Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од кај е информацијава дека и Рибс може да се врати до 8ми? За Робен би требало порано ама за Рибс прв пат слушам :helou:

Ако играат и двајцата веќе може сериозен муабет да правиме и подобра игра да очекуваме :salut:

Од кај е информацијава дека и Рибс може да се врати до 8ми? За Робен би требало порано ама за Рибс прв пат слушам :helou:

Ако играат и двајцата веќе може муабет да правиме :salut:

Рибери вчера одработил еден тренинг со посебна програма,но индивидуално,сооглед дека долго време беше повреден.По оваа логика до 8 Декември најмалце едно полувреме ќе може да изигра,со интензивни тренинзи и припреми!

Е тоа се веќе добри вести... ајде ајде сега има и крајно лесна програма во БуЛи како загревање за Јуве па нема изговори! Треба да се врзат 4-5 победи, моралот да се дигне, да се билда атмосфера за тој натпревар и се е можно!

Ќе играат двајцата и ќе пукнат, без нив нишо не прајме.

Во добро и во зло со Баерн.

И секако подршка за тренерот.
In Van Gal we trust!:vozbud:

Е тоа се веќе добри вести... ајде ајде сега има и крајно лесна програма во БуЛи како загревање за Јуве па нема изговори! Треба да се врзат 4-5 победи, моралот да се дигне, да се билда атмосфера за тој натпревар и се е можно!

Се согласувам,ама реално,многу е тешко без Робен и Рибери.Премногу е очигледна разликата,и многу тешко им оди.Мислам дека Ван Гал мора да проба да го внесе во игра Баумјохан.Колку толку поголем креативец од Швајни 100 пати.Треба да се проба со него,еве враќањето на Олиќ е голем плус,Гомез игра добро,Милер исто,али мислам дека треба да се проба со Баумјохан во средината!Барем додека не се врати Рибери или Робен.

Рибери вчера одработил еден тренинг со посебна програма,но индивидуално,сооглед дека долго време беше повреден.По оваа логика до 8 Декември најмалце едно полувреме ќе може да изигра,со интензивни тренинзи и припреми!
А што не ги пуштат кај онаа чудотворкана од Белград што ја излечи цела англиска лига :pos:

А што не ги пуштат кај онаа чудотворкана од Белград што ја излечи цела англиска лига :pos:

Море како знаат нека прават,само на 8ми Роберн и Рибери да бидат на терен,и не ме интересира друго.Ете му шанса на Ван Гал да се извади за цела сезона до сега.Искрено ми е гајле за Бундеслига,само да се пласираме понатаму во ЛШ.На 8ми мора да се оди со сите сили,и со нај напаѓачки фудбал што можеме да го изведеме!!!Нема друго!

Vi posakuvam natamosen plasman vo LS(sto realno ne go zaslusuvate) izgubivte dragoceni bodovi protiv Bordo,no sepak Bayern sakam da go vidam ponatamu.Pa na 8 so malku sreka i so max borbena igraa da tepate protiv juve.So sreka decki:smir:

и така дојде денот кога трупциве наши го играат еден од поважните мечеви сезонава а тоа е мечот со Макаби во Минхен.Кој би рекол дека овој дуел во кој секако Баерн влегува како фаворит ќе му биде и тоа од големо значење на клубот од Минхен..само победа го остава "во игра" за понатамошен пласман во ЛШ но само доколку Бордо го совлада Јувентус па последното коло во кое се среќаваат Јувентус-Баерн М да биде меч на сезоната...а за да биде сето тоа така прво и важно треба да се совлада Макаби па после да се мисли на другото...очекувам конечно победа вечер и почеток на излез од кризата која го зафати тимот.
добро кажано од моја страна..а остварено од другата..конечно победа..каква таква победа е а тоа и требаше на екипата да се подигне моралот како кај играчите така и кај тренерот...е сеа пред пеколот во Торино не чекаат 2 навидум лесни натпревари со Хановер на гостински терен и со М`гладбах на домашен...мора да се добијат за да се влезе во една победничка серија како увертира за она што се очекува во Торино....:vozbud::vozbud:

Ќе биде жестоко не можам да чекам... ќе има билд-ап како пред финале па на сите навивачи за време на утакмица живот ќе ни се скрати за 5 години ама тоа е :baeh:

Прво Хановер на гости во недела во 17:30. На раат ќе си ја глеаме оваа последна е :tv:. Мора да се победи и ако не е многу да се бара би сакал и повеќе од еден даден и ниеден примен гол :toe:

Da ne zabrae nieden Fan na Bayern {Za Germanska ekipa navivame do posledna kapka kerv se borime}Roben mozem da recem sigurno ce igra za Ribery citav deka ce se vrati za 2 ili 3 nedeli no se nadevam deka ce igra i samiot znae kakov natprevar go ocekue Forzaaaaaaaaaa Bayern Pozzzzzzzzzz

браво Баварци!
Бордо го направи невозможното и ви помогна онолку колку што ви одмогна...
сега све е на вас :wink:

Natprevarot juve Bayern moze da se odigra bes publika ili vo neutralen teren

Као шо читам на германские весници мозна е замена Тони со Мигел централен дефанзивец на 29 години од Валенсија:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom