Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито пласман понатаму. Според мене сте најнепозната екипа и неможам да ви ја проценам силата поради неколку работи. Али нема веза не планирам да замарам само искрени честитки.:smir:
мене искрено ме занима како мислиш непозната екипа....во кој смисол непозната

Navivam za Arsenal....no omilen igrac mi e Ribery ako go dadete mislete mu ....
za L.S se gledame natamu pozzzz:helou::helou::helou:

Според мене Баерн не може да ги помине Манчестер,Барса и Ливерпул(и можеби Челзи).Останатите тимови со моментната форма тешко дека може да му се спротивстават на Баерн.Најмногу сакам да се падне Виљареал,па да им покажеме кој е кој.

мене искрено ме занима како мислиш непозната екипа....во кој смисол непозната

Веројатно мисли на фактот дека најмалку ја следи вашата игра, поточно германското првенство. Ист е случајот и со мене, па затоа посакувам да се паднеме со вас, или па со Лузерпул.:)
Честитки инаку за одличниот скор, со среќа понатаму, нека ждрепката излезе како што посакувате.:smir:

Веројатно мисли на фактот дека најмалку ја следи вашата игра, поточно германското првенство. Ист е случајот и со мене, па затоа посакувам да се паднеме со вас, или па со Лузерпул.:)
Честитки инаку за одличниот скор, со среќа понатаму, нека ждрепката излезе како што посакувате.:smir:

Фала многу:pipi:.Би рекол дека ве посакувам вас за 1/4 финалето но сепак знам дека Ливерпул,Барселона и Манчестер се малце појаки од нас и не би можеле со нив да играме.Според мене посакувани противници се Арсенал,Порто и Виљареал.

Дефинитивно сме во огромна предност сооглед на тоа дека германски не е популарно како англиско и затоа не сите ја пратат играта на Баерн во целост.Тоа е добро за нас,сооглед дека можеме да бидеме многу непредвидливи,и со оглед на тоа дека годинава имаме тотално друго лице во ЛШ.Мислам дека со малку среќа секого можеме да го поминеме.Искрено како најстраствен навијач на Баерн заедно со уште неколку од тука,не би преудицирал ништо,до каде ке стигнеме.Важно ми е да изиграме како што треба и да се промовираме како против Спортинг дека стварно сме во топ-8 најдобри екипи во Европа,а сигурно и повеќе.

Фала многу:pipi:.Би рекол дека ве посакувам вас за 1/4 финалето но сепак знам дека Ливерпул,Барселона и Манчестер се малце појаки од нас и не би можеле со нив да играме.Според мене посакувани противници се Арсенал,Порто и Виљареал.

Мислам искрено дека најголеми шанси некој да го елиминира Манчестер е само некоја неанглиска екипа.Сооглед дека англиските екипи одлично се познаваат меѓу себе,нема некој голем простор за изненадување.Заразлика од англиските Баерн и Барселона како најјаки неанглиски екипи може стварно да го загрозат шампионот според мене.Баш таа непредвидливост посебно кај Баерн,а и играта на Барса која е поразлична од онаа на Ливерпул Челзи Арсенал и која не е својствена за Манчестер може да ги изненади.Сепак ќе видиме!

Дефинитивно сме во огромна предност сооглед на тоа дека германски не е популарно како англиско и затоа не сите ја пратат играта на Баерн во целост.Тоа е добро за нас,сооглед дека можеме да бидеме многу непредвидливи,и со оглед на тоа дека годинава имаме тотално друго лице во ЛШ.Мислам дека со малку среќа секого можеме да го поминеме.Искрено како најстраствен навијач на Баерн заедно со уште неколку од тука,не би преудицирал ништо,до каде ке стигнеме.Важно ми е да изиграме како што треба и да се промовираме како против Спортинг дека стварно сме во топ-8 најдобри екипи во Европа,а сигурно и повеќе.
Мислам искрено дека најголеми шанси некој да го елиминира Манчестер е само некоја неанглиска екипа.Сооглед дека англиските екипи одлично се познаваат меѓу себе,нема некој голем простор за изненадување.Заразлика од англиските Баерн и Барселона како најјаки неанглиски екипи може стварно да го загрозат шампионот според мене.Баш таа непредвидливост посебно кај Баерн,а и играта на Барса која е поразлична од онаа на Ливерпул Челзи Арсенал и која не е својствена за Манчестер може да ги изненади.Сепак ќе видиме!

Секако дека со добра игра можеме секого да изнедадиме,сега треба само да се остане не земја и да се чека противникот.Би било убаво вториот натпревар да го играме дома и незнам за прв пат по неколку години чустувам дека сме многу моќни и имаме големи шанси.Треба сега само малце среќа во ждрепката и да се надеваме на најдобро.

Клучот за освојување на ЛШ е среќата.Може се да имаш,да доминираш,акции шанси,како Интер вчера,но ако ти фали среќа ништо нема да направиш.Секако дека квалитето е најважен,не смееме да се занесуваме дека ако Спортинг ги тепавме 12-1,дека така ке биде или бар слично со другите.Сега било кој да ни се падне ке биде екстремно тешко,но тимскиот дух е тука,Клинсман е голем мотиватор.Страв ми е само околу тактиката,бидејќи е слаб тактички,али ќе се исконсултира за тоа,не е проблем.

Клучот за освојување на ЛШ е среќата.Може се да имаш,да доминираш,акции шанси,како Интер вчера,но ако ти фали среќа ништо нема да направиш.Секако дека квалитето е најважен,не смееме да се занесуваме дека ако Спортинг ги тепавме 12-1,дека така ке биде или бар слично со другите.Сега било кој да ни се падне ке биде екстремно тешко,но тимскиот дух е тука,Клинсман е голем мотиватор.Страв ми е само околу тактиката,бидејќи е слаб тактички,али ќе се исконсултира за тоа,не е проблем.

Можеме да посакуваме кој сакаме но факт е дека оваа година го нема Милан,а Ливерул е непобедлив .Најтешко би било против нив а после против Барселона.Незнам зошто но го сакам најмногу на Арсенал за противник!!

За мене најважно е втората дома. Е сега од една страна знам дека ако биде Порто или Виља сите ќе викаат колку среќа сме имале ама па редно е и ние малку да се усреќиме во овие ждребки.

Само за потсетување од 2001 навака наши противници во нок аут фаза биле: манчестер-реал-валенсија, реал, арсенал-челзи, милан, реал-милан... Кога ќе се сетам Италија на светското тек во 1/2 финале го имаше првиот сериозен противник па освоија (Автсралија па Украина во 1/8 и 1/4)

Еве јас посакувам да се падне Манчестер :)
Само тогаш Баерн може да покаже кој е кој :)

Еве јас посакувам да се падне Манчестер :)
Само тогаш Баерн може да покаже кој е кој :)
Секој друг освен Порто и Виљареал ако му падне на Баерн ќе го елиминира.Со Арсенал се тука негде и ми се чини дека така ќе биде ждрепката.

Моја интуиција е дека Ливерпул ќе ни падне во 1/4 финале.
Абе луѓе нема појак и послаб, се е до пристапот на самата утакмица, во предходните фази да ама сега во 8-те најдобри нема појаки и послаби.
Кој и да ни падне ќе биде цврста и непредвидлива утакмица.

Моја интуиција е дека Ливерпул ќе ни падне во 1/4 финале.
Абе луѓе нема појак и послаб, се е до пристапот на самата утакмица, во предходните фази да ама сега во 8-те најдобри нема појаки и послаби.
Кој и да ни падне ќе биде цврста и непредвидлива утакмица.

oj breee Rekordmeister i e so "K" :smir:

Inaku back to reality - do zdrebkata ima nedela dena. Prvo Bochum e na programa. Ja vikam serijata prodolzuva. Samo mnogu pomilo od toa da tepame 5-1 bi mi bilo da tepame 2-0. Ednas da vidam odbranava 90+ minuti da odigra kako sto treba bez da primime gol... takticki... toa treba Klinsi da go nauci...

Секој друг освен Порто и Виљареал ако му падне на Баерн ќе го елиминира.Со Арсенал се тука негде и ми се чини дека така ќе биде ждрепката.
Хмммм... па навивачи на Реал Мадрид како прво немаат право да одговараат на вакви прашања, без навреда :)

Инаку јас ги сакам Манчестер Јунајтед, најмногу мерак ми се прајт кога ги тепаме, хахахаха :pos:
И сигурно ќе ни се паднат, јас така очекувам :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom