- Член од
- 23 септември 2008
- Мислења
- 313
- Поени од реакции
- 7
Животот стварно е кучка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ima vreme za odlukata,neznam tesko deka qe smena barem paricno da go kaznaЗа жалбата ќе се знае сигурно пред финалето и ќе одлучува друга тричлена комисија која може но не мора да го дели истото мислење со колегите.
Wir sind beide auf den Ball gegangen. Ich war nur vor ihm da", sagt der Argentinier. Auch deutsche Prominenz stützt den Franzosen
We have a little bit more of a chance against Inter than against Barcelona,” commented FCB coach Louis van Gaal after watching his team beat Olympique Lyon 3-0 on Tuesday: “Inter are not as attacking as Barcelona.”
Van Gaal is especially looking forward to crossing swords with “my friend José Mourinho.” The Inter boss was once a member of Van Gaal’s staff at Barcelona
Е сега момци давајте совет. Двата тима за кои навивам играат финале ЛШ и шо да праам сеа како да носам 2 дреса??? Кој да биде горе кој доле? Ебем ти фудбал!!!
Мој совет, наместо да се нервираш, почни да славиш уште од сега, па ти секако имаш тим победник во ЛШ. Мене само не ми е јасно како некој може да навива за два тима, но тоа е индивидуално, не навлегувам. Кога веќе е така, пак ќе ти кажам, ти веќе нема за што да се грижиш.:wink:
Чим си сигурен во победа ај кажи со кој резултат ке не тепатеБоби[Мкд];3519649 напиша:Фулам или Атлетико. Лесни екипи за суперкупот во август.:back:
Не мешај го господ, ова е помеѓу нас.ако земите ЛШ(не дај боже) дали ова значи 3то место за германија??
И без тоа Германија е 3то место.ако земите ЛШ(не дај боже) дали ова значи 3то место за германија??
Боби[Мкд];3519729 напиша:Кире смири се, оди пеј си навијачки песни и пали бакли у дворот на комшијата.
Заебанција беше тоа.
Не мешај го господ, ова е помеѓу нас.
За 22 мај ги чувам тогаш ке имам причина верувајБоби[Мкд];3519729 напиша:Кире смири се, оди пеј си навијачки песни и пали бакли у дворот на комшијата.
Заебанција беше тоа.
Не мешај го господ, ова е помеѓу нас.