Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чиста среќа за другите екипи што Баерн не игра во Лига на Шампиони!
ГАЗИМЕ!!!!!!!!!!!!!

taka e majstore gazime!!! werder ne gi ubivme!!! dega ke go osvoime i kupot na uefa

денес со хановер дома... лани го папнавме од нив па време е за мала одмазда. ги нема клосе и јансен ама сепак не би требало да има проблеми... али ај да видиме на терен...

денес со хановер дома... лани го папнавме од нив па време е за мала одмазда. ги нема клосе и јансен ама сепак не би требало да има проблеми... али ај да видиме на терен...

И ја мислам дека не би требало да има никаков проблем. :tv:

ауууууууу.... 3 кола 9 бода и 10-0 гол разлика. оптимиста сум по природа ама ваков старт не очекував. поточно 10ката ја очекував ама 0та ни на крај памет. ко ќе помислам како играа лусио и в. бајтен лани... :tapp: браво за демикелис годинава. уште нема заебано ниеднаш :vozbud:

ама тони се провреди. не се знае колку е лошо ама чим мораше надвор одма после голот... :nesum:

Проблем?

Рибери и останатите ми викаат на мсн: "Шо е тоа? Првпат слушаме."

Да се повторам, и едно ќе кажам ... вака ќе биде до крајот на сезоната, доминантно.

НАПРЕД БАЕРН!!!

Веќе секој коментар е џабе. Едноставно Баерн е НЕВЕРОЈАТЕН!
Каква игра, акции, и најважното голови!

само што гледав хајлајтс на баерн.тв... уште најмалце 2 гола можеа комотно да дадат и ќе беше заслужено.

и бај д веј- повредата на тони не е сериозно- за 3-4 дена се враќа на тренинг и најверојатно и тони и клосе се назад во прв тим во недела против хамбург.

само што гледав хајлајтс на баерн.тв... уште најмалце 2 гола можеа комотно да дадат и ќе беше заслужено.

и бај д веј- повредата на тони не е сериозно- за 3-4 дена се враќа на тренинг и најверојатно и тони и клосе се назад во прв тим во недела против хамбург.

Хамбург ли се следни. Тие има .. има има ... има ... има 5-0 да ги убиеме!

Тони два гола, Клосе два и Рибери еден јас типувам :)

epa aj eden i za schweinstiger- greota e kje se osekja izolirano i kje misli deka drugarcinjata ne go igraat :P

plus toa i 7 mi e srekjen broj ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom