Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сте чуле ли за митот во Канал5... проклетството наречено - гостување на фан клуб во ноќ со шампионите ?
Токму на ТОА ! Другар Ченто !Тоа дека сите што биле испаднале????На тоа мислиш......???
Ќе ни го скршат мразот.....некој други ако отидат пред нас- оти неам намера таму да се прчам а тимот да ми го рендаат со голови:kesa:Може ќе го скршите малерот.![]()
Ќе ни го скршат мразот.....некој други ако отидат пред нас- оти неам намера таму да се прчам а тимот да ми го рендаат со голови:kesa:
А да не летаме многу....оти баеги фанови беа кај филе од септември па навака и тоа се многу изгубени натпревари.... тешко дека ние ќе го кршиме мразот....да не си играме со ѓаволот ејјј и така имаме доста проблеми у екипата хахаха:nenene:Друже и ја размислував околу тоа......Мада ако идеме ние ќе идеме за првата утакмица,за првиот дуел,такашто неможе да не елиминираат(но може да не напунат).Незнам,може како што вика мадридистата,ние ќе го скршиме малерот!!!
А да не летаме многу....оти баеги фанови беа кај филе од септември па навака и тоа се многу изгубени натпревари.... тешко дека ние ќе го кршиме мразот....да не си играме со ѓаволот ејјј и така имаме доста проблеми у екипата хахаха:nenene:
hahahahahahхахахахахахаха ! EPIC ! Алал да ти е решение за сите дилеми ! Идеме у 1/4 финале тогашabe odete zaedno so fanovite od protivni4kiot tim....pa nekoj ke se raduva...edinstveno ako igraat liverpool vs juventus i da pojdeme navivaci od liverpool i juventus moze da se slu4i i dvata kluba da ispadnat :pos2::pos2::pos2:
hahahahahahхахахахахахаха ! EPIC ! Алал да ти е решение за сите дилеми ! Идеме у 1/4 финале тогаш) Освен ако не се паднеме со Бордо па да треба фанови да мкнеме од Франција
)