Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И што да праиме сеа ако играше БАТИ-ГОЛ???Што напраи бати-гол за вас????Колку титули освоивте,да не освоивте можда ЛШ????

Дај не не зафркавај овдека сеа,од цела историја немаш што да кажеш па вадиш еден играч,ќе се посереш уште малце.
Па земете си го Бати-гол напраите му статуа во клубот,и не ви требаат више трофеи.
Или може да предложите до влада да му напраат статуа на плоштад,пошто и они се у тој стил ко вас.

Секоја почит за вас,али немој со глупи провокации.Дај нешто основано!

Уствари вечер ќе видиш за што зборам.
a i vie pa vo edna selska liga se iznaosvoivte tituli i golema rabota. se znae koja e italia i calcio ligata za fudbal.numero uno:smir:pozdrav

a i vie pa vo edna selska liga se iznaosvoivte tituli i golema rabota. se znae koja e italia i calcio ligata za fudbal.numero uno:smir:pozdrav

Немој другпат вакви изјави у јавност ќе ти се утепаат од:pos2::pos2::pos2:... Уште ли неможете да преболите што лигата ви е бетер од андорско првенство со 1/4 исполнети стадиони и тимчиЊа што се шлепаат на стара слава,тоа е реалноста,па ај од следнава сезона(или другата година) ќе ви го земе местото со по 4 екипи у ЛШ. Пропаѓаааааааатеееееее. :toe:

Немој другпат вакви изјави у јавност ќе ти се утепаат од:pos2::pos2::pos2:... Уште ли неможете да преболите што лигата ви е бетер од андорско првенство со 1/4 исполнети стадиони и тимчиЊа што се шлепаат на стара слава,тоа е реалноста,па ај од следнава сезона(или другата година) ќе ви го земе местото со по 4 екипи у ЛШ. Пропаѓаааааааатеееееее. :toe:
:pos2:ajde molim te ne me smej.sporeduvas babi i zabi.italiancite se majstori za fudbal.momentalno se vo kriza no veruvaj ke se vrati me brzo-uste vecerva:vozbud:.FORZA VIOLA!!!

:pos2:ajde molim te ne me smej.sporeduvas babi i zabi.italiancite se majstori za fudbal.momentalno se vo kriza no veruvaj ke se vrati me brzo-uste vecerva:vozbud:.FORZA VIOLA!!!

Форца шворца...Италијанско на Германско може вода да му носи така да знајш. Поатрактивно е, повеќе голови паѓаат, попосетено е многу повеќе, поквалитетни натпревари има, НЕМА МЕСТЕЊЕ.... Да не редам уште многу споредби.

Форца шворца...Италијанско на Германско може вода да му носи така да знајш. Поатрактивно е, повеќе голови паѓаат, попосетено е многу повеќе, поквалитетни натпревари има, НЕМА МЕСТЕЊЕ.... Да не редам уште многу споредби.
знаеш ли ти што е криза? да не ти спомнува пошто од пред 3 години се сеуште се немате искачено на прво место...
али се може да се оправи, ова не е првокација како некој шо си сфаќа при срце, реално е така освен ВАС нема друг подобар клуб од нашите топ 5 кој би се мерел со нас... :smir:

знаеш ли ти што е криза? да не ти спомнува пошто од пред 3 години се сеуште се немате искачено на прво место...
али се може да се оправи, ова не е првокација како некој шо си сфаќа при срце, реално е така освен ВАС нема друг подобар клуб од нашите топ 5 кој би се мерел со нас... :smir:
Иди убисе сосве реченицава ботска, братучедка ми 2 одделение поразбирливи реченици пишува.

Разбирам брат уживај, знам што е, никогаш не сум ве потценил, ама ме нервираат некои глупи коментари кои не се на место. Крај краева ова е наш фан клуб и не толерираме многу провокации знаеш како е мислам. Секако дека чим сте стигнале до тука воопшто не сте за потценување, ама не може никој да ми кажува дека тим со голема традиција и во топ клубовите во светот како Баерн е ѓубре.:smir:

вечер мислам дека баерн ке ги згази на фиорентина

#country---05/06---06/07----07/08---08/09---09/10---ranking---teams left
3.Italy------15.357--11.928--10.250---11.375--12.285--61.195---5/7
4.Germany--10.437--9.500----13.500--12.687--12.250--58.374---6/6

Ова е малку постаро,моментално се скоро изедначени... така да уште малку фали па ќе се види дали оваа дали другата сезона.

вечер мислам дека баерн ке ги згази на фиорентина
Добро мислење имаш да ти кажам право :smir:

Разбирам брат уживај, знам што е, никогаш не сум ве потценил, ама ме нервираат некои глупи коментари кои не се на место. Крај краева ова е наш фан клуб и не толерираме многу провокации знаеш како е мислам. Секако дека чим сте стигнале до тука воопшто не сте за потценување, ама не може никој да ми кажува дека тим со голема традиција и во топ клубовите во светот како Баерн е ѓубре.:smir:
ako некој сфаќа, јас само сакам да дигнам тензија, по адреналински да се гледа вечерва, ама некој очигледно не сфаќа ништо... кој умее да комуницира човечки умее :smir:
ве сметаат за фаворити пред се поради досегашната лоша наша форма, ама тоа вечер ќе видиме :helou:
во таква ситуација паднаа Лузерпул и Лион кога никој не веруваше...
поздрав

И ја сакам само да кренам тензија.........ЌЕ ВЕ ЗГАЗИМЕ!!!!

ako некој сфаќа, јас само сакам да дигнам тензија, по адреналински да се гледа вечерва, ама некој очигледно не сфаќа ништо... кој умее да комуницира човечки умее :smir:
ве сметаат за фаворити пред се поради досегашната лоша наша форма, ама тоа вечер ќе видиме :helou:
во таква ситуација паднаа Лузерпул и Лион кога никој не веруваше...
поздрав

Ајде во Irish вечер, конкурентски да навиваме.:) Иначе не е проблем малку пецкање ама не ме изнервира мене ти, ме напука коментарот, не знам на кого беше дека гермаската е селкса лига и такви некои ствари.

Да,ај доете вечер у Ајриш паб,па да ја кренеме тензијата и заедно да навиваме,ако толку сте јаки!

dojdete vie vo sportkafe vo Aerodrom, ke ve precekam jas, pa da vidime koj e najak moze ??
neka pobedi podobriot vecer
FORZA FIORENTINA !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom