Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро утро колеги Баварци :kafe:

Ништо посебно возбудливо денес а? Има интересна статија на страната на Баерн за нашите „петлиња“ - Милер, Бадштубер, Алаба и Контенто - кои лани на денешен ден играче против Ауе во трета лига Југ а пред два дена играа 1/2 финале во ЛШ на Жерлан пред 45 000 на стадион и милиони пред ТВ екраните.

Тие четворица + Лам и Швајни се од наша младинска школа. Да ги додадме наредна сезона тука и еден Кроос (дојде од Ханза во нашата младинска па си го сметам и него за наше дете) и Екичи ќе испадне 8 играчи од наша школа имаме во кадарот од кои 5-6 се/ќе бидат првотимци. Добро работиме во секој случај. Да оздраве мислам дека и Брено ќе го биде и со Бади се нашата идна централна одбрана ама за тоа има време.

Една од работите кои дефинитивно ми се допаѓаат кај вГаал е тоа што мисли на иднината и форсира млади играчи (според мене во некои ситуации и премногу). Што и да се случи во последниве 4 натпревари не се сеќирам премногу - иднината е светла!

Одиме прво да обезбедиме Бундес и Куп во наредни 3 недели (Бремен во купот ќе е тешко секако а и првенство до последно неизвесно) и со двојна во џеб да патуваме за Мадрид!

П.С: малку офф топик ама со нерешено на Хамбург вечер Бундес Лигата и дефинитивно го обезбедува третото место на листата на УЕФА, без разлика на тоа што ќе направи Интер во финале со нас. Само не знам колку може да се надеваме на еден осакатен ХСВ кои само што си го смени тренерот и е во сериозна криза...

абе ХСВ знаеле да изненадат на гостински,ама во оваква ситуација незнам колку е изводливо тоа,останува да видиме.

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=20318

Rodno mjesto Ivice Olića u srijedu je izgledalo kao pripremni kamp Bayerna. Apsolutno svi, i staro i mlado bili su u dresovima bavarskog giganta.
get_slika_varijacija.php

:pos2:
get_slika_varijacija.php

И вчера на ХРТ2, имаше дрес од Олиќ обесено, дури и Славен Билиќ himself навија за Баерн. :)

Момци немав време вчера да пишам, бев во голема еуфурија... пред се ке гледаме добро финале и добар фудбал... и секако нека победи подобриот :smir:

Znaci so Inter vo finale ne me interesira kakva igra ce imame samo pobeda sakam
okolu Ribery tesko deka moze da mu a namala(kaznata) no podobro da cekame oficialno
i na Tomoschuk da mu se zdravi i zivi Bliznacite

Znaci so Inter vo finale ne me interesira kakva igra ce imame samo pobeda sakam
okolu Ribery tesko deka moze da mu a namala(kaznata) no podobro da cekame oficialno
i na Tomoschuk da mu se zdravi i zivi Bliznacite

Да не знаеш случајно кога ќе одговорат од УЕФА на жалбата?

Боби[Мкд];3517838 напиша:
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=20318

get_slika_varijacija.php

get_slika_varijacija.php

И вчера на ХРТ2, имаше дрес од Олиќ обесено, дури и Славен Билиќ himself навија за Баерн. :)

Закооооооон :pos2:

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-ribery-sperre-uefa-meta-738711.html
ova izja e od :drk:UEFA 3sudiite koj izjavile deka Ribery idel namerno vo nozete na Lisandro no,Tuzbata e pratena kolku sto razbrav a dali ce mu a namala ne pisuva no za 2,3dena moze da se znae (sporet mene)

Пишува дека одлучувала дисциплинска составена од Австриец, Унгарец и Данец и дека нивно мислење било дека Рибс намерно одел на нога. Не коментира дали била едногласна одлуката (а се протна некаде дека била со 2:1 гласови донесена). Биле земени во предвид судискиот извештај, изјавите од клубот и Рибери како и видео матерјалите.

За жалбата ќе се знае сигурно пред финалето и ќе одлучува друга тричлена комисија која може но не мора да го дели истото мислење со колегите.

Субјективизам до јаја ама тоа е... Ај нека стават Италијанец, Португалец и Англичанец во другава чисто онака да видиме што ќе одлучат :tapp:

Незнам зошто сте песимисти за Хамбург(јес да им се случуваат срања во последно време) Јас сепак мислам дека нема да изгубат и дека ќе постигнат бареме еден гол на Кревен Котиџ.
Сепак се крволочни германци.:pishtoldz

Е сега момци давајте совет. Двата тима за кои навивам играат финале ЛШ и шо да праам сеа како да носам 2 дреса??? Кој да биде горе кој доле? Ебем ти фудбал!!!

Е сега момци давајте совет. Двата тима за кои навивам играат финале ЛШ и шо да праам сеа како да носам 2 дреса??? Кој да биде горе кој доле? Ебем ти фудбал!!!

Ако сакаш да се радуваш на 22 биди си за Баерн(друг совет незнам):smir:

Хахах што сакаш да ти кажеме кога прашуваш во тема за Баерн? :smir:

Незнам зошто сте песимисти за Хамбург(јес да им се случуваат срања во последно време) Јас сепак мислам дека нема да изгубат и дека ќе постигнат бареме еден гол на Кревен Котиџ.
Сепак се крволочни германци.:pishtoldz

Тоа сакам и јас да го видам! Само кадарни ли се бре северњациве за таков фудбал?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom