Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
de4ki fala za informacijata.....jas pak po 12 pat zaboraviv:pos2::pos2:

Сте чуле ли за митот во Канал5... проклетството наречено - гостување на фан клуб во ноќ со шампионите ?

Сте чуле ли за митот во Канал5... проклетството наречено - гостување на фан клуб во ноќ со шампионите ?

Тоа дека сите што биле испаднале????На тоа мислиш......???

Може ќе го скршите малерот. :)
Ќе ни го скршат мразот.....некој други ако отидат пред нас- оти неам намера таму да се прчам а тимот да ми го рендаат со голови:kesa:

Nojer mislam e odlicen golman visok,brs...(sega vidof edna statistika vo Evropsko prvenstfo u-21 Nojer imase primeno samo 1gol ova moze da ti kaze kakof golman e)
Frej e star 29god... ima Viola bara 15-18mil... so istite pari mozeme da go zememe Nojer pa zas da ne Adler

Ќе ни го скршат мразот.....некој други ако отидат пред нас- оти неам намера таму да се прчам а тимот да ми го рендаат со голови:kesa:

Друже и ја размислував околу тоа......Мада ако идеме ние ќе идеме за првата утакмица,за првиот дуел,такашто неможе да не елиминираат(но може да не напунат).Незнам,може како што вика мадридистата,ние ќе го скршиме малерот!!!

Друже и ја размислував околу тоа......Мада ако идеме ние ќе идеме за првата утакмица,за првиот дуел,такашто неможе да не елиминираат(но може да не напунат).Незнам,може како што вика мадридистата,ние ќе го скршиме малерот!!!
А да не летаме многу....оти баеги фанови беа кај филе од септември па навака и тоа се многу изгубени натпревари.... тешко дека ние ќе го кршиме мразот....да не си играме со ѓаволот ејјј и така имаме доста проблеми у екипата хахаха:nenene:

А да не летаме многу....оти баеги фанови беа кај филе од септември па навака и тоа се многу изгубени натпревари.... тешко дека ние ќе го кршиме мразот....да не си играме со ѓаволот ејјј и така имаме доста проблеми у екипата хахаха:nenene:

abe odete zaedno so fanovite od protivni4kiot tim....pa nekoj ke se raduva...edinstveno ako igraat liverpool vs juventus i da pojdeme navivaci od liverpool i juventus moze da se slu4i i dvata kluba da ispadnat :pos2::pos2::pos2:

abe odete zaedno so fanovite od protivni4kiot tim....pa nekoj ke se raduva...edinstveno ako igraat liverpool vs juventus i da pojdeme navivaci od liverpool i juventus moze da se slu4i i dvata kluba da ispadnat :pos2::pos2::pos2:
hahahahahahхахахахахахаха ! EPIC ! Алал да ти е решение за сите дилеми ! Идеме у 1/4 финале тогаш :)) Освен ако не се паднеме со Бордо па да треба фанови да мкнеме од Франција :))

hahahahahahхахахахахахаха ! EPIC ! Алал да ти е решение за сите дилеми ! Идеме у 1/4 финале тогаш :)) Освен ако не се паднеме со Бордо па да треба фанови да мкнеме од Франција :))

e taka de :wink: :pos2::pos2::pos2:plus i 'germanci' ste...valjda ke go skrsite mrazot...

Еј од кај ова извадивте? ОК оваа емисија со Реал и Милан беше EPIC FAIL ама во крајна линија не сме ни геријатрија ниту фешн студио ние...

Безбедната варијанта е прво да видиме со кого ќе се паднеме и кај ќе се игра првата (знам знам педери сме пичиња бла бла... епа нека не тужи некој де :tv:)

па мора еднаш да се скрши мразот а тоа ке бидеме ние мора обавезно кај филе у емисија а и тоа пак немора да значи дека ако идеме и ние ке изгубиме ова е Баерн или кој? :)))

Абе што ви е на вас бре, каков малер какви глупости. Одиме кај Филе горди на нашиот тим, и горди и ќе си заминеме од таму. Нема што да се плашиме или срамиме, па секако дека кој и да ни се падне ќе му парираме храбро и тоа е тоа. бај д веј имам нов дрес :baeh::baeh::baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom