Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мое мислење е дека Леверкузен не ни е главниот конкурент.Повеќе се плашам од Вердер иако се на 4-то место.

Мое мислење е дека Леверкузен не ни е главниот конкурент.Повеќе се плашам од Вердер иако се на 4-то место.

Ама во моментов Леверкузен се во далеку подобра форма од Вердер,имаат поголема константност во играат,и според мене ќе биде многу тешко да се победат.А Вердер,моментално е без Диего Фрингс,Налдо се повредил денес,такада се многу послаби,дури и од Хамбург!

Ќе видиме утре што ќе се случи.Важно е дека Баерн останува на првото место и по ова коло.

Македонски Фан Клуб на Баерн

http://bayernmkd.wordpress.com организира акција за регистрирање на Фан Клуб, па пред да регистрираме би сакале да го видиме бројот на Македонски Фанови, ги молам сите фанови да напишат Име, Презиме и Град како коментар на http://bayernmkd.wordpress.com/fan_club

Добра иницијатива направи Баварац_ох.Баерн е голем тим и треба има вакви клубови низ целиот свет

Има и во Македонија само што нема никакви активности, и на нас останува да го оживееме, како прво треба да ја знаеме бројката на навивачи( затоа е и оваа акција) па потоа да преминеме на останатите работи.

За денес предвидувам дека ќе заврши 1-1.Да се надеваме дека грешам.

Денешнава утакмица,според мене е некогашното најголемо дерби во Германија Баерн Минхен-Баер Леверкузен,и ми е многу драго што повторно ја враќа својата популарност.Предвидувам победа на Баерн од 2:0 или 2:1 евентуално!

Им го шибна Тони. 1-0 е. Ќе видиме колку ќе губат Баер на крај :vozbud:

Едит: 2-1 сепак на крај. Победа!!!!!

Ајде и овие ги симнавме од дневен ред,и мислам дека полека најголемите пречки на патот кон титулата се поминати!Сега само треба рутинирано да изиграме против останатите противници!Мислам дека денес,тотални ги надигравме Леверкузен,можевме комотно уште еден гол да им дадеме,и тоа во иднина мора да го подобриме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom