Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За жалбата ќе се знае сигурно пред финалето и ќе одлучува друга тричлена комисија која може но не мора да го дели истото мислење со колегите.
Znaci ima vreme za odlukata,neznam tesko deka qe smena barem paricno da go kazna
Za Hamburg uzivajte deka ne gubi vecer toa da ste sigurni mnogu dobar tim imaa no nemaja trener toj tim da go imase Magat sampion bi bil
http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_championsleague/artikel_230917.html
???

Van Gaal welcomes reunion with Mourinho

We have a little bit more of a chance against Inter than against Barcelona,” commented FCB coach Louis van Gaal after watching his team beat Olympique Lyon 3-0 on Tuesday: “Inter are not as attacking as Barcelona.”

Van Gaal is especially looking forward to crossing swords with “my friend José Mourinho.” The Inter boss was once a member of Van Gaal’s staff at Barcelona

http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2010/23256.php?fcb_sid=72c5a8cf99fd19ca0198a9a97149876b

Е сега момци давајте совет. Двата тима за кои навивам играат финале ЛШ и шо да праам сеа како да носам 2 дреса??? Кој да биде горе кој доле? Ебем ти фудбал!!!

Мој совет, наместо да се нервираш, почни да славиш уште од сега, па ти секако имаш тим победник во ЛШ. Мене само не ми е јасно како некој може да навива за два тима, но тоа е индивидуално, не навлегувам. Кога веќе е така, пак ќе ти кажам, ти веќе нема за што да се грижиш.:wink:

Мој совет, наместо да се нервираш, почни да славиш уште од сега, па ти секако имаш тим победник во ЛШ. Мене само не ми е јасно како некој може да навива за два тима, но тоа е индивидуално, не навлегувам. Кога веќе е така, пак ќе ти кажам, ти веќе нема за што да се грижиш.:wink:

Apsolutno :)

Фулам или Атлетико. Лесни екипи за суперкупот во август.:back:

Па да....Не би имале проблем против тие екипи!

Боби[Мкд];3519649 напиша:
Фулам или Атлетико. Лесни екипи за суперкупот во август.:back:
Чим си сигурен во победа ај кажи со кој резултат ке не тепате

ако земите ЛШ(не дај боже) дали ова значи 3то место за германија??

Кире смири се, оди пеј си навијачки песни и пали бакли у дворот на комшијата.

Заебанција беше тоа.

ако земите ЛШ(не дај боже) дали ова значи 3то место за германија??
Не мешај го господ, ова е помеѓу нас.

Боби[Мкд];3519729 напиша:

Заебанција беше тоа.

:pos2::pos2:
фала за одговорот
значи ако интер тепа пак геманија е 3та
поздрав:smir:

Боби[Мкд];3519729 напиша:

Заебанција беше тоа.

За 22 мај ги чувам тогаш ке имам причина верувај:toe:

Аааа ми се свиѓа ова....Почнува жарчето да се распалува полека.Така треба,ама прво да ги решиме домашните првенства и пропратни купови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom