Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
2 pati po red gi igram bayern 4+ a planiram i utre mora osekam uste prvo ke praime parce uste prvo 3+ ke bide. pozdrav do site navivaci na bayern utre site pred tv vo 18:30 :)

tesko ja za utre posle natprevarot odma imam neso rabota ali eve za u sreda sum za protiv fiorentina da se sobereme negde da gleame ama ako se sobirame da se sobereme poveke

bvbkloani.gif
:back:

Тешка утакмица за Дортмунд, реална е победа на Баерн, се надевам сепак дека можеби ќе земеме некој бод ам тешко ќе биде.

Interesna utakmica ne ceka normalo so RobEry sekoas e vozbudlivo
I da ne zabrem sekako i nasata fenomenalna odbrana :tapp: se nadevam deka kiksojte nema da se poftora.Iako nesmo tolku slabi vo odbrana kolku so se praemo Lahm eden od najdobrite bekovi vo sfet,vBojten Kineski zid,Demikelis Argentiski reprezetativec (posledno vreme mo ebal majkata)Badi super talentiran

А до вечер може да се гледа што ќе направи Неверкузен со Волфсбург... дома играат не се надевам на којзнае што ама ај да видиме. Овие Баер се ненормални сеуште се без пораз за тоа мора да им се пружи рака во секој случај.

А вечер очекувам: Баерн--> :pusk: <--Дортмунд

Тешка утакмица за Дортмунд, реална е победа на Баерн, се надевам сепак дека можеби ќе земеме некој бод ам тешко ќе биде.

Јас би сакал да се стабилизира Дортмунд и мислам со Клоп и со 2-3 засилувања и може. Константноста фали за сега. Сепак местото на Борусија е со Бремен, Хамбург, Шалке - околу Баерн.

Ама вечер -:nenene:

ЕДИТ:

Добро е цврсто игра Волфсбург се држат солидно. Хипиа на волеј и Кислинг со глава имаа солидни шанси за Баер а Џеко еден на еден многу добро изигра една акција ама Адлер фати одлично. И не ми се веруваше колку споро одиграа 2-3 контри Волфсбург... многу повеќе можеше да направат во неколку ситуации.

Како и да 0:0 супер ни одговара :salut:

Овие од Леверкузен исто газат, стварно јаки се годинава, нема што.

Овие Леверкузен преку кур ми се веќе. Тој голманот два кикса направи и 2:0 беше за нив, Џеко намали на 2:1 и две 100% шанси промашија Волфзбург во последните две минути. Ама имаат јак тим, Дердијок, Барнета, Крос, Кислинг и сега и Кастро се врати.

Денеска ако не победите збогум титулата.:helou:

Вие сте се збогувале со шансите за титула уште пред да почне шпанско па сеа дојде тука да солиш памет :jaj:

Леверкузен се стварно луди не попуштаат и ако вака се продолжи ќе биде стварно јако на 10ти Април во Левекузен... Баер-Баерн... Предност за нив е тоа што може да се концентрираат на лигата ама сепак мислам мора некаде да се лизнат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom