игравте со манчестер си реков ко вардар да игра бе хахаАко сте неандерталци ќе летаат флаши,ако сте прави навивачи како нас...(прашај го персоналот каква е атмосверата во Ајриш ко игра Баерн)
Иначе да поинтересно ќе биде и вие да дојдете и заедно да ја гледаме:smir:
хаха поминав еднаш од ајриш коа игравте со манчестер си реков ко вардар да игра бе хаха
хаха поминав еднаш од ајриш коа игравте со манчестер си реков ко вардар да игра бе хаха
Мартинчо најубавиот.:baeh::baeh:
Туку знаете што прочитав. Овие ненормалниве Бохум го отпуштиле тренерот, ако добро разбрав од германски. Ако е така, не гледам зошто да не тепаме в сабота.![]()