Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хм... не дека слаб ама толку пари да истуриме на него а да не му дадеме вистинска шанса на Тимо е глупо според мене :toe:

Хм... не дека слаб ама толку пари да истуриме на него а да не му дадеме вистинска шанса на Тимо е глупо според мене :toe:
точно..Сисоко знае многу добро да затвори назад..ама кога веќе земавме таков играч (Тимо) мислам дека нема потреба да се фрлаат пари на уште еден...треба да му се даде шанса на Тимо да ги покаже квалитетите...а управата да се насочи кон засилувања на други позиции

Бобан не го заборавај и Ван Бајтен, човекот ни сам не е свесен колку е моќен. При секоја нафрлена топка во противничкиот шеснаесетник на голманот му се тресат нозете кога ќе го види Даниел :)
Секако, јас него го вброив во одбрана иако ќе го цитирам брат ми.

"Овој Ван Бујтен нека стани напаѓач, окапа во шестнаесетник"
:pos2:

Не ни треба играч на таа позиција моментално. Јас имам доверба во Ван Бомел а и Тимо се покажа последниве игри како добар разарач.

Јас би еден десен бек да земеме и Лам да се врати на лево. А ако успее мислам дека може Диего за 20 милиони+ Тони. Замислете состав тогаш.
Ја испаднав досаден, две години го дрвам со Диего ама умрев да го видам во Баерн.

van-bommel-diego-14274009__MBQF-1260302757,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Champions_20League_20-_20Juventus_20Turin_20-_20FC_20Bayern_20M_C3_BCnc__14275858__MBQF-1260346037,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

02-lahm-14275222-hf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

12-robben-14276477-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

butt-mit-fans-14276386-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

bayern-stars-singen-14278209-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Fussball__14278219__MBQF-1260350491,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Ждрепката е на 18-ти декември. Мене ќеф ми би направиле Реал или Арсенал.:icon_lol:

Не ни треба играч на таа позиција моментално. Јас имам доверба во Ван Бомел а и Тимо се покажа последниве игри како добар разарач.

Јас би еден десен бек да земеме и Лам да се врати на лево. А ако успее мислам дека може Диего за 20 милиони+ Тони. Замислете состав тогаш.
Ја испаднав досаден, две години го дрвам со Диего ама умрев да го видам во Баерн.
па и вака не сме лоши со ваа поставеност...Батштубер е млад и пред него е да созрева како играч..слично како Лам шо беше пред неколку години а со оглед дека со секој натпревар Бадштубер е се подобар ја би останал на оваа варијанта...јес дека позицијата на Лам е на другата страна ама истата игра ја покажува и на позицијата која ја има моментално

Ама Бадштубер не е класичен бек, многу е бавен за бек.

Оваа победа на Баерн Минхен е една одна од највпечатливите во последната деценија.Такво темпо,напор и еуфорија не прикажал тимот веќе години наназад.Од самиот почеток делуваше како да се работи за сосема нова екипа.Во Даниел Ван Бајтен се гледаше Томас Линке,Бастиан Швајнштајгер потсети на Штефан Ефемберг, а Марк ван Бомел беше замената за Јенс Јеремис.

Е оваа ја барам цело време шуќур ја најдов:

931739_mediumsquare.jpg

Инаку да имавме асален лев или десен бек (зш Лам може комотно кај било да игра) мислам одма Бадштубер ќе се вратеше во централна место Михо.

Бобане од кај ти е изјавата? Закон е :helou:

Честито победа не надигравте на секое поле и немојте со вакви провокативни слики:wink::smir:

Хахах абе брат во наша тема се кај вас секако дека нема :helou:

Инаку да имавме асален лев или десен бек (зш Лам може комотно кај било да игра) мислам одма Бадштубер ќе се вратеше во централна место Михо.

Бобане од кај ти е изјавата? Закон е :helou:

информаторот, секоја чест за тие што го одржуваат. Секојдневни одлични информации и е многу посетен.:wink:

2009128221010403580_8.jpg

Швајни неможе да гледа.

И изјавата на Олиќ, на босански.
newpicture5.png

Мајстореее 10км истчал на 29 години :fcb: Као со прстот у штеќер ја играше цела утакмица!

Момци да ви честитам за победата од све срце , не прегазивте чера во секоја смисла на зборот и се разбира заслужено си одите понатамо , ви посакувам успеси во понатамошниот дел од Лигата на Шампионите :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom