Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сте го виделе ова ? http://bayernmkd.wordpress.com/

Гарант е од порано ама јас покасно сум дознал :kesa:

Како и да е, ќе ми биде меѓу најпосетените страници.

Oдличен блог, го знам од одамна и го ставив во потпис за да го посетите.

Инаку еве линкови од најјаките блогови за Баерн.

Блог 1
Блог 2

И двата се босански но со најнови информации.

Што се случи со нашиот официјален фан-клуб во Македонија?

Oдличен блог, го знам од одамна и го ставив во потпис за да го посетите.

Инаку еве линкови од најјаките блогови за Баерн.

Блог 1
Блог 2

И двата се босански но со најнови информации.

Што се случи со нашиот официјален фан-клуб во Македонија?

Добро е што некој се интересира за нашиот, но и за останатите блогови за Баерн.

Иначе за фан клубот, тоа зависи од нас.... колку побрзо се организираме тоа подобро.
Идеи и предлози примаме на bayernmkd@ymail.com !

Ako nema dadeno Klose 5 meseci gol (i ova sega go slusam) a Luka toni ima 6 meseci so ne cepnal topka sve povreden i plus proslata sezona go vidofme kako izigra:smir:
Ланската сезона Тони даде 14 гола на 25 одиграни натпревари во лигата и еден во две куп утакмици а во лига на шампиони од 8 утакмици даде 3 гола. Тоа за тебе е лоша сезона?

Ланската сезона Тони даде 14 гола на 25 одиграни натпревари во лигата и еден во две куп утакмици а во лига на шампиони од 8 утакмици даде 3 гола. Тоа за тебе е лоша сезона?
Ne e losa samo ako moze da mi kazes dal dal gol vo resavacki utakmici.Ne e rabota da daes gol i tolku treba da znaes kontroliranje na topkata da izvaras eden igrac a aj kazimi eden driblink na Toni koga napravil sve sam i nekoj gol nadvor ot 16sterec so sutna i dal gol.Da ne zabraeme Klose go stigna Klinsman i ...... (ne mi teknue) za postignati gollovi za Germanskata reprezentacija:smir:
Masinata za golovi

Toни е две години постар од Клосе и најверојатно ќе го продадеме сега во зимскиов преоден рок. Клосе е меѓунајдобрите 5 стрелци во ДФБ на сите времиња, незнам мислам само Герд Милер е пред него. Па неможе таков играч да седи на клупа, додека аматери како Гомез промашуваат празни голови.

За денешниот натпревар Рибери нема да биде стартер, очекувам победа иако победа на Вест Фален, треба малце да се испотиш повеќе од што треба.

Еве го составот:

Olic(Muller)..............................Gomez.........................................Robben

Швајни.................................Тимо............................................Алтинтоп

Пранич.................Бадштубер......................ВанБујтен.........................Лам

................................................Бут ......................................................

Ne e losa samo ako moze da mi kazes dal dal gol vo resavacki utakmici.Ne e rabota da daes gol i tolku treba da znaes kontroliranje na topkata da izvaras eden igrac a aj kazimi eden driblink na Toni koga napravil sve sam i nekoj gol nadvor ot 16sterec so sutna i dal gol.
Во клипот што си го постирал контрола на топка воопшто и не се забележува а за неа зборуваш, безврска.
Головите што ги даваат и двајцата се скоро идентични, топки на тацна дадени и они само треба да ја шутнат во гол, немој да зборуваш за некаква си контрола на топка или за голови вон шеснаестерец, зошто е смешно. Со еден даден гол на клосе од 16терец и давал голови од далеку:tapp:. Ако не си гледал ти утакмици со баерн тоа е друго, а види го голот што им го дава на мехенгладбах во првата негова сезона во баерн.

Рибери нема да игра ?

уфф , ве плеснав хендикеп со БД =(

Среќно !

едит:Јадам гомна =(

Mизерија сме. Почнувај ќи од Гомез, да му јебем ја него мајку.Тимошчук и целата одбрана заедно со нашиот драг киксер Бут.

Добро бе со кој памет го земаа воа коњов Гомез.. се даваат ли толку пари за него?

ЕДИТ: Добро е даде гол :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom