Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
пред две години беше најбрзиот гол во историја на ЛШ на Макај сега и најубедливата вкупна победа во нок аут фаза (12-1) и најубедливата победа во еден натпревар во нок аут фаза (7-1) (http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15277/match=302799/index.html)... машала машала нека ни е честито :wink:

еве ги голчињата :helou:

http://www.fcfootballblog.com/2009/03/11/bayern-munich-7-1-sporting-lisbon-highlights/

Сега моралот е на највисоко ниво и тоа треба да го искористиме и во лигата.Се надевам дека нема премногу играчите да летнат во облаци.Во четврт финале треба да влеземе внимателно против противникот кој ќе ни се падне

Мислам паметен потег на Клинси беше тоа што горе доле остави првотимци да играат (или барем не претера со ротација) - баш заради тоа што сега треба да влеземе во серија и во домашно. Херта бега 4 бода па со секој наш кикс може да се одлепи озбилно. А околу на табела се па едно чудо екипи со исто бодви. Сега во домашно следат неколку лесни натпревари - мора се продолжи со победи (само нека дишат малку не мора сите по 7-0 :smir:)!

А за ЛШ сега ме интересир кој ќе ни се падне во 1/4 финале. Виља се крајно незгодни ама далеку од непобедливи. Ливерпул и Челзи не само заради составот туку повеќе заради тренерите имаат голема предност. Хидинг и Рафа имаат 100 пати повеќе искуство од Клинси. Од тие вечер Арсенал, Рома, Атлети и Порто - кој сака нека дојде ќе го мачкаме. Барса-Лион мислам имаме 50-50 шанси да ги поминеме (Лион веројатно и повеќе). Манчестер-Интер... Пак ме плашата Ферги и Хозе... Ај прво вечер да видиме што ќе испадне па за 10 дена ждребката :salut:

Мислам паметен потег на Клинси беше тоа што горе доле остави првотимци да играат (или барем не претера со ротација) - баш заради тоа што сега треба да влеземе во серија и во домашно. Херта бега 4 бода па со секој наш кикс може да се одлепи озбилно. А околу на табела се па едно чудо екипи со исто бодви. Сега во домашно следат неколку лесни натпревари - мора се продолжи со победи (само нека дишат малку не мора сите по 7-0 :smir:)!

А за ЛШ сега ме интересир кој ќе ни се падне во 1/4 финале. Виља се крајно незгодни ама далеку од непобедливи. Ливерпул и Челзи не само заради составот туку повеќе заради тренерите имаат голема предност. Хидинг и Рафа имаат 100 пати повеќе искуство од Клинси. Од тие вечер Арсенал, Рома, Атлети и Порто - кој сака нека дојде ќе го мачкаме. Барса-Лион мислам имаме 50-50 шанси да ги поминеме (Лион веројатно и повеќе). Манчестер-Интер... Пак ме плашата Ферги и Хозе... Ај прво вечер да видиме што ќе испадне па за 10 дена ждребката :salut:

Поволен противник според мене за нас е Арсенал или Порто.Тие сигурнио ни лежат...

Момци без гајле. Кој и да ни биде противник важно е да одиграме добро, резултатот не мора да биде како со Спортинг. Само не сакам да ни се падне Интер кој иначе вечер ќе тепа 2:0, тоа сакам да гледам у финале. Нема да знам за кого да навивам. Мојот најголем сон финале на лига на шампиони Bayern - Internazionale!

Момци без гајле. Кој и да ни биде противник важно е да одиграме добро, резултатот не мора да биде како со Спортинг. Само не сакам да ни се падне Интер кој иначе вечер ќе тепа 2:0, тоа сакам да гледам у финале. Нема да знам за кого да навивам. Мојот најголем сон финале на лига на шампиони Bayern - Internazionale!

bi nemal ama bas nisto protiv :smir:

Поволен противник според мене за нас е Арсенал или Порто.Тие сигурнио ни лежат...

Арсенал веќе го имаме елиминирано така да би сакале одмазда. Едната утакмица заврши 2:2 Шол даде гол од слободен и кога го изведе падна а Симан не се мрдна ни милиметар.

Арсенал веќе го имаме елиминирано така да би сакале одмазда. Едната утакмица заврши 2:2 Шол даде гол од слободен и кога го изведе падна а Симан не се мрдна ни милиметар.

Хе не се заборава таков момент, од 0:2 на 2:2.
Он топик: Еве зошто навивам за Баерн, зошто се крволочни до последен момент, и тоа го прават само германци. За во 1/4 финале кој сака нека дојде сите ми се исти, ко што се мотивирани секого можат да победат и не сакам Порто или Арсенал за да не викаат лесни екипи.
12 парчиња ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј 12. Нека ни е со среќа баварци мои мили и драги :D

Значи се плашите од силен противник

Па баш и нека се паднат со Арсенал... само се возвишувате сега.. ама ќе видиме после... и како воопшто сте сигурни дека Порто и Арсенал идат понатаму?...
не пишав нишо за револт само .. да кажам ко контра.. одбрана на мојот тим:pipi:
:salut:

Па баш и нека се паднат со Арсенал... само се возвишувате сега.. ама ќе видиме после... и како воопшто сте сигурни дека Порто и Арсенал идат понатаму?...
не пишав нишо за револт само .. да кажам ко контра.. одбрана на мојот тим:pipi:
:salut:

Па ако поминат сигурен сум дека вие најмногу ни лежите нас од сите во1/4 финалето.

кој и да се падне најважно е да се изигра на ниво и како шо одликува на голема екипа а резултатот ќе си дојде...ако противникот изигра подобро ќе победи а ако игра послабо кој сака нека е ќе губи

Честито пласман понатаму. Според мене сте најнепозната екипа и неможам да ви ја проценам силата поради неколку работи. Али нема веза не планирам да замарам само искрени честитки.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom