Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
точно..Сисоко знае многу добро да затвори назад..ама кога веќе земавме таков играч (Тимо) мислам дека нема потреба да се фрлаат пари на уште еден...треба да му се даде шанса на Тимо да ги покаже квалитетите...а управата да се насочи кон засилувања на други позицииХм... не дека слаб ама толку пари да истуриме на него а да не му дадеме вистинска шанса на Тимо е глупо според мене![]()
Секако, јас него го вброив во одбрана иако ќе го цитирам брат ми.Бобан не го заборавај и Ван Бајтен, човекот ни сам не е свесен колку е моќен. При секоја нафрлена топка во противничкиот шеснаесетник на голманот му се тресат нозете кога ќе го види Даниел![]()
Не ни треба играч на таа позиција моментално. Јас имам доверба во Ван Бомел а и Тимо се покажа последниве игри како добар разарач.
па и вака не сме лоши со ваа поставеност...Батштубер е млад и пред него е да созрева како играч..слично како Лам шо беше пред неколку години а со оглед дека со секој натпревар Бадштубер е се подобар ја би останал на оваа варијанта...јес дека позицијата на Лам е на другата страна ама истата игра ја покажува и на позицијата која ја има моменталноНе ни треба играч на таа позиција моментално. Јас имам доверба во Ван Бомел а и Тимо се покажа последниве игри како добар разарач.
Јас би еден десен бек да земеме и Лам да се врати на лево. А ако успее мислам дека може Диего за 20 милиони+ Тони. Замислете состав тогаш.
Ја испаднав досаден, две години го дрвам со Диего ама умрев да го видам во Баерн.
Оваа победа на Баерн Минхен е една одна од највпечатливите во последната деценија.Такво темпо,напор и еуфорија не прикажал тимот веќе години наназад.Од самиот почеток делуваше како да се работи за сосема нова екипа.Во Даниел Ван Бајтен се гледаше Томас Линке,Бастиан Швајнштајгер потсети на Штефан Ефемберг, а Марк ван Бомел беше замената за Јенс Јеремис“.
ок како и да е нeможам да ги гледам гледајте си ги виеХахах абе брат во наша тема се кај вас секако дека нема :helou:
Инаку да имавме асален лев или десен бек (зш Лам може комотно кај било да игра) мислам одма Бадштубер ќе се вратеше во централна место Михо.
Бобане од кај ти е изјавата? Закон е :helou: