Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Работите одат во наша корист, до нас е денес да сврземе неколку победи по ред и со добра самодоверба да се соочиме со Јуве. Мора да го извади пак истиот состав, тие што играа со Леверкузен и Хаифа. Гомеж се разигра малце и Олиќ се враќа во форма што е добро за нас. Па одиме на победа.

LIVERPOOL are ready to offload motormouth Ryan Babel to Bayern Munich.

http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/621970/BABEL-HEADS-FOR-EXIT-TO-BAYERN.html

Демек Бабел взима ќе биде позајмен во Баерн со опција да го купат влето за 9м. Интересен играч.
Ливерпул се во криза, ќе продаваат играчи. Нашиве никако да се свртат кон дефанзивните играчи, само офанзивци земаат, дали доаѓањето на Бабел значи дека Рибери ќе си оди?:raz:

O-1 Прекрасен пас од Олиќ, добра реакција од Милер. Има малце подобрување во играта, фака курцу не игра Тимо, имавме уште една шанса, иако тие подобро ја контролираат топката. Би рекол донегде заслужено водство. Гомез исто така борбен и би го пофалил. Швајни мора да се разбуди малце. Се надевам ќе бидеме уште посилни второ полувреме.

п.с Овој Прањиќ да ми е пред мене би го убил.

0-2 Олиќ:back:

:vozbud::vozbud:

Hanover 0 - 3 Bayern :pipi:
Конечно една добра партија од Баерн оваа сезона, се надевам така и ќе продолжат . :wink:

Честитки за победата ! :smir:

:aplauz:
Ајде една победничка серија и како шлаг на торта да биде 08.12 во Торино.

:vozbud::vozbud::vozbud: конечно дадени се 3 без примен гол...овоа е тоа шо се бара од тимот газење мамицата нивна.Сеа и наредното коло победа со М`гладбах на домашен терен па да му одиме на Јуве и да го згазиме!!!Конечно напаѓачката линија се прикажа во вистинско светло како шо се очекуваше од нив сезонава.Честито победа

То то! Вака веќе може! Паралелно мислам дека Јуве го попуши... баш убаво они да се влезени во црна серија а ние да врземе победи.

Ако некој ја гледал нека пише како игравме. 3:0 говори доста ама сепак... Дали назад допуштивме шанси тоа најмногу ме интересира?

То то! Вака веќе може! Паралелно мислам дека Јуве го попуши... баш убаво они да се влезени во црна серија а ние да врземе победи.

Ако некој ја гледал нека пише како игравме. 3:0 говори доста ама сепак... Дали назад допуштивме шанси тоа најмногу ме интересира?
Имаа 2-3 многу добри шанси, два пати реагираше Бут маестрално, а еднаш го остајвме на 1 метро сам со глава покрај стативата стрелаше.

Сепак многу ме израдува енергијата, желбата кај играчите. Тоа што се освестија, Милер, Гомеж и Олич изиграа супер. Ван Бомел неколку добри топки, Прањиќ асистираше за вториот гол. Со малце среќа да се вратат Робен и Рибери ќе се вратиме на старите патеки.

браво Баварци ќе ја вратите какот ака титулата во Германија, али овие Леверкузен не попуштаат многу се тврди...

секоја сезона има по некој тим кој ви пакости...
07 - Штутгарт
09 - Волфсбург
10 - Левер

Сега ги гледам првиот и вториот гол се на нет (http://supergoller.blogspot.com/2009/11/hannover-bayern-munchen-0-3-video.html), третиот уште го нема. Убаво нафрлување на Прањич за вториот дефинитивно!

А со Робери сме сосема друга екипа тоа е нормално нема замена за такви играчи. Е и Баер си тепа абер нема од губење ама друго е кога и нив им дишеме во врат

Tретиот гол ни јас не го видов, пуштив ел класико. Mилер промаши уште две многу јаки шанси, ама сепак супер изигра. Головите ќе ги постирам покасно.:wink:

добро нафрлање на Прањич и уште поубаво Олич ја наби во голот на Хановер :vozbud:

Добра утакмица, некако лам не беше сконцентриран, прва добро наафрлена топка на прањич, само не видов кој беше играчот што асистираше на Гомез за 3-тиот гол. Димиќелис како и обично мува без глава се мава лево десно. Милер беше супер, и Бут исто супер беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom