Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Барем мојот втор тим ме израдува денеска. Честитки!:party1:

Леле дај некој да видам посед на топка...:vozbud:

И фала на сите за честитките.:back:

Браво..не ве глеав многу,ама од тоа шо го видов можам да кажам дека сосема заслужено победивте.

Честито!:smir:

У џеб ги ставија и тоа пази, без Робен и Рибери, епа позаслужено од ова здравје, капак на Се од негатива се вратија, со ова денешно издание ( без разлика на очајниот Јуве денес ) Баерн заслужува да стигне и до самиот врв .

Реков во еден наврат дека грешка ке биде доколку Ван Гал биде отпуштен и така и испадна, сега само континуитет и ништо повеќе, се ке си дојде на свое место а тренеров нека започне една '' династија " тука, основа и ништо повеќе, понатака само ке се надградува тимот, а не секоја сезона Се од почеток.

СЕКОЈА ЧЕСТ. Заслужено до бескрај. Со среќа момци:kesa:

Честитки, се најдобро понатаму. Заслужена победа среде Торино.

Честито дечки, повеќе од заслужена победа и пласман во knock-out фазата.

Поздрав момци, секоја чест за прикажаната игра и желба за надигрување, нешто што кај нас не постоеше.
Заслужено!:smir:

newpicture4g.png

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
bayern

lele beeeeeeee
Bayern go cekav da eksplodira i toa se sluci mislam ne e lesno na juve na srede torino da im cuknes 4 gola (i toa bes Ribery pa i Roben izigra 15 min)
I fala za site cestitki :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

odlicna igra na bayern, cestitki za pobedata i samo vakvi natprevari da ne raduvaat..
ovaa pobeda me potsekja na onaa od pred nekolku godini vo madrid koga go zgasivme kralskiot klub so ist rezultat..
samo napred momci , so vakva igra sekoj protivnik ke se plasi...

me raduvaa cestitkite koi gi dobivame od fanovite na juve na ovoj forum..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom