Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала!!!Осеќам сезонава ќе биде неповторлива!!!

Тони и Клосе одлично функционираат.Тони се подобро одигра и сигурно чекори кон најдобар стрелец.

Дури 91% од испитаниците на најголемиот спортски портал во Германија Sport1.de сметаат дека Баерн е веќе шампион!Мислам дека со победата над Леверкузен,им ја запечативме судбината на останатите конкуренти!

Плус и Хамбург киксна со Волзбург.Денес Вердер да киксне и ќе можеме Баерн да го прогласаме за шампион.

Епа киксна и Вердер!!!!!!!Само 1:1 со Арминиа,и сега се 9 бода зад нас,што полека ги исклучува од трката за титулата,заедно со Леверкузен.Уште Хамбург има минимални шанси,бидејќи е најблиску со 7 бода,ама сепак далеку!!!БАЕРН ШАМПИОН!!!Сепак уште еднаш ќе речам,мора претпазливо да го одработиме останатиот дел од сезоната,зошто ништо не е сигурно се до последниот свиреж на судијата!!!

Баерн Шампиони!!!!
Сега треба рутинирано да победиме уште некој натпревар и да го подигнеме трофејот по пауза од една година.

21-ва или 22-ра ќе ни биде?
Готово е готово. Дробиме се пред себе. И тука титулата дефинитивно е наша, и не кажувајте да се игра предпазливо, зошто сега никој не не стига.

21-ва или 22-ра ќе ни биде?
Готово е готово. Дробиме се пред себе. И тука титулата дефинитивно е наша, и не кажувајте да се игра предпазливо, зошто сега никој не не стига.

Каков навивач си ти на Баерн, а не знаеш колку титули имаме во Бундес Лига...ако не знаеш образувај се малце на http://bayernmkd.wordpress.com/history

Каков навивач си ти на Баерн, а не знаеш колку титули имаме во Бундес Лига...ако не знаеш образувај се малце на http://bayernmkd.wordpress.com/history

Ако,ако си праиш ти гратис реклама на форумов!:pos2: !!!
Брат поздрав,и се надевам за брзо време ќе најдеме спонзори за фан-клубот!!!

Иначе еве една интересна информација!!!Женскиот тим на Баерн Минхен не успеа да се пласира во финалето на Купот на Германија,и загубија од тимот на Франкфурт!!Најаверојатно,причина за овој пораз,е тоа што жена му на Рибери не играла на натпреавров!!!

Ако,ако си праиш ти гратис реклама на форумов!:pos2: !!!
Брат поздрав,и се надевам за брзо време ќе најдеме спонзори за фан-клубот!!!

Иначе еве една интересна информација!!!Женскиот тим на Баерн Минхен не успеа да се пласира во финалето на Купот на Германија,и загубија од тимот на Франкфурт!!Најаверојатно,причина за овој пораз,е тоа што жена му на Рибери не играла на натпреавров!!!
Не сум знаел дека жена му на Рибери играла фудбал.Јас знам дека неговата жена е муслиманка и затоа и тој ја променил верата.Ова малку ми е чудно бидејќи муслиманките не играат фудбал.

Ова го кажав во стилот дека више не се ни бројат титулите а не дека не знам. Иначе јас за Баерн навивам пред ти да се родиш.
Не го сваќеј ова како навреда, ама постар сум.:wink:

Не сум знаел дека жена му на Рибери играла фудбал.Јас знам дека неговата жена е муслиманка и затоа и тој ја променил верата.Ова малку ми е чудно бидејќи муслиманките не играат фудбал.

:pos2: :pos2: :pos2:
Абе не сваќај ти толку сериозно,шала беше тоа од моја страна!!!Нромално дека не игра фудбал.

Има и во Македонија само што нема никакви активности, и на нас останува да го оживееме, како прво треба да ја знаеме бројката на навивачи( затоа е и оваа акција) па потоа да преминеме на останатите работи.

Да бе стварно Даре шо бидна со Фан Клубот?

Ќе има нешо членски ова она или ќе остане само на заедничко глеање утакмици коа сме во можност? :helou:

Па правиме напори да биде и повеќе од тоа, да си функционира како вистински фан клуб, но за тоа се потребни финансии. Ке направиме се што е во наша можност да најдеме спонзори, па ке видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom