Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Др. Глобил моли се да не паднете со нас. Минатиот пат знајме како поминавте, со гол во 9-та секунда.
MarkvanBommel.jpg

Ете сега и официјално важи истото што го пишав прееска. Од 7 можни тима со 3 сметам дека важиме за фаворити, со 2 за аутсајдери и со 2 мислам дека би биле пата-пата... па ај да видиме што ќе ни се падне.

После играта вчера и во очи враќање и воигрување на тандемот Робери мислам дека нема потреба од никого да се криеме :toe:

Инаку вака изгледаат можните противници во 1/8 финале (вечер ќе знаеме официјално сеа малку ќе шпекулирам)

- Манчестер: баш би сакал да ни се паднат. Не е истиот тим од минатите 3 сезони а сепак доволно квалитетен за вистински да не предизвика. Плус одамна немам играно време е пак...
- Челзи: па баш и не мора со овие одма во 1/8 финале да бидам искрен...
- Реал: хаха стара пациентела. Добар состав имаат нема што ама не им се плашам ич - од секогаш на хартија имале играчи што продаваат повеќе дресови од нашите па знаеме како завршувале.
- Барса: сигурно ќе бидеме мотивирани за лани.... Сепак ова е тимот кој доминира доста долго во Европа па да речам дека би било „тежок“ двомеч е потценување...
- Севиља/Фиорентина/Арсенал/: во секое време нека повелат (без потценување ова се тимови кои мора да ги поминеме)

Ајмо сега концентрација на Бохум. Ќе биде едно од тие грди гостувања кои мора да се одработат - само 3 бода се важни не ме интересира како :toe:

Рибери: Баерн нема доволно силен тим за триумф во ЛШ

Францускиот ас, Франк Рибери вели дека Баерн Минхен нема доволно силен тим за да триумфира во Лигата на Шампионите

извор http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=1bae2bb2-29b3-4e1f-ae5d-8cd9c63ea1ec&ln=3&typeBack=default

Не знам дали имаме тим уште сега за титула да збориме - ама дека секогаш сме доволно добри вас да ве избациме немам дилеми :salut:

Не знам дали имаме тим уште сега за титула да збориме - ама дека секогаш сме доволно добри вас да ве избациме немам дилеми :salut:

Можеби сте имале тим во претходните години да го исврлите Реал, но оваа сезона неможеш да ме убедеш дека Баерн доволно силен состав за да го елиминира Реал, баш ќе ми биде мило да се паднат во 1/8 од лигата на шампионите за да се увереш дека Баерн моментално има послаб тим од Реал:toe:

Со мало задоцнување, но гледам на никој не му текна да ги постави оценките од натпреварот со Јувентус

Butt: 7.5 -
Had very little to do between the sticks but scored a crucial penalty on the half hour mark that started the Bayern resurgence.

Lahm: 7.5 - The German international exhibited why he is one of the best full-backs in the world as he was solid in defence and contributed marvellously in attack, linking up with the midfielders and strikers.

Van Buyten: 7 - He was a giant in the midfield and kept the likes of Trezeguet and Diego at bay.

Demichellis: 7 - Like Van Buyten he too was sensational at the back and did what a central defender should do in a game of football.

Badstuber: 6.5 - Didn't have the most prominent of evenings but his corners and crosses looked threatening.

Muller: 6.5 - Played the role of a support actor tonight as he linked up with his fellow midfielders and distributed the ball. It was his assist that led to Bayern's fourth goal in injury time.

Schweinsteiger: 8 - Had a sensational night as he was all over the Juventus defence and forced them to make all sorts of errors. His trademark long range efforts kept Buffon busy and he was a force in the Bayern midfield that the hosts failed to cope with.

Van Bommel: 7.0 - He had a brilliant evening in central midfield and he help Bayern ticking. The Dutchman also came close to scoring in the second half.

Pranjic: 6.5 - Like Muller he played a supporting role but his contribution in linking with the strikers was crucial

Olic: 8.5 - Showed a striker's instinct when he tapped in Bayern's second goal from close range. He was a menace to Juve's central defenders throughout the game and also hit the frame of the goal in the first half.

Gomez: 7 - Didn't look very prominent but popped up with a crucial goal in the 83rd minute that virtually sealed the game.

Substitutes:

Robben: N/A

Tymoshchuk: 6.5 - Wouldn't have received any rating had he not scored a brilliant goal in injury time.

Можеби сте имале тим во претходните години да го исврлите Реал, но оваа сезона неможеш да ме убедеш дека Баерн доволно силен состав за да го елиминира Реал, баш ќе ми биде мило да се паднат во 1/8 од лигата на шампионите за да се увереш дека Баерн моментално има послаб тим од Реал:toe:

druze posle grupive sekoj sekogo ima sansa da go tepa, barem sme bile svedoci vo izminative godini na sekakvi cuda

Не мора никој да те убеди. Ако се паднат заедно сам ќе си видиш.

Немој да ми речеш дека овие имаат тим да го победат или во краен случај да му парираат на Реал Мадрид.
Alcorcon 4-0 Real Madrid
Да не се увериш во спротивното?
Друже, додека се врти топката и додека не свирне судијата се може да се случи во фудбалот. Ја гледаше Јуве-Интер? А ја гледаше ли Баерн-Јуве? Ако ги гледаше ќе знаеш шо сакам да ти кажам.

Инаку уште сум под импресии од играта кој ја покажаа момците сред Торино. Браво и честитки до сите нив. Покажаа дека знаат да играат со срце, иако за прв пат сезонава, сепак покажаа. Јас за во 1/8 финале сакам да се падне Манчестер :baeh:

Btw вчера Олиќ се јави на ХРТ2 на емисијата за ЛШ, се газев од смеење.
Ivica Olić: „Što smo im uradili, Talijani uopće ne znaju jesu li došli na utakmicu, jesu li bili tamo, ma ljudi, ne znaju gdje su ...

Немој да ми речеш дека овие имаат тим да го победат или во краен случај да му парираат на Реал Мадрид.
Alcorcon 4-0 Real Madrid
Да не се увериш во спротивното?
Друже, додека се врти топката и додека не свирне судијата се може да се случи во фудбалот. Ја гледаше Јуве-Интер? А ја гледаше ли Баерн-Јуве? Ако ги гледаше ќе знаеш шо сакам да ти кажам.

Инаку уште сум под импресии од играта кој ја покажаа момците сред Торино. Браво и честитки до сите нив. Покажаа дека знаат да играат со срце, иако за прв пат сезонава, сепак покажаа. Јас за во 1/8 финале сакам да се падне Манчестер :baeh:

Ти ја гледаше утакмицата Alcorcon-Real M?

Сеа играме нагости со Бохум, баш ме интересира Швајни како ќе изигра, или ова беше една во милион. Све ме копка дека го излажале дека Торино е град во Португалија.:raz:

:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom