Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bravo bravo za Bayern. Sekoja cest! Samo cuvajte se od Hamburg. Opasni se mnogu! Moze da primite gol no ne i da izgubite mislam!
:pos2::pos2:
Ајде бе брат, озбилен си? Ќе ги разгазат!
Abe ne potcenuvajte taka protivnici! Sekoj koj potcenuva i koj visoko leta...nisko pagja! Samo terajte napred i nemajte gajle, samo bez potcenuvanje najvazno e!
Bravo bravo za Bayern. Sekoja cest! Samo cuvajte se od Hamburg. Opasni se mnogu! Moze da primite gol no ne i da izgubite mislam!
stasavme do tamu da ako ni dadat edno golce protivnicite se srekjni i smetaat deka postignale uspeh :pos2: 
ljoljstasavme do tamu da ako ni dadat edno golce protivnicite se srekjni i smetaat deka postignale uspeh :pos2:
site zborat za napadot ama mene me impresionira odbranata. demikelis ne izgibil nieden duel so hanover a kan vo cela sezona(3 natprevari) moral da odbrani se na se 3 udari vo ramki na golot. :nesvest:
znam deka v.d vaart uziva da ni brca golcinja pa ako i vo nedela ne primime gol ...![]()
во 13 ждребка за куп на уефа на еуроспорт 2
можни противници- тулуз, абердин, беланенсе, бран и хелсинборг

можни противници- тулуз, абердин, беланенсе, бран и хелсинборг