Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тепавме шо тепавме ама не ме бендиса некако играва... онака, многу монотоно беше, како што знаат да изиграат Баерн секогаш.
И да.. без Рибери подобро играме.. :toe:

Би можело да го купиме ВЕРМАЕЛЕН од Арсенал.. мислам дека е многу добар деванзивец.?
Екстра е Вермален. Истотака едобри се и Алекс и Сендерос, Рафиња, Коларов и други. Само мислам дека ќе купиме бек летово бидејќи Бадштубер ќе игра централен а и Брено ќе се врати. Значи лев бек е приоритет летово.

А овие Фиорентина го јадат сега не видов само од кого... ќе дојдат и има да се забункеришаат, забарикадираат, зацементираат... ѕид ако не издигнат пред нивни шеснаесетник еве на зашо знаат дека само тоа им е шанса :headbang:

Се надевам грешам ама не ми се верува. Не сум баш сигурен дека ќе е “убав„ натпревар за око ама се додека победиме со 3 разлика и само еден примен гол (со оваа одбрана да се надевам дека нема да примиме е смешно) ок е.

Cestito pobeda na site Fanovi na Bayern
Poftorno kiks i gol no sega vBojten moevmo da primime uste nekoj zatoa sti igrafme mnogu ofanzivno so fiorentina nema da igraat tolku opusteno i siguren sum deka nema da primime gol zatoa sto imam doverba vo odbranata
I da ste sigurni deka fiorentina ce se vrati vo firenca so (0 dadeni golovi a primeni uhuuuuuuu:baeh:)

Викам јас дека од кога дојде Торпедо кај вас немате пораз :smir:
п.с Нека се пази фиорентина :duel:

Играва беше доволна колку да ги победиме Дортмунд.
Со Фиорентина убаво вика Баварец ќе се бранат со тоа скапаното катанаџо ама еден да им дадеме после ќе се нижат.
На Ван Бајтен се му е простено и он има право да киксне,не еднаш не има извадено од пораз и има донесено победа.

Дезертираа во фан клуб Фиорентина.:salut: Се откажуваат од клубот во прав момент за нив, пред најтешкиот пораз во историјата. Денес ги гледав и ептен се мизерни.

А ние не губиме, го иаме Торпедо.:baeh:

fcb_bvb_01_get_130210.jpg

fcb_bvb_03_get_130210.jpg

fcb_bvb_04_get_130210.jpg

fcb_bvb_05_get_130210.jpg

fcb_bvb_13_get_130210.jpg

Головите тука.

Боби, дај кажи од кај ги наваѓаш сликиве?

Абре, знае некој да ми ги каже сите:
Wins -
Draws -
Loses -
сакам да кажам од 1900 година да ми каже некој вкупно колко ТЕПАНИ имат, ИЗГУБЕНИ и НЕРЕШЕНИ ? МОЖНО Е ОВА? оти јас сега на www.soccerway.com ми текна да пишам ама ептен време ке треба:)
ај некој знае?

johnyb напиша:
decki pozdrav do site i od mene.dosta bese mislam.nebiva klub od nas.posledno i od mene pozdrav i se najubavo!!!
:pos2::pos2: почнаа и вие да се откажуваат...да си ги собереме кај нас :pos2:

Боби, дај кажи од кај ги наваѓаш сликиве?

Абре, знае некој да ми ги каже сите:
Wins -
Draws -
Loses -
сакам да кажам од 1900 година да ми каже некој вкупно колко ТЕПАНИ имат, ИЗГУБЕНИ и НЕРЕШЕНИ ? МОЖНО Е ОВА? оти јас сега на www.soccerway.com ми текна да пишам ама ептен време ке треба:)
ај некој знае?

Сликите му се од официјалната страна на Баерн, а еве ти статистики што бараше

Epa ne sum 4a4nal za slikite na oficijalnata strana samo gledam sto statii pisat:) ina4e se izmoriv pisav 30 minuti od 1675 godina mislam deka bese do 2010 i napisav:D ima i greski nekoi :D a za statistikite neznam nisto da svatam:S
WINS = 992
DRAW =370
LOOSE = 297

:smir::helou:

Тажно :kesa:

Како и да е очекувам максимално концентрирана игра во серда со што е можно помалку грешки. Секој примен гол во ЛШ скапо може да чини. Нема потценување - штом стасал некој во 1/8 финале мора за нешто да го бива. Мора да се торпедираат (tribute за торпедо) во Минхен и реваншот да се сведе на формалност.

ја викам да го пуштиме Торпедо во нивнион фан клуб да лобира да ни се придружат нас па да слават малце и они :pos2:

Netreba da letame nad oblaci deka ako padnes e mnogu loso ti se pisuva kako sto vika Bavarec cim stignale do 1/8 finalle imaa i tia nekoe oruzje

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom