Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Заеби дресовите него јас нешто заборавив покрај Кан. Последен натпревар ќе му биде и на Отмар кој после ЕП ќе ја превземе Швјацарија.

Светски Клубски Шампион: 2001
Лига на Шампиони: 1997, 2001
Германски Шампион: 1995, 1996, 1999, 2000, 2001,
2003, 2008
Швајцарски Шампион: 1990,1991
Куп на Германија: 2000, 2003, 2008
Куп на Швајцарија: 1985, 1989, 1990
Лига Куп на Германија: 1995, 1996, 1998, 1999, 2000, 2007
Лига Куп на Швајцарија: 1989
Најдобар Светски Тренер на Годината: 1997, 2001

:salut: Оти! Се надевам ќе ја однесе Швајцарија на СП.

Рибери и ван Бајтен се поздравуваат со Кан:pos:

Еееее не ми се верува... Утре Кан го игра последниот свој официјален натпревар :( Нема да е ист Баерн ниту лигата без Оли...

8 пати Шампион на Германија(рекордер заедно со Шол)
6 пати освојувач на Купот на Германија
1 Уефа Куп
1 Лига на Шампиони
1 Светско Клубско Првенство
3 Светски Голман на Годината
2 пати Фудбалер на Годината во Германија
Најдобар Играч на СП 2002

Auf Wiedersehen Oli :helou:

Со други зборовои,утре се става крај на една фантастична ера на Баерн предводена од Хитцвелд и Кан,како најмаркантни личности,а во исто време,започнува една нова ера на Клинсман,Лука Тони,Рибери.Што значи затвара еден,а се почнува нов круг.Во секој случај ќе биде многу интересно да се гледа тоа,само што ми е многу криво што нема да даваат пренос на Алсат.Ако знае некој кај може да има нека пише

70253.1553347.jpg

За мене најдобриот голман на сите времиња,карактер кој ретко кој денес го поседува,и пред се голем борец и одличен капитен.Единствениот голман во светот кој ја има добиено наградата за надјобар играч на едно Светско Првенство(2002 во Јапонија и јужна кореја),утре ја завршува својата блескава кариера,пропратена со огромен број на успеси и титули.

DANKE OLI!!!!!!!!!!!!!!!!

така е брат со кан и хицфелд си одат последните од една генерација... матеус, ефенберг, елбер, андерсон, серџо, брацо, шол, лизаразу, балак, макај... колку луѓе поминаа низ баерн ама кан си остана. легенда.

само сањол остана од шампионите 2001. време е рибери, тони, клосе, лусио, в бомел и компанија да пробаат да ги стасаат и да го вратат баерн кај што му е местото.

инаку ако сакаш да гледаш симни ги овие две:

http://www.sopcast.org/
http://dl.tvunetworks.com/TVUPlayer.zip

и после види на оваа страна: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=12365&part=sports на кој канал ќе оди натпреварот и со кој програм(сопкаст или тву плеер) ќе можеш да го гледаш. има и други програми ама овие два ми се проверени. :helou:

Баерн Минхен 4 - 1 Херта
Со овој натпревар фудбалерите на Баерн се простија со нивните би рекол заштитни знакови а тоа се, уствари беа
Оливер Кан
Отмар Хицвелд
браво за нив

ajde cestito nova titula,i slednata godina veke da vidime nov baern,baern koj na celo ke go igra klinsman,i se nadevam deka klinsman ke ja igra istata taktita koja ja igrase so germanija,t.e. dosta ofanzivno
isto taka se nadevam deka ke se donesat 2-3 solidni zasiluvanja,posebno na pozicijata na van bommel,koj sezonava padna mn vo forma,a isto taka ke treba da bide doneseno ofanzivno desno krilo,koe sto ke mu pomaga na ribery
pozzzz

официјалното збогување на почетокот беше стварно емоционално. кан си остана фраер до крај ама хицфелд се разлипа... и хенес.

секоја чест. одат во легендите!

инаку ми текна да го снимам збогувањето и славјето после утакмица па ако некој сака... снимките се солидни и може да ги ставам на рапидшер или мегааплоуд.

Се си има свој почеток и крај,а некако мислевме дека Кан никогаш нема да запре,но се случи и тој ден.
DANKE OLI!!!!
За сите 14 години во Баерн,за се што направи,за сите успеси и трофеи!!!!Истото важи и за Хитцвелд.Најуспешниот тренер кој Баерн некогаш го имал.Секоја чест за двајцата,зошто тие се единствените двајца за кои сум навикнат да ги гледам кога игра Баерн,ама тоа е тоа!!!

бујрум почетокот. стварно трогателно.

http://www.megaupload.com/?d=9XKHGNJ8 (се пушта во windows media player само)

славјето е малку поголем фајл може попосле да го ставам...

Неофицијално, Филип Лам потпишал нов договор со Баерн Минхен!

После сите шпекулации и негови изјави дека ке го напушти клубот, по се изгледа ке остане и наредна сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom