Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
браво Баварци, и во 2010 се ви оди од рака...

3-0 нагости со Волсбург, импресивно.

како му ја намести Ван Бојтен :tv:

mislam deka bayern ke bide prv ..bayer ke bide neresheno po se izgleda..ajde ushe nekoja minuta

Иначе, супер е што Леверкузен и Шалке изиграа нерешено, па сега и ние и Леверкузен имаме по 45 бода. Прашање на време е кога ќе ги заминеме. Газиме полека но сигурно.

Со вака темпирана форма и игра можат и до титула во ЛШ да дојдат, за германско не сумјам, премногу се добри за да не освојат титула во домашно.

Боби[Мкд];3291526 напиша:
10 победа по ред...:vozbud: После ќе анализирам!baern
што ќе анализираш,кога од-до го контролираа цел натпревар..моментално се како машина,верувам дека ќе ја освојат титулата со најмалку 10 бодови предност.Нема екипа која може барем малку да им се спротистави во Бундеслигата...

wob_fcb_05_ima_060210.jpg

wob_fcb_02_get_060210.jpg

wob_fcb_03_get_060210.jpg

wob_fcb_09_ima_060210.jpg

wob_fcb_10_ima_060210.jpg

Дали Баерн се враќа на старите патеки :vozbud:

Дали Баерн се враќа на старите патеки :vozbud:
Не бе така ти се чини само...од играта и резултатите е тоа...:vozbud:Инаку денеска одлична игра,се пропуштија неколку шанси за поголема гол разлика но што е тука е,битно е и тоа дека Рибери постигна гол и на атрактивен начин го седна на земја голманот на Волфсбург,а уште побитно е тоа дека Леверкузен ремизираше на гостувањето со Бохум што значи ја делиме првата позиција со нив,со што они имаат подобра гол разлика.

Честиткииииииииииииииииииииии!!! Сега ке ги гледам головите и Хајлајтс бидејки не ја гледев, не можееем:(:(:( Кога видов Роббен даде гол право скокнав до небото, :) осеќам пак било добар гоолл ае поздрав!!!
:bayern::bayern::bayern:(Л):back:

Ги изгледав и супер беа головите, посебно на Робен и Ван Бајтен:)
Инаку кој беше овој што промаши пречка од огромна далечина:(?:):Браво:

Честито победа.

Ван Бујтен продолжува со голгетерската форма...:vozbud:

XD Robben10 :drk::drk::drk:
Мора Рибери да сфати дека не е веќе најболји, Robben is the MAN!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom